Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    25. Srpanj 2022. 15:29

EvaEva

❤️J_0209_b😺

Evo mene sa transfera.. bio je moj omiljeni doktori..🤗
    Sad sam i ja Pupooooooo 🎉🎉🎉🎉🎉

Sretno Pupo!

Hvalaaa.. sretno s betom u srijeduu! 💪🤞🙏

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• T_Ivy
    25. Srpanj 2022. 15:35

Sunny pa jel ja to dobro vidim da si ti nama trudna?? 😍😍😍 Vidim I iz potpisa da je uspelo. Ne mozes ni da zamislis koliko mi je drago
    Anci draga, jel imate vi jos materijala? Kasvi su dalje planovi? Izvini ako si vec ovde pisala, trebace mi sigurno vremena da sve procitam
    Ruzica nije kraj sveta uopste. Jeste, teska je to dijagnoza, ali evo iz naseg iskustva da ti kazem nista nije nemoguce. Mome mozu su upravo pre mesec dana (ista ta dijagnoza) pronasli mnogo spermica procesom microTese-a. Jel znaju sta je razlog kod tvog muza? To moze biti mehanicki (na primer varikokela - to se lako resi), ili kao kod mog muza kasno spustanje testisa ili moze biti hormonski, a cesto se i ne nadje razlog. Ali u velikom broju slucajeva materijal se nadje operacijom microTese koja je uzimanje spermija direktno iz testisa. Necu opet da hvalim, ali jako dobar strucnjak za to je dr. Emre, govori malo i nas jezik i imace bas sad 30. jula online otvorene konsultacije u 17h. na temu azoospermije i VTO. Ne znam da li ovde moze da se ostavi link ali ako googlas njegovo ime Emre Bakircioglu dobices njegovu zvanicnu stranicu i tamo imas link za ove online otvorene konsultacije koje su naravno besplatne. Od srca ti preporucujem, jer je jako predusretljiv i stvarno zeli da pomogne.

Kod nas je jos dodatno bio komplikovan slucaj, jer su moje j.s. jako lose, tako da nam treba donorka. On inace operise u Turskoj, ali dolazi i po pozivu u druge bolnice. Znam da je radio u Bosni. Za nas je, posto u Turskoj nije dozvoljena donacija j.s. dolazio u Kipar da tu obavi operaciju, jer je na Kipru donacija j.s. dozvoljena, pa cemo mi tu uraditi i VTO. Pitaj slobodno sta god te interesuje, ima nas puno tu sa tom dijagnozom

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Monolena
    25. Srpanj 2022. 15:36

Čestitam svim trudnicama i svu sreću želim pupicama! 
    Hvala vam na željama koje ste mi uputile, ostvarile su se! Beta mi je 657 (14dpt3dt) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤!!! Ovo mi je nestvarno, muž i ja ne možemo prestati plakati! Cure moje, od sveg srca vam želim da i vi uskoro doživite svoju pozitivnu betu! Nemojte gubiti nadu nikada! Ja po prirodi naginjem pesimizmu i mislila sam da nikad necu ovo dozivjeti, ali jesam. I vi cete! ❤❤❤

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

Sunny_🐣
    25. Srpanj 2022. 15:36

Anči kako ste vas dvoje? ❤️
    ružica da li ti i muž imate zajedničko dijete? Ako ste prije 2 godine ostvarili trudnoću sa dijagnozom azoospermija, onda je nešto u zadnje 2 godine uzrokovalo tu dijagnozu. Muž se mora naruciti kod urologa na pregled da se vidi što je moglo uzrokovati dijagnozu npr. varikokela.
    Belaaa super za dobre nalaze 😁 čekamo tvoj postupak 💪

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

❤️J_0209_b😺
    25. Srpanj 2022. 15:39

Kad smo već kod bete.. muž i ja planiramo bit dolje na moru kad cu vadit betu.. jel zna netko gdje u zadru ima neki privatni labos, da radi subotom i da su rezultati gotovi isti dan?

