Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    22. Ožujak 2023. 13:12

Lucky 🍀

Uh boze u zaostatku sam 50+ stranica, ako sam koga zaboravila nije namjerno 😅
    Curke u postupcima i PUPICE sretno, sretno, najsretnije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀
    Maus i Aniizao mi je zbog negativnih beta, grlim vas 🤗 🤗
    Loorna bas mi je zao sto je na kraju tako ispalo, sreca u nesresi da ce otici samo od sebe i brzo si spremna za nove po jede, drzi se ❤️
    Hope rade da oni sve provjere pa da mozes mirna u napad dalje 💪🏻
    Stelice moja spasiteljice tebi i mrvi 🤗❤️
    MalaG kako si mi ❤️
    Tikvice zao mi je 😏 ali vidim vec si nabrijana za dalje 😎 ja sam u pon opet kod L u 9.45, ako a dobro zapamtila i Aria je u pon, mozda se ulovimo 🤭
    Flowerson curka dakleee, cestitam 🥰❤️
    Pbtab cekamo betu danas, neka razvali 😎🤞🏻🍀
    Ja sam cure bila u pon kod L, sve ok i krecemo sa full ratnom opremom, estrofem 4x2, estramon 100 i andol 100, nema da nema, u pon ooet uzv pa cemo vidjeti 🤞🏻

Oooo pa i ti si u niskom startu. Bravo bravo. 
    Ja se veselim petku i konzama u Beta+. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• kaya
    22. Ožujak 2023. 13:19

KATARINA2303

Pozdrav svima,

pisala sam neki dan, o negativnim testovima prije zakazane bete. Naime , 11.03. je bio embriotransfer , beta u petak 24.03. zakazana.
    od prošlog petka do danas sam napravila 6 testova , svi negativni, tako da se ničem ne nadam.
    Od jutros intenzivni grčevi kao pred menstruaciju, tako da mi se čini da možda nebudem ni išla vaditi betu.
    Inače ovo nam je 3.ivf. 1. 6/2020- rođena curka koja sutra puni 2godine- tu je sve bilo školski i idelano
    2. smo imali lani isto u 6mj, sve super, ali je srčeko prestalo kucati u 11tt ( išla sam na kiretažu ) i sad smo išli krajem veljače treći puta.

iskreno lakše mi je ovo , nego ne daj bože da opet bude prekid trudnoće
    Iako sam baš imala neki osjećaj da bude to onako školski kao i prvi postupak , grudi su mi brzo postale veće i osjetljive, tako da sam mislila da je to to.
    Sretno svima i hvala na grupi, velika je utjeha , barem meni.

Ma odi ti svejedno izvadi betu. Dok nema krvi ima šanse!!! Ajde glavu gore i sretno 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• kaya
    22. Ožujak 2023. 13:24

Flowerson 🌸

kaya

Jel koristio ko crinone gel? Jel to čemu? Navodno je bolje od utrića…

Ja ga koristim i imam samo jednu zamjerkuPozitivno je što ne moraš ništa gurat u sebe prstima, nego imaš aplikator i stavlja se jednom dnevno. Ja ga stavljam prije spavanja. Negativno je što se zna desit da doslovno porodim grudu tog gelaOdvratno je, taj crinone se valjda nakupi dolje, nije baš da se apsorbira skroz…od kad ga koristim, to mi se dogodilo 2 puta.

Sutra kad izade gruda van na stolu prije transfera 😂😂 inače se to kao koristi od transfera a meni je rekla od dana nakon punkcije...to valjda kako ko ima praksu 🤔

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

bejbe2018
    22. Ožujak 2023. 13:33

PBTAB

Drage moj, stigao je nalaz bete, 912 je. Nadam se da je to dobro, sad cemo vidjeti sto ce u klinici reci 😘🙏🏻

Pa super zvuči.🤯😘

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Teich56
    22. Ožujak 2023. 13:34

Mi smo bili na prvim konzultacijama u Beti+.
    Doktorica je predložila da mm počne uzimati jače tablete od Fertilup, a to su Proxeed te da posjeti urologa i onda za 3 mj da vidimo što i kako dalje ovisno o nalazu spermiograma i urologa.
    Ima li netko iskustva s Proxeedom? Nemogu naci na netu puno recenzija. Nekak mi se čini da ćemo samo gubiti vrijeme s tim tabletama a da se ništa neće bolje desit :/

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Flowerson 🌸
    22. Ožujak 2023. 13:40

kaya

Flowerson 🌸

kaya

Jel koristio ko crinone gel? Jel to čemu? Navodno je bolje od utrića…

Ja ga koristim i imam samo jednu zamjerkuPozitivno je što ne moraš ništa gurat u sebe prstima, nego imaš aplikator i stavlja se jednom dnevno. Ja ga stavljam prije spavanja. Negativno je što se zna desit da doslovno porodim grudu tog gelaOdvratno je, taj crinone se valjda nakupi dolje, nije baš da se apsorbira skroz…od kad ga koristim, to mi se dogodilo 2 puta.

