Divna mucnine se malo poprave pa pogorsaju, evo zadnjih par dana sam bas lose, puno povracam, jedva zadrazavam hranu, ne znam vise sto bih od sebe, na bolovanju sam.. nadam se da ce se sve uskoro popraviti 🙏
Jb pupice sretno 🤞❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Drage moje trudilice, evo mene poste duzeg vermena, ne znam da li ce se neka od mojih stari forumasica setiti. Vidim da su mi tu neka imena koje znam, ukljucujuci i moje azoo drugarice Sunny I Anci. Ja sam pozelela da se javim I najavim novu fazu u nasoj borbi. Posle 13. neuspesnih IVF pokusaja sa mojim j.s. poste dosta razgovora smo se odlucili da krenemo putem donorskih j.s. Ovu odluku nam je mnogo olaksalo nesto sto nismo verovali da ce se ikad dogoditi, a to je da je mome muzu odradjena micro TESE i pronadjen materijal!!!!!! I to ne malo, nego mnogo!!!!! Imamo dovoljno za tri pokusaja. Tu srecu i suze ne mogu vam opisati. Moj muz je pre 10 godina radio biopsiju testisa kada mu je receno da nicega nema i da se kod njega spermici jednostavno ne proizvode. Ne mogu da se setim koja je od divnih zena ovde preporucila Dr. Emrea iz Istambula, bicemo joj doveka zahvalni!!! Dr. Emre je predivan, strucan, pun razumevanja i ono sto je najvaznije zna svoj posao fantasticno. Sve je bilo onako kako nam je rekao. Dao nam je 65% sanse da ce materijal pronaci, a posle operacije je i sam rekao da je iznenadjen koliko je mnogo materijala bilo i da nije morao cak mnogo ni da sece. Tako da, drzite nam figice, sada trazimo donorku, pa cemo da vidimo za dalje. Sve vas puno vrlim i nastavljam da vas pratim ovde. Trebace malo vremena doduse da iscitam zaostatke 🤣
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Evo mene sa transfera.. bio je moj omiljeni doktori..🤗
Sad sam i ja Pupooooooo 🎉🎉🎉🎉🎉
Sretno Pupo!
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Drage moje trudilice, evo mene poste duzeg vermena, ne znam da li ce se neka od mojih stari forumasica setiti. Vidim da su mi tu neka imena koje znam, ukljucujuci i moje azoo drugarice Sunny I Anci. Ja sam pozelela da se javim I najavim novu fazu u nasoj borbi. Posle 13. neuspesnih IVF pokusaja sa mojim j.s. poste dosta razgovora smo se odlucili da krenemo putem donorskih j.s. Ovu odluku nam je mnogo olaksalo nesto sto nismo verovali da ce se ikad dogoditi, a to je da je mome muzu odradjena micro TESE i pronadjen materijal!!!!!! I to ne malo, nego mnogo!!!!! Imamo dovoljno za tri pokusaja. Tu srecu i suze ne mogu vam opisati. Moj muz je pre 10 godina radio biopsiju testisa kada mu je receno da nicega nema i da se kod njega spermici jednostavno ne proizvode. Ne mogu da se setim koja je od divnih zena ovde preporucila Dr. Emrea iz Istambula, bicemo joj doveka zahvalni!!! Dr. Emre je predivan, strucan, pun razumevanja i ono sto je najvaznije zna svoj posao fantasticno. Sve je bilo onako kako nam je rekao. Dao nam je 65% sanse da ce materijal pronaci, a posle operacije je i sam rekao da je iznenadjen koliko je mnogo materijala bilo i da nije morao cak mnogo ni da sece. Tako da, drzite nam figice, sada trazimo donorku, pa cemo da vidimo za dalje. Sve vas puno vrlim i nastavljam da vas pratim ovde. Trebace malo vremena doduse da iscitam zaostatke 🤣
wow, ovo je baš lijepa priča da svatko pročita..ne treba nikad odustati, ni onda kad izgleda beznadno, mogu samo mislit koliko ste oboje sada sretni! Držim fige da vam uspije, ovako nešto zbilja treba imati happy end! <3
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo da i ja javim da ništa ni kod mene ovaj put.
Dreamer imamo sličan problem po tom pitanju jer i kod mene kao super sve, a svaki put ništa. Postoje dodatne pretrage na koje nas mogu poslati. Meni su spominjali trombofiliju ako i ovaj put ne uspije. Svakako se trebaš konzultirati s doktorom za dalje jer je moguće da je nešto promaklo. Ne znam što bi ti pametnije rekla. 😐
Draga baš mi je žao 😔 Nadam se da si dobro i da idemo u nove pobjede 🥰 Imaš kakav plan za dalje?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Panda, Dreamer zao mi je, ali samo hrabro dalje ne posustajte 🥰❤️
EvaEva cestitaaam odlicna betaa 🥰
Jb sretno pupicee, drzim 🤞🤞🤞❤️😘
Ja sam evo jutros opet pisnula test, puno je tamnija crta 🥰 cekam betu u srijeduu.
Sretno svim curama koje imaju nesto ovaj tjedan 🥰❤️❤️
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Za žene s problemom implantacije i ja mogu preporučiti histeroskopiju (odradila sam ju nakon što su dodatne pretrage za trombofiliju i imunološke pretrage pokazale da je s te strane sve ok). Ja sam otišla na svoju ruku privatno to odraditi i uklonili smo neke polipiće koje nitko do tad nije vidio na UZV. Nakon toga uslijedila prvo biokemijska pa uredna trudnoća. U svakom postupku sve aspirirane stanice su se oplodile i embriji dočekali 5. dan ocijenjeni kao odlični, a trudnoća se nije događala.
Za žene s problemom implantacije i ja mogu preporučiti histeroskopiju (odradila sam ju nakon što su dodatne pretrage za trombofiliju i imunološke pretrage pokazale da je s te strane sve ok). Ja sam otišla na svoju ruku privatno to odraditi i uklonili smo neke polipiće koje nitko do tad nije vidio na UZV. Nakon toga uslijedila prvo biokemijska pa uredna trudnoća. U svakom postupku sve aspirirane stanice su se oplodile i embriji dočekali 5. dan ocijenjeni kao odlični, a trudnoća se nije događala.
Hvala ti na info. Možeš reći kamo si išla privatno?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ toliko puta sam se vas sjetila i nadala se da ćeš nam se javiti na forum ❤️ pročitala sam tvoj post par puta i baš si me rasplakala. Neopisivo mi je drago da nastavljate vašu borbu ❤️ i imate plivače ajmeeeeee 🤗🤗🤗🤗 to ste išli u Tursku na microT? Hoćete tamo ići i u postupak?
Ma nemam pojma što bi ti napisala osim što toliko navijam za vas da jedva čekam da krenete u postupak i da nakon toliko godina ljubavi i ustrajne borbe držite to vaše klupko sreće u rukama ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Panda žao mi je 😔 grlim ❤️
EvaEva odlicna beta 😊 za lijepo duplanje 🍀🤞
J_0209_b PUPOOOO neka se cvrsto primi za mamicu 🥰 koji datum vadis betu?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji