Loornaod hormona se intezivira i kod mene tako😕 Jedino me spasava vichy, ali sad sam se vec prebacila na muski 🙈💪🏻
Pa da me salijeću nepoznate žene 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Da se malo nasmijem na svoj račun i vi zajedno samnom.
Pretrpošle godine smo prebolili koronu i od tada moj znoj uopće nije imao mirisa niti sam se toliko znojila.
Sada Bože me sačuvaj pa ko prasica se znojim i znoj ima miris. 😲😲😲😲😲🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahha jaooo🤣🤣
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Da se malo nasmijem na svoj račun i vi zajedno samnom.
Pretrpošle godine smo prebolili koronu i od tada moj znoj uopće nije imao mirisa niti sam se toliko znojila.
Sada Bože me sačuvaj pa ko prasica se znojim i znoj ima miris. 😲😲😲😲😲🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahha jaooo🤣🤣
Užas🤣🤣🤣🤣🤣
Sak se ti smij i ti buš tako.🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Hvala svima još jednom ❤️
Žao mi je zbog onih koji imaju loše vijesti, a vama koji imate nešto ovih dana želim svu sreću 🤞💪
Bebolina, mjehur onako polupun, niti prazan, niti onako da ne možeš izdržati 😀 Dobit ćeš internu uputnicu s kojom možeš vaditi betu u bilo kojoj bolnici, samo da nije dom zdravlja.
Hope, piši beta 31.3. 🤞
Ugodan vikend cure ❤️🌞
Hvala. Kako ćeš u petak vaditi betu pa onda u ponedjeljak? Testove preskačeš? Ja planiram testove preskočiti. Navijam za lijepu betu 🤞🤞
Kad si se počela pikati s Cetrotide koji dan i koliko si ih primila? Ja krećem danas i imam ih 4 valjda će mi to biti dosta.
Vidjet ću još za petak, tad mi je malo ludnica na poslu pa ne znam hoću li stići tada betu vaditi, možda prva ipak bude u pon. Za testove još nisam sigurna da ili ne.
Cetrotide od sedmog do desetog dana, 4 dakle.
A onda tako i ja skoro samo što se pikam od 6. do 9. dana to je do utorka i onda vjerojatno u srijedu štoperica a u petak je rekla da bi bila punkcija to mi je 12.dc.
Cijelu noć su me gnjavili folikuli i pregledi hoće li ih biti više ili neće. Snovi me izludili. Svakako vjerujem da će biti još koji jer je jučer bio tek 5. dc i za sada samo 2 (13 i 11) na drugom jajniku sve neki mali još bili. Pa se nadam da će do utorka i oni već narasti i da će ih biti brojčano malo više. Ako i ne samo neka se nađe ona jedna potrebna js i jedan spermij i neka se malo podruže i da nas čeka veliko veselje kroz 9 mj.
Da ti si dosta rano bila na prvom uzv.. Navijam da se pojavi još koji ili da ova dva budu pun pogodak 🙏🤞🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure kod mene se pojavilo smeđe na ulošku. Eto vjerujem da kreće prema završetku.
👱♀️41 - amh 7.8
Sani to to tako lijepo strucno napises, ne znam vise jesam li ja napisala i sto ali sigirno nisam to tako dobro kao ti objasnila (ali znam da je tako 🙈)
.
No ajmo na vedrije teme😆 Kod mene je ovakav plan, kroz 4-5 dana cu procuriti (barem je do sad uvijek tako bilo) i treci dan idem kod dr, ako smo ok sa brojem antralnih idemo u stimulirani, to ce biti zadnji stimulirani postupak za mene🤷🏻♀️
Ako uspije biti cu presretna, ako ne, iza toga mogu jos samo jednom pokusati u ciklusu iza ovako prirodni i to je to. Odlucili smo da stajemo i za sada je tako, pa kako bude. Kroz sve ove postuoke zaradila sam hrpu cisti, mioma, 2 operacije i 20 kg i jednostavno se vise ne mogu s tim boriti, pocelo me i to opterecivat, pa si mislim, treba znat podvuc crtu.
Inace sam si kao dala do 42 ali sam radi tih operacija produzila i sada je 42,5 godine i eto, sto se mene tice, to je to. Zelim pocet normalno zivjet jer ovi postupci su sve osim normalni😕
Slažem se s tobom. Znam kad bi prije čula da netko od postupaka bilo bi mi žao i krivo
Ali sad kužim. I ja sam polako u toj fazi.
Utječe na život općenito i zdravlje.
A znaš da si pokušala sve što je bilo u moći.
Držim fige da ipak neki od postupaka uspije.🤞
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure kod mene se pojavilo smeđe na ulošku. Eto vjerujem da kreće prema završetku.
Hej, ne znam tko te vodi koji dr. ako imas broj pa nazovi ili otiđi na hitnu, to ti je moj iskren savjet, nemoj samo preć preko toga.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Lorna koliko je sad to tjedana? Imaš li kakve bolove?
Hej, ne znam tko te vodi koji dr. ako imas broj pa nazovi ili otiđi na hitnu, to ti je moj iskren savjet, nemoj samo preć preko toga.
Nemam broj jer sam ja u Petrovoj tako da ne mogu nazvati nikoga. Budem vidjela kasnije još kako će biti pa onda na hitnu.
👱♀️41 - amh 7.8
Lorna koliko je sad to tjedana? Imaš li kakve bolove?
Sad bi trebala biti 6+5 al s 9bzirom na porast bete nemam pojma.
Danas me malo boluckalo al mislil.da mi je to jer sam se preforsirala od spremanja po kući.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji