Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    23. Ožujak 2023. 07:49

Tikvica

Pbtab sjajno duplanje, neka nastavi tako ❤️😘🥰 Brzo ce uzv🤗 Ja sam isto na jako stresnom poslu i jednostavno nakon svega sto smo prosle ne zelim riskirati apsolutno nista i zelim znati da sam dala sve od sebe ❤️
    Ako ti je radi financijske strane pokusaj vidjeti sa svojom dr da ti otvori bolovanje “na nesto” jer onda ne padas odma na onih 4250 kn, sto je inace slucaj cim otvore ocuvanje.
    Ariaaha, onda te narucio za vise od 7 dana. Jao, jedva cekam, ja ako sutra krenem moguce da cemo se stvarno i vidjeti u ponedjeljak kako Luckyveli (🤗).
    Jedva cekam nove vijesti❤️😘
    Lucky ima darazvali taj endo ovaj put 💪🏻💪🏻😘😘
    Loorna sreco, hvala Bogu da ne boli prejako i da je izaslo, nadam se da si se nakrkala slanog i da si bolje. Saljem hug i kiss❤️😘
    MalaG kad ti je drugi uzv, mozak mi opce ne radi?
    Ja sam sutra treci dan i na prvom uzv u ovom ciklusi pa cemo vidjeti kaj sef veli 😁
    Maki tocno znamkako se osjecas 😞 ali ja vjerujem da bide sve ok ovaj put kod tebe i da ce te sreca pomaziti❤️. Ja sam isto donijela odluku da je zadnji i sad me nekako opasno lovi panika…bas glupi osjecaj…
    Zelenadobro nam dosla, nadam se da se neces dugo zadrzati ❤️
    Katarina znam da je 6 testova puno, ali ja bi svakako vadila betu, sretno 🤗
    Hopei tebi isto zadnji pokusaj, ajme sad kad to citam kod vas sam se samo nekako dodatno rastuzila😞
    Pupice❤️❤️❤️

Hvala ti ❤️
    Da, stvarno, kad se ide na čuvanje onda je toliki iznos, a kad je porodiljni onda je max iznos 7000 ako se ne varam a oni koji imaju manje od toga primaju punu naknadu cijelu godinu. Morat cu vidjeti sa dr da me bar stavi na bolovanje mj dana, pa ako sve bude ok lako se ja vratim na posao. Nije meni problem financijska strana vec taj iznos u ova vremena i jos kad trebas i preglede i jesti zdravo i suplemente, moze ih biti sramota za taj iznos 😔 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

PBTAB
    23. Ožujak 2023. 07:50

Sretno svima danas 💗💗

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Jurky32
    23. Ožujak 2023. 08:23

Bebolina2207

Jurky32

Bebolina2207

Rolica

Pbtab čestitam, neka nastavi u istom tonu 😍🍀🤩♥️
    Bebolina jesi ti išla danas? Ili sam pobrkala dane, malo sam u zaostatku zbog posla🙆
    Netko je pitao za tablete jače od FertiUp, nama su upravo ove poravile spermiogram za x3 (stara dijagnoza u potpisu), ali uzimao je oko godinu dana.
    Sretno svima koji čekaju nešto 😍🍀🙏♥️

Pobrkala si dane, danas štoperica a u petak punkcija i već me frka hvata.
    Pitala u bolnici hoću njima vratiti igle i sve kažu ne u ljekarnu, u ljekarni kažu ne primaju. Tako da ću ipak njima nositi. One ampulice i staklenke od Menopura i Cetrotide jeste to vraćale ili bacale u staklo? Onaj pen od Ovaleapa se pretpostavljam vraća. Dok ovaj od Ovitrelle je za otpad ili?
    PBTAB lijepa beta. Samo neka sve nastavi ovako uredno a i brzo će UZV. Sretno!

Ne vraćaš ni Ovaleap pen, barem je meni tako na šalteru rečeno.. Sve što je iskorišteno, otvoreno, ide u otpad.

Imam u ampuli još 150 Ovaleapa to bacam? I ostale mi 2 ampule i staklenke Menopura. Jesi ti njima donijela igle i sve neiskorišteno?

Ovaleap ampulu bacaš jer je otvorena.. A Menopur ampule i staklenke vratiš onako u onoj njihovoj kutiji..
    Iskorištene igle sam bacila, a neiskorištene ostavila sebi i sve one silne iglice od Ovaleapa, samo zatvoreni lijek ide njima.

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32
    23. Ožujak 2023. 08:26

Amadeus

TEICH56- moj je pio 3 mjeseca Prosperm i dosao je do normalnog spermiograma.. Tjesim se da ima veze s tabletama, iako je prvi spermio uzorak stajao dulje od preporucenog i davao ga je dosta mamuran pa sad je pitanje koliki je bio utjecaj alkohola i vremena do ispitivanja..

Al sve te klinike su preporucivale upravo Proxeed.. A meni je ginicka preporucila Prosperm pa se IVF doktor slozio s preporukom

Mome ProsperM nije ništa pomogao, pola godine ga je pio.. prešli smo na neke druge tablete zbog toga.. mislim da je sve od osobe do osobe.. 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Tintilinic
    23. Ožujak 2023. 08:32

Stela evo napokon sam sredila potpis pa molim te posalji za prehranu. 😸
    MakiST dosta je tu stimulacija i transfera, ali ipak si dobila iz svega jedno dijete tako da treba gledati pozitivno, mozda bude opet. 🫶🏼

👱🏼‍♂️33 oligo
    👩🏻‍🦰32 endometrioza, 2 operacije, endo na oba jajnika, niska rezerva i loša kvaliteta
    2022 1.ICSI-2 stanice, 1embrij vraćen 3 dan, 👎🏼
    2022. Prirodni IVF - ovulacija prije aspiracije
    2023. 2.ICSI, 4 stanice, 2 embrija vraćena 3 dan, 👎🏼

• Tintilinic
    23. Ožujak 2023. 08:39

Stela mail je tintilinic78@gmail.com

👱🏼‍♂️33 oligo
    👩🏻‍🦰32 endometrioza, 2 operacije, endo na oba jajnika, niska rezerva i loša kvaliteta
    2022 1.ICSI-2 stanice, 1embrij vraćen 3 dan, 👎🏼
    2022. Prirodni IVF - ovulacija prije aspiracije
    2023. 2.ICSI, 4 stanice, 2 embrija vraćena 3 dan, 👎🏼

Loorna41
    23. Ožujak 2023. 08:45

PBTAB

Tikvica

Pbtab sjajno duplanje, neka nastavi tako ❤️😘🥰 Brzo ce uzv🤗 Ja sam isto na jako stresnom poslu i jednostavno nakon svega sto smo prosle ne zelim riskirati apsolutno nista i zelim znati da sam dala sve od sebe ❤️
    Ako ti je radi financijske strane pokusaj vidjeti sa svojom dr da ti otvori bolovanje “na nesto” jer onda ne padas odma na onih 4250 kn, sto je inace slucaj cim otvore ocuvanje.
    Ariaaha, onda te narucio za vise od 7 dana. Jao, jedva cekam, ja ako sutra krenem moguce da cemo se stvarno i vidjeti u ponedjeljak kako Luckyveli (🤗).
    Loorna sreco, hvala Bogu da ne boli prejako i da je izaslo, nadam se da si se nakrkala slanog i da si bolje. Saljem hug i kiss❤️😘
    Ja sam sutra treci dan i na prvom uzv u ovom ciklusi pa cemo vidjeti kaj sef veli 😁
    Maki tocno znamkako se osjecas 😞 ali ja vjerujem da bide sve ok ovaj put kod tebe i da ce te sreca pomaziti❤️. Ja sam isto donijela odluku da je zadnji i sad me nekako opasno lovi panika…bas glupi osjecaj…
    Hopei tebi isto zadnji pokusaj, ajme sad kad to citam kod vas sam se samo nekako dodatno rastuzila😞
    Pupice❤️❤️❤️

Hvala ti ❤️
    Da, stvarno, kad se ide na čuvanje onda je toliki iznos, a kad je porodiljni onda je max iznos 7000 ako se ne varam a oni koji imaju manje od toga primaju punu naknadu cijelu godinu. Morat cu vidjeti sa dr da me bar stavi na bolovanje mj dana, pa ako sve bude ok lako se ja vratim na posao. Nije meni problem financijska strana vec taj iznos u ova vremena i jos kad trebas i preglede i jesti zdravo i suplemente, moze ih biti sramota za taj iznos 😔

Nažaloat da ako ideš na čuvane maks iznos ti je nekih 4200 i nesto sitno. 
    Ma baš su s tim naknadama u klincu skroz. I ako si na porodiljnom a imaš plaću cca 10000 kn ništa od tog iznosa. 
    Doslovno te teraju da radiš. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

NPelica
    23. Ožujak 2023. 08:46

Loorna41

PBTAB

Tikvica

Pupice❤️❤️❤️

Hvala ti ❤️

Nažaloat da ako ideš na čuvane maks iznos ti je nekih 4200 i nesto sitno.
    Ma baš su s tim naknadama u klincu skroz. I ako si na porodiljnom a imaš plaću cca 10000 kn ništa od tog iznosa.
    Doslovno te teraju da radiš.

Lornica 💜 kako si? 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Loorna41
    23. Ožujak 2023. 08:47

Jutro cure. 
    Sretno svima danas. ❤️❤️❤️
    Pcelice još večeras spavas i onda UZV🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

NPelica
    23. Ožujak 2023. 08:50

Loorna41

Jutro cure.
    Sretno svima danas. ❤️❤️❤️
    Pcelice još večeras spavas i onda UZV🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Pitanje je dali ću spavat 🤣 bila sam okej sve dane, a danas sam si čudna..🤣  ne mogu docekat sutra da vidim di smo i šta smo. Uh.. ali kako dragi Bog da, tako će biti.. 🙏💜

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.