Djevojcice moje, vratila sam se nakon 4,5 tjedna sa mora i odmah pocela raditi pa sam sva pogubljena i nista ne stizem 🙈 uz posao sam obavila i sve potrebne pretrage za operaciju, koja je dogovorena odmah u drugom tjednu 8. mjeseca🙌🏻💪🏻 Ali procitala sam sve zaostatke😃
Dreamer i Panda, jakomijezao sto nije uspjelo ovaj put, grlim i skupite snage za dalje❤️
Miss Ivy ti si zmajcek, trudnoca za pozeljeti❤️ Samo neka tako bude do kraja i Borna je jos malo tu 💙
Ribic, Rainbow, Petra, Iman lijepo je procitati da je sve ok, samo se nadam da iduci put kad se ulovim citanja vise niti jedna nece imati nikakve “tegobe” 😁 i da cete zavrsiti sa koronom i prehladama i mucninama i povracanjem🙌🏻
J_Lo i Zao mi je radi upale.
Monikica cestitam uzivaj u Viktoru 💙
J_b pupoooo nek se cvrsto priMe🙌🏻🙏
Monolena predivna beta 🥰🥰🥰
Nadam se da nisam nikoga izostavila, ako jesam sretno sto god radile😘😘😘😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Hvala EvaEva, onda bih i ja trebala.
Panda, hvala ti na čestitci. Žao mi je da ti je ovaj transfer nije uspio, ali uvjerena sam da će ove dodatne pretrage razotkriti uzrok problemu i da i tebe ubrzo čeka plusić!
Tikvica, hvala ti, samo da ostane predivna i da se podupla 😊.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Dobar dan, nova sam u ovim vodama, i imam nekoliko pitanja na koja nikako ne nalazim odgovor pa se nadam da će mi ovdje netko moći pomoći. Mene zanima u kojim se sve klinikama i u kojim državama izvodi Micro Tese? I ako ima netko tko je kroz to prošao, svaki savjet bi mi dobro došao. Partner i ja smo tek krenuli razgovarati o svemu, i njemu je još dok je bio mlađi rečeno da neće moći imati djece. Nedavno je radio pretrage hormona i nalazi nisu baš obećavajući, pa bi se htjeli poštediti biopsija, TESA i TESE i odmah bi išli na Micro Tese pa što bude.
Ne znam odakle da krenemo, i koje bi pretrage trebali obaviti prije nego uopće kontaktiramo neku kliniku.
Svašta sam napisala, zbilja ne znam puno o ovom području, ali baš zato se javljam ovdje i nadam se da će mi netko moći pomoći.
Ne znam koliko je bitno, ali on ima 40 godina, ja 31 i ja imam kćer iz prvog braka, te kod mene ne bi trebalo biti nikakvih zapreka za ostvarivanje trudnoće.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
bopsich pre svega dobro nam dosla i kao sto se ovde cesto pise - jos brze otisla trudna❤️ ! Prvo pitanje da li je tvoj partner radio spermiogram? To sto mu je receno dok je bio mladji moguce je da se odnosilo na jako losi broj ili pokretljivost, ali doklegod uzorak nije 0, odsnoso dijagnoza nije azoospermija moze se ici u VTO.
Ako mu je dijagnoza zaista azoospermija, trebalo bi prvo videti sta je uzrok. Ako je uzrok mehanicki (npr. varikokela) to se lako da malenom intervencijom otkloniti. Ako je uzrok hormonski ili kasno spustanje testisa, onda si potpuno u pravu i micro TESE je najbolja opcija. Mozes pogledati moj post na prethodnoj strani, mi smo upravo kroz to prosli kroz odlicnog strucnjaka Dr. Emre Bakircioglu, koga smo kontaktirali na preporulku upravo sa ovog foruma i imali smo uspeha - kod muza je pronadjeno dosta plivaca 👏👏👏 Dr. Emre bas sada 30. jula drzi otvorene besplatne online konsultacije na njegovom sajtu na tu temu, pa slobodno mozete se ukljuciti i pitati sve sta vas zanima. Govori i nas jezik i predivan je. Inace ordinirau Turskoj, ali radi microTese i po pozivu. Znam da je radio svakako u Bosni.