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Sunny_🐣
    25. Srpanj 2022. 15:41

T_Ivy

Sunnypa jel ja to dobro vidim da si ti nama trudna?? 😍😍😍 Vidim I iz potpisa da je uspelo. Ne mozes ni da zamislis koliko mi je drago
    Ancidraga, jel imate vi jos materijala? Kasvi su dalje planovi? Izvini ako si vec ovde pisala, trebace mi sigurno vremena da sve procitam
    Ruzica nije kraj sveta uopste. Jeste, teska je to dijagnoza, ali evo iz naseg iskustva da ti kazem nista nije nemoguce. Mome mozu su upravo pre mesec dana (ista ta dijagnoza) pronasli mnogo spermica procesom microTese-a. Jel znaju sta je razlog kod tvog muza? To moze biti mehanicki (na primer varikokela - to se lako resi), ili kao kod mog muza kasno spustanje testisa ili moze biti hormonski, a cesto se i ne nadje razlog. Ali u velikom broju slucajeva materijal se nadje operacijom microTese koja je uzimanje spermija direktno iz testisa. Necu opet da hvalim, ali jako dobar strucnjak za to je dr. Emre, govori malo i nas jezik i imace bas sad 30. jula online otvorene konsultacije u 17h. na temu azoospermije i VTO. Ne znam da li ovde moze da se ostavi link ali ako googlas njegovo ime Emre Bakircioglu dobices njegovu zvanicnu stranicu i tamo imas link za ove online otvorene konsultacije koje su naravno besplatne. Od srca ti preporucujem, jer je jako predusretljiv i stvarno zeli da pomogne.

Kod nas je jos dodatno bio komplikovan slucaj, jer su moje j.s. jako lose, tako da nam treba donorka. On inace operise u Turskoj, ali dolazi i po pozivu u druge bolnice. Znam da je radio u Bosni. Za nas je, posto u Turskoj nije dozvoljena donacija j.s. dolazio u Kipar da tu obavi operaciju, jer je na Kipru donacija j.s. dozvoljena, pa cemo mi tu uraditi i VTO. Pitaj slobodno sta god te interesuje, ima nas puno tu sa tom dijagnozom

da, da u 10om mjesecu nam stiže naša curica 🥰🥰🥰 ni ja još ne vjerujem. Možda povjerujem kad je ugledam 😁 

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Panda.
    25. Srpanj 2022. 15:43

❤️J_0209_b😺

Kad smo već kod bete.. muž i ja planiramo bit dolje na moru kad cu vadit betu.. jel zna netko gdje u zadru ima neki privatni labos, da radi subotom i da su rezultati gotovi isti dan?

Jb sretno!!!! 🥰😘🍀 U Zadru imaš Polikliniku Analiza pa tamo možeš izvaditi. Koliko znam rade i subotom. Ja upravo idem izvaditi da završim s terapijom.

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• ružica
    25. Srpanj 2022. 15:47

Sunny, imamo zajedničko dijete. Zato ne razumijem otkud sad to. Može li biti hpv ili ureaplazma? Ja imam hpv znam po cinu koji sam nekada imala... kako sad kod njega ode postupak ivf? Mozemo li mi na ivf uopce? Konzultacije su mi krajem osmog...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Sunny_🐣
    25. Srpanj 2022. 15:54

ružica

Sunny, imamo zajedničko dijete. Zato ne razumijem otkud sad to. Može li biti hpv ili ureaplazma? Ja imam hpv znam po cinu koji sam nekada imala… kako sad kod njega ode postupak ivf? Mozemo li mi na ivf uopce? Konzultacije su mi krajem osmog…

neka se naruci kod urologa na pregled. U Zagrebu privatno možete otići kod dr Hauptaman (Poliklinika Godan). Morat će vjerojatno napraviti nalaz spolnih hormona testosteron, FSH i LH i briseve. A doktor će mu napraviti ultrazvuk da se iskljuci varikokela. Dok je dijagnoza azoo, ne možete ići u postupak, jer to znači da nema spermija u ejakulatu pa nemaju s cim oploditi tvoje jajne stanice. Ako imate zajedničko dijete, onda je nešto uzrokovalo to stanje i riješit će se. Samo treba naći uzrok 😊

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    25. Srpanj 2022. 15:56

ružica

Sunny, imamo zajedničko dijete. Zato ne razumijem otkud sad to. Može li biti hpv ili ureaplazma? Ja imam hpv znam po cinu koji sam nekada imala… kako sad kod njega ode postupak ivf? Mozemo li mi na ivf uopce? Konzultacije su mi krajem osmog…

ne znam da li hpv ili ureoplazma mogu uzrokovati azo. Zato je najbolje da se narucite kod urologa, on će vam bolje objasniti daljnje korake. Sretno  😊

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.