Maus do trećeg dana oplodnju "gura" jajna stanica kasnije sprermij naravno ako je loša kvaliteta jajne onda i to ima svoje 🤷♀️
Loorna miruj druge nema, kada je idući uzv? 🙏❤️
Rina ja usporim tempo poslije et, nema dizanja teških stvari, i sve doma normlano radim jedino na dragog padne usisavanje i nabavka odn on tegli vrećice iz trgovine 😁😅
Kacusha 🤭😍❤️❤️
Jesi spremna draga? Meni osjećaj kao da idem na plac 🤣😂 Jos idem sama jer muž vodi Emili na pregled. 😁 Iza s bebicama Mc i shopping 😂
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Loorna drzi se i bit ce kako mora biti❤️
Tockica&Bejbe ja sam dosta realnapo pitanju svega, tako da sam jako svjesna svojih godina pa tako i trebadonijeti odluku. Vidjet cemo kak oce biti 🥰
Sutra imamo bas popunjen dan, sa transferima i betom i Hope eto i tebe na konzultacijama ❤️
Ugl, ja sam danas pocela nesto malo smedjarit, tako da cu vjerojatno sutra za praf procurit i niti se ne okrenes eto nas u novoj rundi 🙈
Ja sam ova dva dana imala generalku jer poprilicno dugo se samopovrsno cistilo radi svega, ni sad sam spremna za opet nove pobjede 💪🏻💪🏻💪🏻
Kako stvari stoje, ako sutra bude 1. dan, eto mene vec u srijedu na prvom UZV😁😁
Hope, pa ti mene mozes stavit ba listu opet 💪🏻😘
Stela i Kacusha navijam na najjace za vas i nemojte mi na krumpirice zaboravit 🤭😘😘😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Tockica&Bejbe ja sam dosta realnapo pitanju svega, tako da sam jako svjesna svojih godina pa tako i trebadonijeti odluku. Vidjet cemo kak oce biti 🥰
Sutra imamo bas popunjen dan, sa transferima i betom i Hope eto i tebe na konzultacijama ❤️
Ugl, ja sam danas pocela nesto malo smedjarit, tako da cu vjerojatno sutra za praf procurit i niti se ne okrenes eto nas u novoj rundi 🙈
Ja sam ova dva dana imala generalku jer poprilicno dugo se samopovrsno cistilo radi svega, ni sad sam spremna za opet nove pobjede 💪🏻💪🏻💪🏻
Stela i Kacushanavijam na najjace za vas i nemojte mi na krumpirice zaboravit 🤭😘😘😘
Tako je. Idemo dalje u pobjede 💪💪
Daa sutra u 10 imamo termin. Bas me zanima kakvu ce mi stimulaciju dat 🫣 Idemo
u rundu III 🤞
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Kaya sretno danas❤️😘
Hvala, jucer dala stopericu sutra ujutro sam na aspiraciji..samo imam jedan problem...
Mm dobio temperaturu laganu, do 38 se penje i ne znam što ću sad...luda sam ko šiba jer sve ide naopako.
Toliko sam se natrcala oko svega i sad mi samo fali da mi odgode
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Maus do trećeg dana oplodnju "gura" jajna stanica kasnije sprermij naravno ako je loša kvaliteta jajne onda i to ima svoje 🤷♀️
Loorna miruj druge nema, kada je idući uzv? 🙏❤️
Rina ja usporim tempo poslije et, nema dizanja teških stvari, i sve doma normlano radim jedino na dragog padne usisavanje i nabavka odn on tegli vrećice iz trgovine 😁😅
Kacusha 🤭😍❤️❤️
Mila u utorak kod mog MPO doktora.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Stela i Kacushanavijam na najjace za vas i nemojte mi na krumpirice zaboravit 🤭😘😘😘
Tako je. Idemo dalje u pobjede 💪💪
Daa sutra u 10 imamo termin. Bas me zanima kakvu ce mi stimulaciju dat 🫣 Idemo
u rundu III 🤞
💋🥰🥰🥰napokon!