Sto se tice ostalih zemalja u okruzenju, ja zivim u Nemackoj, pa ne znam kakva je situacija u regionu. Ovde u Nemackoj se takodje radi, ali doktori nisu tako iskusni, niti je uspesnost visoka, tako da smo se mi ipak odlucili za dr. Emrea. Ako ti treba jos informacija, mozemo se i preko emaila kontaktirati. Drago mi je jako sto vec o tome razgovarate i sto ste partner i ti puni razumevanja jedno za drugo. To je najvaznije, sve ostalo ce doci ❤️❤️❤️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Dobar dan, nova sam u ovim vodama, i imam nekoliko pitanja na koja nikako ne nalazim odgovor pa se nadam da će mi ovdje netko moći pomoći. Mene zanima u kojim se sve klinikama i u kojim državama izvodi Micro Tese? I ako ima netko tko je kroz to prošao, svaki savjet bi mi dobro došao. Partner i ja smo tek krenuli razgovarati o svemu, i njemu je još dok je bio mlađi rečeno da neće moći imati djece. Nedavno je radio pretrage hormona i nalazi nisu baš obećavajući, pa bi se htjeli poštediti biopsija, TESA i TESE i odmah bi išli na Micro Tese pa što bude.
Ne znam odakle da krenemo, i koje bi pretrage trebali obaviti prije nego uopće kontaktiramo neku kliniku.
Svašta sam napisala, zbilja ne znam puno o ovom području, ali baš zato se javljam ovdje i nadam se da će mi netko moći pomoći.
Ne znam koliko je bitno, ali on ima 40 godina, ja 31 i ja imam kćer iz prvog braka, te kod mene ne bi trebalo biti nikakvih zapreka za ostvarivanje trudnoće.
Pozdrav, imas tu na forumu temu Azoospermija pa mozes saznati vise informacija. Mi smo imali srece s dr. Radovnikovic u poliklinici Cito. Sretno! Lp
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Maree18 Meni u Vinogradskoj nisu ppnavljali uzv nego doktor ispisao koji lijekovi i seste mi ih dale. Pregled/uzv su doslovno par min. Ono na sto moras racunat (a nikad ne znas kak ce bit) je cekanje da dodes na red. Nekad sam bila gotova u 5 min, a nekad preko 2h tamo sjedila. Nema pravila..
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav svima!
Osjećam dužnost napisati ovo svim ženama na forumu koje se bore sa neplodnošću, a liječe se u KBC-u Rijeka.
Godinama sam imala neuspješne postupke u Rijeci, svi nalazi su mi bili uredni, u mnogobrojnim postupcima sve su mi JS "propadale", izmučila sam tijelo i dušu i gotovo odustala, ali sam zadnjim snagama odlučila za promjenu klinike i u ZG-u (IVF klinika) ostala trudna iz prve.
U RI sam bila pacijentica kod prof. Severinski (njen direktan način komunikacije mi nikada nije smetao) i nakon jednog pregleda kada mi je hladna kao led rekla kako nisu sve žene predodređene da budu majke i da se pomirim sa time da možda nikada neću imati djecu, izašla sam plačući iz ordinacije i sakupila onog malo snage i otišla u ZG na konzultacije. Ostala sam trudna iz prvog pokušaja i sada sam u 8 mj trudnoće.
Netko će sada reći to je bila sreća, ali ja sada znam da razlika u tretmanu i laboratoriju, koja je nebo i zemlja, povećavaju mogućnost uspjeha, a postupci mogu ići i na teret HZZO-a.
Kvaliteta laboratorija i odnos lječnika prema pacijentu je presudna za uspjeh postupka. Nemojte trošiti vrijeme i postupke u Rijeci. Ne znam što rade u RI, ali iskustvo me naučilo da tamo nisu "čista posla".
Želim svima puno sreće i snage u ovoj teškoj borbi!
<3
T_Ivy, jako mi je drago zbog vas! 😊😘 Nek bude i dalje tako divna priča. 😊❤️
Ostale cure čestitam na betama i uzv-ovima. 😊❤️
Padna i dreamer, doći će i vaše bebe ❤️😘😘
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
T_Ivy hvala puno na opsežnom odgovoru i lijepim željama 🥰 Kod mog partnera uzrok je nažalost hormonski. Još ću malo istražiti što sve trebamo pripremiti i obaviti od pretraga i svakako ćemo ga kontaktirati.
Lucy08 hvala i tebi, prolistati ću i tu temu 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Cure drage, hvala vam na svim savjetima.
Toliko mi je teško pala činjenica da problem nije samo u meni i da sada oboje imamo nekakav problem.
Bojim se da nam to znatno smanjuje šansu za uspjeh.
Cure koje ste prošle put potpomognute, da li se to izdržati, psihički i fizički, kako se nosite sa stresom koji postupak donosi?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji