Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kaya
    26. Ožujak 2023. 15:31

Anci2305

Evo bila na ultrazvuku kod glavne doktorice u bolnici,kaze cudom su bebe dobro i srce sve super,kaze dva su hematoma jedan dosta veliki i kaze tako postoji rizik od pobacaja jel 🤧🤧
    To je razlog krvarenja..
    Danas ne krvarim nikako al neznam sto da ocekujem nikad nisam imala iskustvo takvo…
    Prodje to samo od sebe il sto bude tu? ❣️

Ja sam pila duphastone i morala mirovati, u mom je slucaju bio veliki ali je bio ispod...bolje da mirujes dok bebe porastu i onda Ce ga one same izgurati...bitno da je beba veca od hematoma kasnije kako bude rasla...jer ako je veliki hematom onda ne moze nestati tako brzo.

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• kaya
    26. Ožujak 2023. 15:43

Mehro

kaya

Ja sam evo 2dnt pa moram prijaviti 🙈
    Danas grudice od crinone gela sa necim smeckastim. Plus stalno neki grčići lagani kao menstrualni…
    Dal' ima koja Pupica jos takve tegobe 🙈

To su dobri znakovi navodno 🥰
    Mene kao da štipka stalno nešto s lijeve strane unutri, uvijek na istom mjestu.. Ali ovako nekakve grceve nemam 🤷‍♀️ samo su mi bradavice strasno, ali strasno osjetljive.. Peckaju me doslovno 😥 I glava me dosta boli, što nije baš uobičajeno za mene. Sve se vise nekako nadam da su to neki rani simptomi, iako me je strah ponadati se 😅

E pa i to za cice je dobro, mene je prije bolilo od pazuha prema bradavicama a u pms samo bradavice...
    Ma rano je jos za neke simptome... Mene su danas malo križa bolila i probadalo dolje... Zasad pripisujem lijekovima 

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

Anci2305
    26. Ožujak 2023. 15:43

Valjda bude sve ok curke moje,ja nemogu nista nego mirovati,sve ostalo je da napravi priroda i Bog ❣️

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Kacusha
    26. Ožujak 2023. 15:44

Joj cure kod mene su bas veliki grčevi i jajnici i maternica. Već sam dva dana oplakala i mirim se da je to nas kraj. Sutra ću kupiti test pa napraviti u utorak ujutro to ce biti 8 dan. A nekako bas nisam ni imala velike nade 😕😒
    Držite se sve curke,ne znam ja nikada ne bih mogla reducirati ali uvijek imam razumijevanja za sve odluke. 💞

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    26. Ožujak 2023. 15:45

Anci2305

Valjda bude sve ok curke moje,ja nemogu nista nego mirovati,sve ostalo je da napravi priroda i Bog ❣️

Samo miruj i držimo fige da se malci izbore protiv hematoma ❤

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Rina 39
    26. Ožujak 2023. 16:01

Kacusha

Joj cure kod mene su bas veliki grčevi i jajnici i maternica. Već sam dva dana oplakala i mirim se da je to nas kraj. Sutra ću kupiti test pa napraviti u utorak ujutro to ce biti 8 dan. A nekako bas nisam ni imala velike nade 😕😒
    Držite se sve curke,ne znam ja nikada ne bih mogla reducirati ali uvijek imam razumijevanja za sve odluke. 💞

Meni je zadnja 2 dana isto grcici cesti ,probode u jajnicima i koda me nozom nekad presjece pa mi test pozitivan🙈
    Bojim se i ja da ne dobijem mengu prekosutra al eto citam da se grcevi dogadaju i u trudnoci jer se maternica namjesta bla bla🙏🏽🫢
    Daj boze da i tebi prekosutra dvije crtice🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Rina 39
    26. Ožujak 2023. 16:04

kaya

Pupice di ste, nitko ni a ni b 🙈🙈

Ja danas prelezala i jos uvijek evo🙈
    Grcevi danas i jucer,danas sam bezvoljna i umorna al pripisujem strahu zbog grceva🥱
    Test mi je i danas jos deblja crta i jaca🙌
    Kako si ti?ima sta pametno?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

• kaya
    26. Ožujak 2023. 16:09

Rina 39

kaya

Grcevi danas i jucer,danas sam bezvoljna i umorna al pripisujem strahu zbog grceva🥱

Vaiuu suppeeer, koji ti je ono dan? Samo da bude sve dobro!!
    Ma rano je jos za bilo sto reci, tek je 3dnt..svaki dan me nesto novo boli 😂

1 Curica, spontana t
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023

Rina 39
    26. Ožujak 2023. 16:24

kaya

Rina 39

kaya

Vaiuu suppeeer, koji ti je ono dan? Samo da bude sve dobro!!
    Ma rano je jos za bilo sto reci, tek je 3dnt..svaki dan me nesto novo boli 😂

Danas mi 6 dan od transfera.
    E pa da nekad simptome i mozda umisljamo a nekad su zaista tu😂

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼

Mehro
    26. Ožujak 2023. 17:14

Kacusha

Moje dvije prijateljice su imale tako, bile uvjerene da će dobiti M svaki čas, na kraju obje trudne 😅 ne gubi nadu, zaista sve može biti 😀 ionako su većinom isti simptomi

Curke, dan transfera se računa kao 0 dan? Ako mi je u srijedu bio transfer, mislite da bi se 10 dana nakon transfera moglo vidjeti na beti ili na testu? Da si ne produžavam bolovanje bezveze i treći tjedan, u slučaju da nam nije uspjelo 🤷‍♀️

🙋‍♀️ 28 - AMH 6,8
    💁‍♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
    👶 Pokušavamo od 2021.
    3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
    7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.