Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kaya
    19. Ožujak 2023. 19:54

Dal' je pametno Ici nakon punkcije raditi? Izvadit Ce mi 1js, eventualno jos koju ako je narasla...ali moram se vratiti na posao jer kolegica mora malu svoju voziti na pregled kod dr...ne planiram nista raditi ali svejedno..citam kako su neke zene reagirale na punkciju pa me panika lovi

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• inesss
    19. Ožujak 2023. 20:14

kaya

Dal' je pametno Ici nakon punkcije raditi? Izvadit Ce mi 1js, eventualno jos koju ako je narasla…ali moram se vratiti na posao jer kolegica mora malu svoju voziti na pregled kod dr…ne planiram nista raditi ali svejedno..citam kako su neke zene reagirale na punkciju pa me panika lovi

Meni su izvadili osam jajnih stanica isla sam raditi,nije uredski posao ,al sam malo zabusavala jer mi na poslu nisu znali,a nakon transfera sam odradila deset sati u komadu,znam glupa sam ali evo blizanci su tu😅😅😅,ostalim curama sretnooo,znam koliko sam ja patila i volim citat i gledati nove trudnice 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Minnie_25
    19. Ožujak 2023. 20:17

kaya

Dal' je pametno Ici nakon punkcije raditi? Izvadit Ce mi 1js, eventualno jos koju ako je narasla…ali moram se vratiti na posao jer kolegica mora malu svoju voziti na pregled kod dr…ne planiram nista raditi ali svejedno..citam kako su neke zene reagirale na punkciju pa me panika lovi

Ja sam nakon svoje punkcije slobodno mogla raditi, ali nisam jer san si mogla priuštiti slobodan dan.. Ali nisan uzela nikakvu anesteziju, 2 puta su bocnuli,pa san bila super cili dan.. Malo me boluckalo kasnije kao kad trebam dobiti, al priživilo se..
    Cureeeee sritno vam svima sutra! 💪🏻🍀❤️ Mislim na sve vas 🥰❤️

🙆‍♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)

-2015.g operirana cista(endometrioza)
    - AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
    -03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
    -06/22 prve konzultacije, Petrova
    -11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
    1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
    2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
    -10/23 dr. Šparac

*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *

• inesss
    19. Ožujak 2023. 20:18

inesss

kaya

Meni su izvadili osam jajnih stanica isla sam raditi,nije uredski posao ,al sam malo zabusavala jer mi na poslu nisu znali,a nakon transfera sam odradila deset sati u komadu,znam glupa sam ali evo blizanci su tu😅😅😅,ostalim curama sretnooo,znam koliko sam ja patila i volim citat i gledati nove trudnice

E mene ti stvarno punkcija nista nije voljela nisam ni osjetila,vise me volio papa test,tako da draga sve ovisi kako ces se osjecas,al ja sam ipak poseban slucaj ako imas priliku budi kuci i odmaraj uz kavicu 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    19. Ožujak 2023. 20:19

inesss

inesss

kaya

E mene ti stvarno punkcija nista nije voljela nisam ni osjetila,vise me volio papa test,tako da draga sve ovisi kako ces se osjecas,al ja sam ipak poseban slucaj ako imas priliku budi kuci i odmaraj uz kavicu

Boljela ne voljela,,,glupi mobitel 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

MalaG
    19. Ožujak 2023. 20:30

Stela dobro sam draga, hvala ti. 🥰❤️ I dalje me mučnine zezaju, samo ne toliko jako. Nadam se da idu prema kraju 🤞🤞 tebi je sutra transfer.🥳🥳 Držim ti fige na nogama i rukama i nadam se da će biti dobitan! Vidim da si flegma što se tiče toga, ali možda i bolje. Vjerujeem da će biti sve super!🙏🍀🙏❤️❤️❤️
    Loorna samo miruj i pazi se!🤗
    Kaya, Kacusha, Stelić, Rina, PBtab sretno vam svima sutra! 🤞🍀🙏🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Panda.
    19. Ožujak 2023. 20:41

Hope nikad se ne zna i ništa nije konačno pa se isplati truditi i raditi na poboljšanju. Nadamo se da će trud uroditi plodom. Nema odustajanja. 💪🤗
    MakiSt pa ti si nam u postupku. Neka bude dobitan!!! 🤞😘
    A di su nam darliv, Roxy, Anemona? Nisam primijetila da se itko javljao. 
    Maslačak kakvo je stanje kod tebe? Jesi i ti krenula? 🤭
    MalaG još te ne puštaju mučnine. Nadam se da će te skoro pustiti da uživaš u trudnoći. 😘🥰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Točkica 89
    19. Ožujak 2023. 20:43

Kaya za izvadit jednu jajnu ili dvije ti nece bit nikakav problem ici raditi.. slobodno.. sretno.. 💖

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Aria41
    19. Ožujak 2023. 20:47

Loorna41

Evo me cure. Vratila se.
    Na UZV je našao GV 4.5 mm. Beta je 1.018.98.
    Pitala sam ga što znači takav rast bete pa mi je rekao da to može izaći na dobro a i ne mora, jer nije da baš za svaku trudnoću se prati rast bete.
    Endo se ipak smanji od zadnjem UZV za 2mm.
    Sad ova dva dana se doslovno pravim mrtva.
    Sad kad sam dosla doma sam nasla svjezu krv na ulošku. 😔😔😔

Ej draga..
    Nisam stigla već danima čitati, i sad sam se totalno pogubila...uglavnom, sretno u utorak..uzasno mi je žao što proživljavas toliko toga...divim se tvojoj snazi, stvarno si kraljica...💞
    Drugim curama sretno sutra...🤞🍀💜

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Rina 39
    19. Ožujak 2023. 20:49

kaya

Mene je sad kad su vadili 7 cjel dan onako dole bas grcilo pogotovo kad bi stajala.
    Al kad sam sjedila i lezala nije.
    Prije 2 god kad su bile 3 jajne nije me bolilo nista.
    Tako da nemas problema zaista ako neces neku fizikaliju radit.

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.