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Mila bas tako.
Mislim da čak ova krv nije od pregleda jer i dalje je ima. 🙄🙄🙄
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Kacusha ahahaha plac ha 😅😅 čuj možda to nije loše, ja uopće nemam feeling da idem na et, valjda jer nema hormona pa sam cool 😎 ali ali dok dođe onih mrtvih 10 dana do bete e to će biti veselo 🤣🤣🤣
Tikvica kod tebe nema labavo lajkam to 🥰🤞❤️ znaš da su krumpirići pod obavezno 🤭❤️
Hope sretno sutra 🤞🤞🙏🥰
Kaya zaliječi ga dns da sutra može dati svoj prilog 🤞🙏💪🥰
Lorna do utorka odmor, žao mi je što se moraš tako mučiti i što si stalno u nekoj neizvjesnosti, šaljem hug 🤗❤️
Panda, Sani, MalaG, kako ste cure? 🥰🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Kacusha ahahaha plac ha 😅😅 čuj možda to nije loše, ja uopće nemam feeling da idem na et, valjda jer nema hormona pa sam cool 😎 ali ali dok dođe onih mrtvih 10 dana do bete e to će biti veselo 🤣🤣🤣
Tikvica kod tebe nema labavo lajkam to 🥰🤞❤️ znaš da su krumpirići pod obavezno 🤭❤️
Hope sretno sutra 🤞🤞🙏🥰
Kaya zaliječi ga dns da sutra može dati svoj prilog 🤞🙏💪🥰
Lorna do utorka odmor, žao mi je što se moraš tako mučiti i što si stalno u nekoj neizvjesnosti, šaljem hug 🤗❤️
Panda, Sani, MalaG, kako ste cure? 🥰🤗
Doći će i utorak brzo pa ćemo vidjeti. I ja tebi šaljem veeeliki 🤗🤗🤗🤗🤗
👱♀️41 - amh 7.8
Hope 👏🏻👏🏻👏🏻 tu smo negdje sa pokusajima, ono sti ne sutre jer ti dobijes dosta 🐧 to puno znaci, ovo iz mjeseca u mjesec sa stimulacijom je uzas. Drzim n fige da nam je ovo zadnji ❤️
Kaya, uh, ne znam kako se na to gleda i je li utjece. Mi smo jednom imali izvanrednu situaciju jer je muz morao na neodgodiv sluzbeni put i to bas kad je bila punkcija🙄 od onda imamo za svaki slucaj smrznute spermice, nek stoje, za nedaj bog i za uoravo takve situacije. Jer kolko se propatimo sa svim injekcijama, potrosimo hrpu love, jos da mi na krsaju propadne, pa za upucat se….
Nikad ne znas sto se sve moze dogoditi tako da ja sam puno mirnija od kad smo to napravili.
Loorna ako vec mora otici neka ode samo, da se ne patis i da sto prije sve to bude iza tebe. Naravno nitko sretniji da na krsju sve ispadne dobro, ali vidim da si i sama svjesna svega. Grlim ❤️
Stela kaj da ti veli , nisam se ni okrenula, ali bar sam si sve pocistila🤣🤣🤣
Reko taman cu se negdje do kreja tjedna odmorit pa onda, kad ono nema, nakon 2 dana evo vjestice (mamicu joj…).
A taman sam si slozila plan prehrane i napravila treninge 😁 Vidjet cemo treci dan kakva je situacija sa antralnim, jos mi muka kad se sjetim prisli put kako smo sa 7 samo oaki na 2 a full jaka doza. Onda si msilim ako bude tako koji shit, pa onda mogu radje pokusavat sa prirodnima ili uz jako blagu stimulaciju. Vidjet cu kaj ce L. reci ovaj put.
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji