Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kaya
    22. Ožujak 2023. 08:34

NPelica

kaya

NPelica

korni

NPelica

PBTAB neka beta rasturi💜💜
    Ostalima sretno danas 💜💜
    Kornisad vidim da ste u Kbc Ri. I ja sam krenula, ali odustala. Ste dobili termin za konzultacije?

Nismo jos, rekli su da ce mi javiti termin cim dobiju raspored ambulanti za 4 mj. A zasto ste odustali od KBC, predugo cekali na konzultacije?

Krenuli smo prošle godine u 8 mjesecu, i sve se to oduzilo, stalno nešto, meni se to nije svidjelo, jer naravno da sam ja htjela sve odmah. Jednostavno mi nisu sjeli, ne samo radi čekanja. A htjela sam da me vodi netko tko mi je sjeo na prvu.
    Tako da sam na kraju igrom slučaja završila kod Podobnika, dobila doktoricu Lanu, koja je divna.
    Sve smo brzo dogovorili i imali su totalno drukčiji pristup meni i svemu. Nije samo stvar u plaćanju, osjecala sam se kao čovjek, a ne kao da sam na traci.
    U svakom slučaju poznajem njih koji su zadovoljni u Kbc Ri, međutim ja nisam bila. A vama želim da vam se sve poklopi, i da brzo dođete na red 💜🙏

Valjda kako te potrefi, ja sam trazila dr za koju sam dobila preporuku u nakon mj i pol sam sve dogovorila. I odmah iduci ciklus krenula…s dr je fantastična, što baš kažeš sjela je na prvu i to je to. Samo mi se ne svida za njihova politika. Idem sutra na transfer a ne znam hoće li ga biti uopće. Radije bih da mi jave telefonski e slušaj nije došlo do oplodnji nego da mi to sutra kažu, da prevalim put za ništa

Da, vjerojatno da sam dobila drugog, bi i dalje ostala. Baš me potrefilo tako.. ali dobro, bitno da smo krenuli..
    Joj da, to mi je grozno. Ionako čekamo i sve, pa reci mi da znam. Da ne dolazim ako nema ništa. Razumijem skroz.
    Mene su npr kod Podobnika zvali, petak je bila aspiracija, i subotu i nedjelju me zvala embriologica, sve mi lijepo objasnila.. i znala sam na čemu sam.

To mi je prva liga...jedino mi ostaje uzdat se u tu svoju jednu jedinu. Još mi je mm imao temp prije nego je dao sjeme tako da se nadam da mu to nije utjecalo na kvalitetu.

Vama sretno od ❤️

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

NPelica
    22. Ožujak 2023. 08:36

kaya

NPelica

kaya

NPelica

korni

NPelica

Ostalima sretno danas 💜💜
    Kornisad vidim da ste u Kbc Ri. I ja sam krenula, ali odustala. Ste dobili termin za konzultacije?

Nismo jos, rekli su da ce mi javiti termin cim dobiju raspored ambulanti za 4 mj. A zasto ste odustali od KBC, predugo cekali na konzultacije?

Krenuli smo prošle godine u 8 mjesecu, i sve se to oduzilo, stalno nešto, meni se to nije svidjelo, jer naravno da sam ja htjela sve odmah. Jednostavno mi nisu sjeli, ne samo radi čekanja. A htjela sam da me vodi netko tko mi je sjeo na prvu.
    Tako da sam na kraju igrom slučaja završila kod Podobnika, dobila doktoricu Lanu, koja je divna.
    Sve smo brzo dogovorili i imali su totalno drukčiji pristup meni i svemu. Nije samo stvar u plaćanju, osjecala sam se kao čovjek, a ne kao da sam na traci.
    U svakom slučaju poznajem njih koji su zadovoljni u Kbc Ri, međutim ja nisam bila. A vama želim da vam se sve poklopi, i da brzo dođete na red 💜🙏

Valjda kako te potrefi, ja sam trazila dr za koju sam dobila preporuku u nakon mj i pol sam sve dogovorila. I odmah iduci ciklus krenula…s dr je fantastična, što baš kažeš sjela je na prvu i to je to. Samo mi se ne svida za njihova politika. Idem sutra na transfer a ne znam hoće li ga biti uopće. Radije bih da mi jave telefonski e slušaj nije došlo do oplodnji nego da mi to sutra kažu, da prevalim put za ništa

Da, vjerojatno da sam dobila drugog, bi i dalje ostala. Baš me potrefilo tako.. ali dobro, bitno da smo krenuli..
    Joj da, to mi je grozno. Ionako čekamo i sve, pa reci mi da znam. Da ne dolazim ako nema ništa. Razumijem skroz.
    Mene su npr kod Podobnika zvali, petak je bila aspiracija, i subotu i nedjelju me zvala embriologica, sve mi lijepo objasnila.. i znala sam na čemu sam.

To mi je prva liga…jedino mi ostaje uzdat se u tu svoju jednu jedinu. Još mi je mm imao temp prije nego je dao sjeme tako da se nadam da mu to nije utjecalo na kvalitetu.

Vama sretno od ❤️

I ja se nadam da nije 💜 nije da je kurio tj dana temp. Mislim da će sve biti okej 💜 
    Držim 🤞 da sutra bude sve okej 💜🙏 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    22. Ožujak 2023. 08:37

NPelica

korni

NPelica

Ostalima sretno danas 💜💜

Hvala ti puno ❤️ vidjet cemo kako ce to ici, ako se oduzi, pičimo dalje. Najbitniji je pristup da, slazem se. A jesi morala cesto ri-zg? Ne znam kako bi to s poslom izvela, pa zato pitam.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

NPelica
    22. Ožujak 2023. 08:42

korni

NPelica

korni

NPelica

Ostalima sretno danas 💜💜

Hvala ti puno ❤️ vidjet cemo kako ce to ici, ako se oduzi, pičimo dalje. Najbitniji je pristup da, slazem se. A jesi morala cesto ri-zg? Ne znam kako bi to s poslom izvela, pa zato pitam.

Meni je moj gin odmah otvorio bolovanje kad sam krenula u postupak, pa sam ja bila u zg, jer imam tamo nekoga. Ali svejedno sam svaka 2 dana morala ic u kliniku na uzv, kada su pratili rast .. jedino sam otišla doma nakon aspiracije i vratila se za 5 dana na transfer. 
    Imaš pravo na bolovanje, ja sam se odmah raspitala. Od stimulacije do pozitivne bete..  Čak i ako ideš preko hzzo u zg, možeš dobit putne troškove. Tako nesto mi je gin rekao.. Netko tko bolje zna će ti više pomoć, ja to nisam iskoristila, jer sam išla privatno. 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

bejbe2018
    22. Ožujak 2023. 08:46

NPelica

korni

NPelica

korni

NPelica

Ostalima sretno danas 💜💜

Krenuli smo prošle godine u 8 mjesecu, i sve s

Meni je moj gin odmah otvorio bolovanje kad sam krenula u postupak, pa sam ja bila u zg, jer imam tamo nekoga. Ali svejedno sam svaka 2 dana morala ic u kliniku na uzv, kada su pratili rast .. jedino sam otišla doma nakon aspiracije i vratila se za 5 dana na transfer.
    Imaš pravo na bolovanje, ja sam se odmah raspitala. Od stimulacije do pozitivne bete.. Čak i ako ideš preko hzzo u zg, možeš dobit putne troškove. Tako nesto mi je gin rekao.. Netko tko bolje zna će ti više pomoć, ja to nisam iskoristila, jer sam išla privatno.

Meni je ginekogica rekla prvo da mogu ići na bolovanje od aspiracije,a onda drugi put kao tek od transfera.
    Tako da ovisi kod koga si.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Rina 39
    22. Ožujak 2023. 08:49

Kako ste PuPE ima li simptoma😂😂

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

NPelica
    22. Ožujak 2023. 08:50

bejbe2018

NPelica

korni

NPelica

korni

NPelica

Ostalima sretno danas 💜💜

Krenuli smo prošle godine u 8 mjesecu, i sve s

Imaš pravo na bolovanje, ja sam se odmah raspitala. Od stimulacije do pozitivne bete.. Čak i ako ideš preko hzzo u zg, možeš dobit putne troškove. Tako nesto mi je gin rekao.. Netko tko bolje zna će ti više pomoć, ja to nisam iskoristila, jer sam išla privatno.

Meni je ginekogica rekla prvo da mogu ići na bolovanje od aspiracije,a onda drugi put kao tek od transfera.
    Tako da ovisi kod koga si.

Da, istina, sve ovisi kod koga si. Meni je rekao od aspiracije, ali ako se lošije osjećam od stimulacije da mogu i prije. Ali on je znao da idem u Zg, pa mi je odmah otvorio.. 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

NPelica
    22. Ožujak 2023. 08:51

Rina 39

Kako ste PuPE ima li simptoma😂😂

A kako si tiii? 🥰🥰

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

korni
    22. Ožujak 2023. 08:52

Flowerson 🌸

Korni, dobit ćeš termin u četvrtom mjesecu sigurno. Ako ti nalazi budu ok, onda to sve ide dosta brzo..u biti je najvažnije tko te vodi.
    PBTAB, sretno s betom!

Nadam se! Spolne hormone i spermiogram imamo, nedostaju brisevi i nalazi hepatitis, hiv.. nek nas i to posalje obavit, pa se nadam bi ubrzo krenuli sa svime. I jos da dodjemo kod dr.Tine 🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Flowerson 🌸
    22. Ožujak 2023. 08:55

korni

Flowerson 🌸

Korni, dobit ćeš termin u četvrtom mjesecu sigurno. Ako ti nalazi budu ok, onda to sve ide dosta brzo..u biti je najvažnije tko te vodi.
    PBTAB, sretno s betom!

Nadam se! Spolne hormone i spermiogram imamo, nedostaju brisevi i nalazi hepatitis, hiv.. nek nas i to posalje obavit, pa se nadam bi ubrzo krenuli sa svime. I jos da dodjemo kod dr.Tine 🤞

Ma samo nek ti nalazi budu dobri i sigurno ćeš u petom mjesecu bit u postupku, Tina je super. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.