Sutra kad izade gruda van na stolu prije transfera 😂😂 inače se to kao koristi od transfera a meni je rekla od dana nakon punkcije…to valjda kako ko ima praksu 🤔

A neće, još je rano, treba ipak više vremena da se formira gruda 😂 ja sam ga počela koristit nakon ovulacije tako da to ti je to...
    PBTAB, super beta, lijepo se dupla! Neka te prati uredna trudnoća! 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• KATARINA2303
    22. Ožujak 2023. 13:58

kaya

KATARINA2303

Pozdrav svima,

pisala sam neki dan, o negativnim testovima prije zakazane bete. Naime , 11.03. je bio embriotransfer , beta u petak 24.03. zakazana.
    od prošlog petka do danas sam napravila 6 testova , svi negativni, tako da se ničem ne nadam.
    Od jutros intenzivni grčevi kao pred menstruaciju, tako da mi se čini da možda nebudem ni išla vaditi betu.
    Inače ovo nam je 3.ivf. 1. 6/2020- rođena curka koja sutra puni 2godine- tu je sve bilo školski i idelano
    2. smo imali lani isto u 6mj, sve super, ali je srčeko prestalo kucati u 11tt ( išla sam na kiretažu ) i sad smo išli krajem veljače treći puta.

iskreno lakše mi je ovo , nego ne daj bože da opet bude prekid trudnoće
    Iako sam baš imala neki osjećaj da bude to onako školski kao i prvi postupak , grudi su mi brzo postale veće i osjetljive, tako da sam mislila da je to to.
    Sretno svima i hvala na grupi, velika je utjeha , barem meni.

Ma odi ti svejedno izvadi betu. Dok nema krvi ima šanse!!! Ajde glavu gore i sretno

da i ja si to mislim , iako mislim da 6 negativnih kućnih testova ne može pogriješiti.
    Vidjeti ću, hvala na podršci :)

Stela_M
    22. Ožujak 2023. 14:12

Lucky ljepoto drago mi je da sam mogla pomoći, sve za tvoje tri mrve koje te nestrpljivo čekaju 🤭🤗❤️❤️❤️
    MakiST puj puj crne misli nemoj mi već odustati znam da nije lako i da uspoređuješ simptome od uspješnog postupka ali ne vrijedi, popi pivu i uživaj malo do bete 🤗❤️❤️
    NPelica ako će mi moje vrećice za čaj  (.)(.) narasti e pa neću se buniti 🤭🤣🤣 tebe su dopali najbolji simptomi orgazam i velike cice pa gdje ćeš bolje 🤣🤣🤣🤣🤣
    Lorna žao mi je srećo nadam se da će što prije proći i da nemaš velike bolove ❤️❤️
    Pbtab odlično baš mi je drago 🥳🥳🤗❤️❤️
    Teich što se tiče dodatak, za muški dio, ima parova da im je pomoglo dok nekim nije u svemu tome je potreban kontinuitet i mijenjanje životnih navika, od tjelovježbe, zdrave prehrane itd... nadam se da će vam pomoći 🙏🤞🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

MalaG
    22. Ožujak 2023. 14:24

Lucky draga 🤗❤️ krenula ti u punoj opremi, sretno u novom FET-u! Držim fige da bude dobitan!🤞🍀🤞❤️❤️❤️ Ja sam dobreko, čekam idući UZV da vidimo jel sve okej, i to je to. Od UZV  do UZV.🙈😂
    Maki nemoj ništa otpisivati tako rano. Nadam se da će te iznenaditi pozitivan rezultat.🤞🍀🙏❤️
    PBtab školsko duplanje.😅👍 Neka i dalje bude sve dobro!🙏❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Loorna41
    22. Ožujak 2023. 14:24

Stela_M

Lucky ljepoto drago mi je da sam mogla pomoći, sve za tvoje tri mrve koje te nestrpljivo čekaju 🤭🤗❤️❤️❤️
    MakiST puj puj crne misli nemoj mi već odustati znam da nije lako i da uspoređuješ simptome od uspješnog postupka ali ne vrijedi, popi pivu i uživaj malo do bete 🤗❤️❤️
    NPelica ako će mi moje vrećice za čaj (.)(.) narasti e pa neću se buniti 🤭🤣🤣 tebe su dopali najbolji simptomi orgazam i velike cice pa gdje ćeš bolje 🤣🤣🤣🤣🤣
    Lorna žao mi je srećo nadam se da će što prije proći i da nemaš velike bolove ❤️❤️
    Pbtab odlično baš mi je drago 🥳🥳🤗❤️❤️
    Teich što se tiče dodatak, za muški dio, ima parova da im je pomoglo dok nekim nije u svemu tome je potreban kontinuitet i mijenjanje životnih navika, od tjelovježbe, zdrave prehrane itd… nadam se da će vam pomoći 🙏🤞🤗

Nemam mila al mi se vrti za popizdit. Nemam pojma zašto. Baš neki cudan osjećaj. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.