Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    11. Ožujak 2023. 22:36

Lorna dobro veliš moj folikul polako raste nema kod mene ništa na silu🤣🤣🤣
    Fashionista što se tiče cikle i sokića inače se preporučuje za ljude koji imaju problema sa probavom tako da sve ti je jasno🤣🤣 dns mi je 16 dc 🤭
    Kacusha znači i ti si u pon na rasporedu držim 🤞🤗❤️❤️
    MalaG baš mi je drago da ste skupa uživali na druškanju 🤗❤️❤️
    Rina ono što ti je Kacusha napisala misli se na to da ne možeš ako imaš tipa 5 anf od jendom imati 10 ili više u tom se smislu neće stvoriti novi folikuli stimulacija pomogne da uzme max od naših jajca 🤭

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• žirafica309
    11. Ožujak 2023. 23:20

Drage žene, 
    zanima me jeste li imale kakve simptome nakon transfera?
    U ponedjeljak mi je vraćena blastocista stara 5 dana. Danas oko 16 h sam radila test (nisam mogla izdržati) i negativan je. 

Trebam dobiti M u ponedjeljak, grčeve imam još od transfera. 

Iskreno, mislila sam da će test biti pozitivan jer osjećam mirise koje nitko drugi ne osjeća (tako mi je bilo prošli puta kada je završilo spontanim), glavobolja od danas, lagane mučnine. Sve to mogu pripisati i PMSu i dobar dio Utrogestanima. 

Tješim se nekako da sam trebala jutarnju mokraću uzeti? 

Zadnji put sam test radila 7.dan, sada nešto ranije. 

Eto, držim se za nekakvu tanku nit čekajući betu koja mi je 16.3., a i samu m. 

👸31
    🤴36
    7/22 IVF - 3 BC - 2 vraćene - beta 0 - 🚫
    10/22 1 vraćena - beta 0- 🚫
    11/22 IVF - 2 BC - 1 vraćena - beta 96 pa 186 - 6+1 spontani 🚫
    3/23 vraćena 1 BC 6.3. - beta 16.3.

• makud92
    11. Ožujak 2023. 23:43

Stela_M

Lorna dobro veliš moj folikul polako raste nema kod mene ništa na silu🤣🤣🤣
    Fashionista što se tiče cikle i sokića inače se preporučuje za ljude koji imaju problema sa probavom tako da sve ti je jasno🤣🤣 dns mi je 16 dc 🤭
    Kacusha znači i ti si u pon na rasporedu držim 🤞🤗❤️❤️
    MalaG baš mi je drago da ste skupa uživali na druškanju 🤗❤️❤️
    Rina ono što ti je Kacusha napisala misli se na to da ne možeš ako imaš tipa 5 anf od jendom imati 10 ili više u tom se smislu neće stvoriti novi folikuli stimulacija pomogne da uzme max od naših jajca 🤭

Stela_M, moze mala pomoc oko suplemenata? 😬 Zanima me gdje i ako kupujete mioinozitol i folnu kiselinu zasebno? Da se ne kupuje gynositol ili inofolic, nego ovako, da li ispada jeftinije? Pitam za frendicu koja bi trebala uzimati 2x na dan. Hvala unaprijed na odgovoru 🖤

❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
    6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
    FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
    💙:Normozoospermia
    2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
    7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
    8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
    Jesen '23.: FET ?¿

Razumna
    12. Ožujak 2023. 02:01

Kacusha

Loorna, Rina terapija nam nažalost ne moze stvoriti folikule. U tom ciklusu je tako kako je,terapija samo.pomaže da svi narastu. Zato bi bilo super kad bi svi radili uzv 2. dc i onda procijenili ide li se sa stimulacijom ili ne. Međutim poliklinike to ne rade jer ne znaju kad ce tko dobiti, tako su meni objasnili. 😔
    MalaG drago mi je da kod tebe ide dobro,osim mučnina ali proći ce i one ❤
    Stelic a gle kod tebe su i inače duži ciklusi pa neka ide svojim tijekom. 💫
    Vidjet ćemo sto ce meni reci prekosutra.
    Ne mogu se sjetiti nicka za prirodnu trudnocu,uglavnom cestitam to je svakako najljepši mogući kraj. 💗
    Razumna je li prošla agonija? 💞
    NPelica ova tvoja beta bas iznenađuje i uredno se dupla, sretno ti i dalje 😘
    Cufta zao mi je,hrabro dalje 💪

Hej dragička 🥰 moraš dodati svoju princezu u potpis 😀 Btw kako je mlada dama? 
    Ja se osjećam bolje, sad smedarim. Znači doslovno je krenulo prošlu subotu i još nije stalno... 
    Bila sam neki dan kod nutrucionistice i pokazivala mi je kako jedu japanci... Sad sam sva koncentrirana na gubitak kilograma a postupak mi se čini jako dalekim i neizvjesnim koliko god da to želim. 
    Moj ginekolog mi je propisao clomifem( jer imam prohodne jajovode i problem je moja neplodnost tj što ja nemam ovulacije pa ginekog savjetuje da ovako probamo jer mi nismo nikad ovako probali, mi smo odmah uskočili u IVF jer smo htjeli bebu što prije...) i podigla sam tablete ali me bilo strah a i cure su me odgovarale od clomifema a i nemam mi to smisla jer idem na pregled za histeroskopiju tako da od silne želje nisam se usudila. A stalno si razmišljam kako bi bilo super da mi se posreći samo sa clomifemom 😂 malo si maštam na najjače 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    12. Ožujak 2023. 06:11

Razumna

Kacusha

Loorna, Rina terapija nam nažalost ne moze stvoriti folikule. U tom ciklusu je tako kako je,terapija samo.pomaže da svi narastu. Zato bi bilo super kad bi svi radili uzv 2. dc i onda procijenili ide li se sa stimulacijom ili ne. Međutim poliklinike to ne rade jer ne znaju kad ce tko dobiti, tako su meni objasnili. 😔
    Ne mogu se sjetiti nicka za prirodnu trudnocu,uglavnom cestitam to je svakako najljepši mogući kraj. 💗

Ja se osjećam bolje, sad smedarim. Znači doslovno je krenulo prošlu subotu i još nije stalno…
    Bila sam neki dan kod nutrucionistice i pokazivala mi je kako jedu japanci… Sad sam sva koncentrirana na gubitak kilograma a postupak mi se čini jako dalekim i neizvjesnim koliko god da to želim.
    Moj ginekolog mi je propisao clomifem( jer imam prohodne jajovode i problem je moja neplodnost tj što ja nemam ovulacije pa ginekog savjetuje da ovako probamo jer mi nismo nikad ovako probali, mi smo odmah uskočili u IVF jer smo htjeli bebu što prije…) i podigla sam tablete ali me bilo strah a i cure su me odgovarale od clomifema a i nemam mi to smisla jer idem na pregled za histeroskopiju tako da od silne želje nisam se usudila. A stalno si razmišljam kako bi bilo super da mi se posreći samo sa clomifemom 😂 malo si maštam na najjače

U masti je spas. 😍 Ne bi bilo loše napraviti histero svakako traži i biopsiju jer evo kod mene se tek kod druge histero pokazala i upala. 👍 Nije lak nas put i svakako bi sve željele sto prije ali jednostavno kod nekih ne ide tako... Super za prehranu,zna se da je u Japanu jedna od kvalitetnijih. Možeš nekada malo pisati i o tome. 💗

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    12. Ožujak 2023. 06:14

Rina pa bas tako kako sam napisala,stimulacija samo potiče da folikuli dovoljno narastu kako bi se uzela jajna stanica,ali ne moze se proizvesti novi folikul. Folikulogeneza kod žena traje tri mjeseca, dakle kod Cufte je jednostavno bio takav ciklus sto na neki način i odgovara njenom amh. 😊💫 Svakako treba raditi na kvaliteti. A tu su opet dosta presudne i godine. ,👍

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    12. Ožujak 2023. 06:15

Kacusha

Razumna

Kacusha

Ja se osjećam bolje, sad smedarim. Znači doslovno je krenulo prošlu subotu i još nije stalno…
    Bila sam neki dan kod nutrucionistice i pokazivala mi je kako jedu japanci… Sad sam sva koncentrirana na gubitak kilograma a postupak mi se čini jako dalekim i neizvjesnim koliko god da to želim.
    Moj ginekolog mi je propisao clomifem( jer imam prohodne jajovode i problem je moja neplodnost tj što ja nemam ovulacije pa ginekog savjetuje da ovako probamo jer mi nismo nikad ovako probali, mi smo odmah uskočili u IVF jer smo htjeli bebu što prije…) i podigla sam tablete ali me bilo strah a i cure su me odgovarale od clomifema a i nemam mi to smisla jer idem na pregled za histeroskopiju tako da od silne želje nisam se usudila. A stalno si razmišljam kako bi bilo super da mi se posreći samo sa clomifemom 😂 malo si maštam na najjače

U masti je spas. 😍 Ne bi bilo loše napraviti histero svakako traži i biopsiju jer evo kod mene se tek kod druge histero pokazala i upala. 👍 Nije lak nas put i svakako bi sve željele sto prije ali jednostavno kod nekih ne ide tako… Super za prehranu,zna se da je u Japanu jedna od kvalitetnijih. Možeš nekada malo pisati i o tome. 💗

Ne masti,nego mašti 😂🤣💗

👨‍🦰 Oligo-normo

PBTAB
    12. Ožujak 2023. 06:36

žirafica309

Drage žene,
    zanima me jeste li imale kakve simptome nakon transfera?
    U ponedjeljak mi je vraćena blastocista stara 5 dana. Danas oko 16 h sam radila test (nisam mogla izdržati) i negativan je.

Trebam dobiti M u ponedjeljak, grčeve imam još od transfera.

Iskreno, mislila sam da će test biti pozitivan jer osjećam mirise koje nitko drugi ne osjeća (tako mi je bilo prošli puta kada je završilo spontanim), glavobolja od danas, lagane mučnine. Sve to mogu pripisati i PMSu i dobar dio Utrogestanima.

Tješim se nekako da sam trebala jutarnju mokraću uzeti?

Zadnji put sam test radila 7.dan, sada nešto ranije.

Eto, držim se za nekakvu tanku nit čekajući betu koja mi je 16.3., a i samu m.

Hej, meni je blastica vraćena 7.3. znaci danas bi bio 5.dan od ET. Od simptoma koje sam imala, na dan transfera, uzasna glavobolja, nakon dva dana neko lagano probadanje u donjem dijelu trbuha i jučer ujutro me probudila bol u trbuhu kao ona bol kad istog momenta moram dobiti menstruaciju i pratila me cijeli dan. 
    Nesto se dogada ali sve to isto tako može pripisati terapiji koju uzimamo, napuhnutost, probadanje, glavobolje… itd.
    Moj topli savjet ti je, zaboravi testove i čekaj Betu 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

NPelica
    12. Ožujak 2023. 07:45

Jutro cure,  hvala svima na lijepim željama, vidjet ćemo sutra dali je beta u rastu 🤞💜
    Žao mi je za svaku lošu vijest koja je jučer bila, i svakoj želim sreću u ovom ili slijedećem postupku. ❤️❤️ 
    Nije me jučer bilo, neka umorna sam bila, prespavala pol dana. Ali sam vas sve sada pročitala. Radujem se i tugujem zajedno sa vama. 🫶 šaljem svima veliki hug😊🥰
    Ja neznam šta ću sa svojim nocnim orgazmom 🙊 neznam zašto mi se to događa u snu, nije da sam željna seksa toliko da mi se javlja u snu. 
    Ali ta bol nakon toga, stvarno nije ugodna 😅 neznam šta reći..  
    Ugodna vam nedjelja, budite dobro, mazite bušice,  volite se i radujte 💜💜

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Rina 39
    12. Ožujak 2023. 08:09

Kacusha

Rina pa bas tako kako sam napisala,stimulacija samo potiče da folikuli dovoljno narastu kako bi se uzela jajna stanica,ali ne moze se proizvesti novi folikul. Folikulogeneza kod žena traje tri mjeseca, dakle kod Cufte je jednostavno bio takav ciklus sto na neki način i odgovara njenom amh. 😊💫 Svakako treba raditi na kvaliteti. A tu su opet dosta presudne i godine. ,👍

A to znam da nece vise se stvorit novi .
    Ja i  ona imamo isti amh i evo bas ja imam 3 folikula vise od nje i skoro cu 40god i brijem da ce mi zato jajne bit lose il prazni folikuli.Znat cemo u srijedu😂
    Aniii oces test radit danas?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.