Zvat ću ih sutra ujutro svakako da provjerim. A i sad me brine za O koja pada za vikend kad oni niti ne rade.
Meni tako nekidan isto bilo i rekli su mi da od sutra racunam 1 dan,pa oni ce ti ljekovima sve nastimavat i to ne treba brinut ja mislim.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Zvat ću ih sutra ujutro svakako da provjerim. A i sad me brine za O koja pada za vikend kad oni niti ne rade.
U kakav postupak ideš? Oprosti ako si napisala, nije me bilo, od jucer a previše stranica pa sam se pogubila.
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
U kakav postupak ideš? Oprosti ako si napisala, nije me bilo, od jucer a previše stranica pa sam se pogubila.
IVF.
Ma sve će oni to postimat.. ne brini se, oni su tu da se brinu. Sve će to biti okej ❤️🤞
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
PBTAB Slažem se, možda je i rano. No do sada, svaki puta mi je rezultat testa bio točno onakav kako beta pokaže. Nekako se još nadam da je previše rano. Iako, imam sve simptome koje inače imam za m, danas još i jače.
Rina 39 Radila sam danas novi, ista stvar. Probat ću još sutra i ako je negativan odustajem. Ionako sutra trebam dobiti m pa ću valjda i znati točno.
Iako, nekakva nada jo postoji. 😔
👸31
🤴36
7/22 IVF - 3 BC - 2 vraćene - beta 0 - 🚫
10/22 1 vraćena - beta 0- 🚫
11/22 IVF - 2 BC - 1 vraćena - beta 96 pa 186 - 6+1 spontani 🚫
3/23 vraćena 1 BC 6.3. - beta 16.3.
IVF.
Ma sve će oni to postimat.. ne brini se, oni su tu da se brinu. Sve će to biti okej ❤️🤞
Hvala ti puno. Sutra iščekivanje bete, samo neka bude lijepo poduplana 🤞🤞
Sretno sutra svima! Da nam tjedan bude pun lijepih vijesti ovdje na temi.
Hvala ti❤️ nadam se da će se lijepo poduplat, ne želim se previše nadat, da se ne razočaram. Sad je sve u Bozijim rukama 🤞🫶
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
PBTAB Slažem se, možda je i rano. No do sada, svaki puta mi je rezultat testa bio točno onakav kako beta pokaže. Nekako se još nadam da je previše rano. Iako, imam sve simptome koje inače imam za m, danas još i jače.
Rina 39 Radila sam danas novi, ista stvar. Probat ću još sutra i ako je negativan odustajem. Ionako sutra trebam dobiti m pa ću valjda i znati točno.
Pusti testove. Samo nam rade još veću zbrku u glavi. Opusti se i cekaj betu, znam da je lakše reći nego napravit. I sama sam se sje** sa testovima.. ali nada umire posljednja ❤️ iskreno sw nadam da će beta biti kako treba ❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Bilo je tu cura koje su poslije transfera sanjale pozitivan test..kao ja danas . Pa ako mi hoćete iskreno reći kako je to završilo pozitivnom ili negativnom betom. Danas mi je 4.dan od transfera u petak planiram test.
Ja nisam sanjala test ni prvi ni ovaj puta. Za prvi puta se ne sjećam snova al se ovaj puta sjećam da sam sanjala kvočku i hrpu pilića. 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 a ja sam sanjala neki dan da nosim trojke 🤣🤣 znači kakav je to trbuh bio 😅😅
Hehehehehe. To nam podsvjesno snovi ostvaruju želje.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Meni su ti jučer isto bili simptomi kao da cu iste sekunde dobiti, danas manje ali me par puta zabolilo u donjem dijelu, mozda je to dobar znak mozda nije, žensko tijelo je čudo, toliko reakcija, promjena. Sestra mi je rekla da je ona obje trudnoće imala simptome kao da ce svaki čas procuriti. Zato sam ja odlučila ne trošit pare na testove već čekat Betu pa što dragi Bog odluči 🙏🏻
Opusti se, odmaraj ako si kući, radi nešto za sebe i idi vadi krv kad ti je termin i sretno 😊💗
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pusti testove. Samo nam rade još veću zbrku u glavi. Opusti se i cekaj betu, znam da je lakše reći nego napravit. I sama sam se sje** sa testovima.. ali nada umire posljednja ❤️ iskreno sw nadam da će beta biti kako treba ❤️
Hvala, trudim se. Mislim da ću i poslušati savjet :)
👸31
🤴36
7/22 IVF - 3 BC - 2 vraćene - beta 0 - 🚫
10/22 1 vraćena - beta 0- 🚫
11/22 IVF - 2 BC - 1 vraćena - beta 96 pa 186 - 6+1 spontani 🚫
3/23 vraćena 1 BC 6.3. - beta 16.3.
Ma testovi su zajeb. Najbolje pričekati betu pa točno znaš na čemu si.
Moji testovi su bili poz pa onda neg pa opet poz u istom ciklusu.
Više ih nikad ne radim a ako Bog da više nikad neću ni morati.🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
I tebi želim puno puno sreće.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Sortiraj odgovore
Najstariji