Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    26. Srpanj 2022. 08:47

T_Ivy  ❤❤❤ tako mi je drago da si se javila, cesto te se sjetim i jako mi je drago da ste skupili snagu za dalje! Svu srecu vam zelim i bebicu sto prije 😘

💛🧡

• ribic
    26. Srpanj 2022. 09:06

Ruzica Nalaz tvog muza nije nikakva prepreka za ivf. Ceka te jos puno toga na ovom putu, a ovaj njegov nalaz sigurno nije nesto oko cega se trebas/te stresirati,

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Sunny_🐣
    26. Srpanj 2022. 09:19

bopsich dobrodošla i što prije otišla trudna 🥰 uz ove već navedene doktore u Zagrebu imaš i dr Drinka Hauptmana. On je urolog i androlog i u kbc Rebro provodi microTESE. Moj muž je kod njega bio na TESE postupku prošle godine. Istražite malo opcije pa se narucite na konzultacije, a mi smo tu ako ćeš imati dodatna pitanja 😘
    ružica to ti je sad prvotni šok kojeg vecina nas prođe na početku kad se susretne s tim da mora ići u postupak potpomognute oplodnje. Što više kreneš istraživati, naici ces na pozitivna iskustva i obasut će te pozitivna energija. Nekima uspije iz prve, a nekima tek nakon godina borbe.  Ali ono bitno je da gotovo svi uspiju na kraju 🥰 Pročitaj si prvih par stranica foruma, tamo ima jako puno korisnih informacija o samom postupku, suplementima koje možete uzimati za poboljšanje kvalitete js i spermića i pretrage koje se mogu napraviti prije postupka. Meni sam postupak nije bio zahtjevan ni psihički, ni fizički, ono što je zahtjevno je nastavak nakon neuspjeha ako se se on više puta ponavlja. Vaše dijagnoze nisu uopće strašne i ja vjerujem da ćete brzo doći do cilja. Apstinencija za spermiogram bi trebala biti 2-5 dana, tako da bi muž trebao ponoviti spermiogram.
    MissIvy uživaj na druženju danas 🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• ružica
    26. Srpanj 2022. 09:38

Sunny,

I ja mislim da je ovo prvi šok.
    Ti si tako pozitivna i hvala na tome u ime svih cura koje ovo čitaju.
    S ovim dijagnozama za nas teško da postoji šansa za prirodno začeće? Pitam eto tako da raskrstim sama sa sobom i da ne očekujem previše iz prirodnih ciklusa.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Sunny_🐣
    26. Srpanj 2022. 09:48

ružica

Sunny,

I ja mislim da je ovo prvi šok.
    Ti si tako pozitivna i hvala na tome u ime svih cura koje ovo čitaju.
    S ovim dijagnozama za nas teško da postoji šansa za prirodno začeće? Pitam eto tako da raskrstim sama sa sobom i da ne očekujem previše iz prirodnih ciklusa.

Kod vas postoji šansa i za prirodnu trudnocu. Spermiogram je vjerojatno bolji nego sto sad izgleda jer apstinencija 10 dana je previse. Neka ga ponovi. Ti imas nizak amh, sto znaci da nemas puno jajnih stanica i ne ovuliras vjer svaki mjesec. Ali ako se poklopi dobra js i dobar spermic trudnocu mozete ostvariti prirodno. Krenite u postupak i izmedu pokusavajte prirodno, bit cete opusteniji i doci cete do cilja 🥰 ali nemoj se oslanjati samo na prirodno jer ces biti frustrirana, a psiha dosta utjece 😊 sretno 🍀

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

petra30
    26. Srpanj 2022. 09:52

Jutro svima ❤️!
    Panda , Dreamer žene jako mi je žao... Grlim vas do neba i nazad❤️❤️!
    Monolena čestitam od srca! Nek se dupla🤞❤️!
    Iman dobro smo❤️! Vidim da te mučnine ne puštaju, drzi seeeee❤️!
    Tikvice❤️❤️! 
    Svim drugim curama šaljem velike puseee😘!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• ružica
    26. Srpanj 2022. 09:54

Sunny, hvala i pratimo se.
    Daj mi reci ukratko što je kod vas, nova sam tu i nisam pratila...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Sunny_🐣
    26. Srpanj 2022. 10:20

ružica

Sunny, hvala i pratimo se.
    Daj mi reci ukratko što je kod vas, nova sam tu i nisam pratila…

Moj muz ima azoospermiu. Isao je je prosle godine ne biopsiju testisa (TESE). Nasli su nesto malo spermica i s tim smo isli u postupak. Poklopile se zvijezde i uspjelo iz prvog postupka. Tijekom postupka smo i kod mene otkrili trombofiliju pa sam na injekcijama heparina cijelu trudnocu. Ali za par mjeseci stize nasa curica 🥰 
    Pogledaj malo popise kod drugih cura pa si sredi svoj da te lakse pratimo. Puno nas je pa je ne moguce sve pamtiti.

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Panda.
    26. Srpanj 2022. 10:45

Cure, hvala još jednom svima na podršci i stvarno mi svaki put sve puno lakše padne s vama. 🥰❤️😘
    Što se tiče plana za dalje, idem na dogovor pa javim sve. 🤗

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Divna 🎀
    26. Srpanj 2022. 11:09

Mi smo obavili svoj pregled, sve je u najboljem redu, teski smo cca 2100 gr, svih urednih parametara 🥰 sljedeci uzv  16.08.

Sretno Miss_Ivy danas☺️
    Sretno i svim ostalim curkama ❤️😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.