CvitStvarno svaka ti cast! 💖💖💖 Bit ce to predivne tri curke!
A ti mamice drzi se da sve izdrzis nije lako stvarno kapa do poda! 👏🏻👏🏻👏🏻💪🏻💪🏻
Nisam znala da predlazu redukciju niti mogu zamisliti kako to rade a da ostali plodovi/plod ostane?
Arianadam se da nije nista ozbiljno! 🙏🏻🙏🏻
Ancihvala bogu da je bolje samo ti ostani u bolnici da te imaju na oku! 🙏🏻🙏🏻
Lornama sve isto tako i keni identicno… uvijek ostaje to pitanje zasto prije nismo znale neke stvari, zasto nam netko nije rekao i vodio racuna bolje o nama..
Mila zato se mi moramo same pobrinuti za sebe. Nije da mi pola plaće skoro ide na zdravstvo al eto ga.
Sad bi svima onima koji su mi govorili opusti se nabila sve nalaze i ova dva postuoka na nos. Opustim te ja da ne kažem dalje.👊👊👊👊👊
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Ajme, trebalo je vremena sve pročitati i pohvatati. Baš ste se raspisale.😂😂🤭
Rina iskrene čestitke na pozitivnom testu i da te do kraja prati uredna i školska trudnoća.🥰🤗🙏
NPelica žao mi je da je neide u pravom smjeru, ali nadam se da će na kraju sve proći bez nepotrebnih komplikacija!🙏🤗 Drži se i budi hrabra!
Anci žao mi je da si završila u bolnici, ali i bolje da si pod nadzorom. Kao što su cure rekle, krvarenja su dosta česta u IVF trudnoćama i najčešće nisu ništa strašno tako da se nemoj stresirati bez potrebe. 🤗🙏❤️❤️❤️
Rain lijepo si to napisala, slažem se! Pozdrav i zagrljaj tebi i S.😘🥰❤️
Cvit hrabrice, svaka ti čast! Neka do kraja sve bude uredno i da ti bol u leđima i velika buša budu jedine brige!🤗🥰❤️
Loorna sretno u novom postupku. Vjerujem da će ti promjena klinike dobro doći i nadam se da će rezultati biti pozitivni!🤗🤞🍀
Maslačak možda je još mrvicu rano.🤷♀️ Ja bih pričekala još koji dan pa ponovila, ili piškila test da budem 100%. 😘🥰
Stela, Kacusha i ostale PUPO-Ice, kako ste? Hoće li još koja piškiti test ili se čekaju bete?🙈🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ajme, trebalo je vremena sve pročitati i pohvatati. Baš ste se raspisale.😂😂🤭
Rina iskrene čestitke na pozitivnom testu i da te do kraja prati uredna i školska trudnoća.🥰🤗🙏
NPelica žao mi je da je neide u pravom smjeru, ali nadam se da će na kraju sve proći bez nepotrebnih komplikacija!🙏🤗 Drži se i budi hrabra!
Anci žao mi je da si završila u bolnici, ali i bolje da si pod nadzorom. Kao što su cure rekle, krvarenja su dosta česta u IVF trudnoćama i najčešće nisu ništa strašno tako da se nemoj stresirati bez potrebe. 🤗🙏❤️❤️❤️
Rain lijepo si to napisala, slažem se! Pozdrav i zagrljaj tebi i S.😘🥰❤️
Cvit hrabrice, svaka ti čast! Neka do kraja sve bude uredno i da ti bol u leđima i velika buša budu jedine brige!🤗🥰❤️
Loorna sretno u novom postupku. Vjerujem da će ti promjena klinike dobro doći i nadam se da će rezultati biti pozitivni!🤗🤞🍀
Maslačak možda je još mrvicu rano.🤷♀️ Ja bih pričekala još koji dan pa ponovila, ili piškila test da budem 100%. 😘🥰
Stela, Kacusha i ostale PUPO-Ice, kako ste? Hoće li još koja piškiti test ili se čekaju bete?🙈🤭
Kakvi god da budu meni je taj njen pristup meni super. Baš sam oduševljena i što nije čekala vsć me odmah stavila u postupak. Tako da samo jako.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
I ti jos malo pa novi UZV.❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Nisam znala da predlazu redukciju niti mogu zamisliti kako to rade a da ostali plodovi/plod ostane?
Lornama sve isto tako i keni identicno… uvijek ostaje to pitanje zasto prije nismo znale neke stvari, zasto nam netko nije rekao i vodio racuna bolje o nama..
Mila zato se mi moramo same pobrinuti za sebe. Nije da mi pola plaće skoro ide na zdravstvo al eto ga.
Sad bi svima onima koji su mi govorili opusti se nabila sve nalaze i ova dva postuoka na nos. Opustim te ja da ne kažem dalje.👊👊👊👊👊
Kad mi netko kaze - samo se opusti i desit ce se! 😤 Doslovno sto kazes - punch in a face! 😭👊🏻 Opustena sam vec 4 godine pa nista, opusti se ti! 🤬🤣🤣
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Kad mi netko kaze - samo se opusti i desit ce se! 😤 Doslovno sto kazes - punch in a face! 😭👊🏻 Opustena sam vec 4 godine pa nista, opusti se ti! 🤬🤣🤣
Pa daaaaaa. Para mi izleti na uši. Mani me se sa super uber savjetima. 😡😡😡😡
Mogla sam biti opuštena ko mlohava ćuna kad nišfa od toga. 😂😂😂😂
👱♀️41 - amh 7.8
Tikvice, nadam se da je gotovo s mucninama, uništilo me to psihički skroz 🙄 kako si ti?
Loorna, a pa da, još gledam jučer da treba promijenit silikon u tušu sve bih odmah 😂
Sto se tiče vraćanja zametaka, meni su rekli da je to moj izbor dal ću 1 ili 2, al da je preporuka 1...ja sam odlučila da želim vraćati po 1 i mislim da je to bila dobra odluka za mene.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Tikvice, nadam se da je gotovo s mucninama, uništilo me to psihički skroz 🙄 kako si ti?
Loorna, a pa da, još gledam jučer da treba promijenit silikon u tušu sve bih odmah 😂
Sto se tiče vraćanja zametaka, meni su rekli da je to moj izbor dal ću 1 ili 2, al da je preporuka 1…ja sam odlučila da želim vraćati po 1 i mislim da je to bila dobra odluka za mene.
Daj si mira ženo. Pa ima tko će zamijeniti silikon pobogu.😂😂😂
Ja eto nisam mogla birati. Doktor je sam odlučio..
👱♀️41 - amh 7.8
Sto se tiče vraćanja zametaka, meni su rekli da je to moj izbor dal ću 1 ili 2, al da je preporuka 1…ja sam odlučila da želim vraćati po 1 i mislim da je to bila dobra odluka za mene.
Muž je dobio instrukcije, rekao je da se ponašam ko u pmsu kad ko manijak čistim 😂
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Muž je dobio instrukcije, rekao je da se ponašam ko u pmsu kad ko manijak čistim 😂
Da i ja sam takva u PMS-u..preslagivala bi crijep na krovu.😂😂😂😂😂
Odmori mqlo. Dovoljno si se naradila..
👱♀️41 - amh 7.8
Cvit Nisam znala da predlazu redukciju niti mogu zamisliti kako to rade a da ostali plodovi/plod ostane?
Moja dr koja me vodi je divna, prpošna, optimistična..nije to ni spomenula, mada mi je i ona navela rizike..to kužim, moraju reći..
Preporuku sam dobila od drugog dr..to je kao i standard u svijetu..četvorke se reduciraju do blizanaca, teojke do jednoga....pratim recimo i na IG dosta mama trojki, i većini su to predložili. Netko se i odluči, ne osuđujem, nisu to lake odluke..ali mi smo se jednostavno samo pogledali i rekli nema šanse...
Postupak nam je predložen u Ljubljani jer su tamo stručni i rade to jako često, kao "nazovite i recite im za svoj problem..."
"Problem"....... dakle poludjela sam dok sam čula.
A rade tako da kalijevim kloridom zaustave rad srca određenom plodu...i to najkasnije u 12tt.
Rizik od komplikacija postupka kažu 2%.
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji