Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    03. Ožujak 2023. 14:15

Loorna41

NPelica

Loorna41

U utorak mi je nalaz došao već oko 9:30 a bome i u pvom pokušaju isto odmah nakon par sati. Danas baš zeza. Ma ispecem ja ribu i ode spat.

Najbolje, odi ti odmori. I ciiim dođe mail obavjesti i nas jer smo sve nestrpljive 💜🤞🤞🥰

Ja ak zaspem nebum čula niš kamo li mail.🤣🤣🤣🤣🤣

Meni se desilo da bi zaspala čekajući betu, pogotovo jer u Vinigradskoj nalaz dolazi oko 2-3.
    A od ultrica ti se stalno spava. 
    Maus je bi uzela sve što može pomoći. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anci2305
    03. Ožujak 2023. 14:20

Lucky 🙏🏼👶🏼

Loorna joj sjecam se prvog feta i prve bete, nisam testove radila, znala sam da ce nalaz oko 14h doc, do podne sam bila jos normalna, ali od podne pa nadalje sam bila neuracunljiva 😂😂😂 i oceee li vise taaj nalaaazzz 🙃
    Anci a jebemu i zubaru i svemu, znaci i dalje si na mukama 😏
    Mishmash super, samo neka rastu folikulici 🤞🏻🤞🏻
    Tikvice maaa to sada mora biti tooo 🤞🏻🍀🥰 pa ne prihvacam da me vise ikako drugacije tamo zovu nego ljube, i J i L, vec sam navikla 😂
    NPelica jeeeboteee kako si bacila bombu 😂😂🤩🤩🤩 divan testic 😍 ok sad cemo sve zeljet mokre snove 😂
    Anii odlicne vijesti i o tvojim mrvama ❤️
    Sto se mene tice sve je tip top, endo je vec presao 8, na jednom dijelu jos 7.9, pa je L rekao da do pon uzimam estrofem 4x2 cak, da bude pravi buco, tako da ja racunam da cemo u pon racunat O i u cetvrtak transfer, ja sam plan napravila 😂

Je ubija..taman stavljam obloge pa se malo smirilo,a plakala sam dok sam rucala jer ono katastrofa.. 
    U ponediljak ga vadim pa nek se sve srusi

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Razumna
    03. Ožujak 2023. 14:25

Maus

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Ja sam isto došla vidjeti imala li vijesti o Lorninoj beti i kako će je usporediti sa betom od utorak dali se pravilno dupla.
    Uzbuđena sam i optimistična 💙🙏💙

Ej mila. Kako si ti?
    Ma prije ću ja zaspati nego dobiti nalaz.

Dobro sam. Upisala sam tečaj jezika dok cekam histeroskopiju. Novi ljudi i novi interes mi je dao bas neki elan i volju za životom.
    Prihvatila sam da je ok da nemam dijete, tj razmišljam o prednostima života bez djece. Bez obaveza…

I to je sve u redu.
    Al još ne znaš oćeš li imati život bez djece ili ne.
    Al da posveti se sebi i mužu. Više sebi. ❤️❤️❤️

Što god bude, bit će dobro 💙🙏💙
    Bila sam optimistična po pitanju djece tj bila sam uvjerena da moja beba dolazi, a sad mi to više jednostavno u magli. Bit će kako će biti, a već će nekako biti.Nigdar ni tak bilo
    da ni nekak bilo.
    pak ni vezda ne bu
    da nam nekak ne bu….. Kaj ti nemre biti i nemre se zgoditi…. Krleža

Naravno, ali ti možeš ostati trudna i koliko se kužim imala si dva stimulirana samo,fetove ne računam. A kažu da do 4 stimulirana te žene ostvare trudnocu tako je kod mene bilo. I kod Škvorca sada imaju nekakav medicinski proizvod za izdvajanje zdravih spermija zove se ZyMöt. Za privatne pacijente. Znaci zdravi spermiji, zdrav embrion,uspješna trudnoća. Umjesto na centrifugu gdje se dodatno mogu oštetiti spermici oni koriste ovu posudu gdje zdravi propadnu u posudu a lošiji slabo pokretni ostanu . Ako sam ih dobro razumjela.

Ovo zvuči odlično. Definitivno ću pitati i platit to. 
    Meni nikako dogurati do treće stimulacije. A valjda je to i normalno nakon trudnoće. Ali kad se uspoređujem sa drugima (znam, loše i nezdravo se uspoređivati) Flowerson je već trudna u drugom mjesecu trudnoće a skupa smo bile trudne a ja nemam pojma kad ću moći u postupak, Avokado već ima dijete a sa njom sam isto bila skupa trudna u prvoj trudnoći. Bas mi sporo ide, izludi to čovjeka. Da mi je barem jedno roditi 💙🙏💙

2/22 FET 2xmorula👎

Točkica 89
    03. Ožujak 2023. 14:30

Stela vjeruješ li mi da već sve znam i da moram ić na dodatne pretrage, ali sam sada još u fazi kad mi se ništa ne da nakon negativne bete, moram se malo srediti i mora mi doći volja da idem dalje... ne znam je li to glupo, ali jednostavno sam došla do zasićenja pa sada čekam da me to prođe, a kad me prođe ću dalje, već imam par opcija i td., ali sada sam malo u primirju.. 

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Flowerson 🌸
    03. Ožujak 2023. 14:31

Lucky, Stela, znači sve odlično kod vas 😘
    Razumna, nemoj bit pesimistična, nisi imala sreće sa čišćenjem nakon zadnjeg spontanog, to su komplikacije koje se svima mogu desit. Ja sam išla na medikamentozni, krepala tamo od muke, al su barem vidjeli da je otišlo sve što je trebalo i sad mi nije žao što sam prošla tu muku jer sam sad trudna. Ti možeš zatrudnit, to nije upitno uopće, samo je problem sreće jel dobar zametak il nije. Ako si možeš priuštit ovo što je Maus pisala, odlično. Nema razloga da tako potoneš i ne vjeruješ da ćeš rodit svoje dijete, naravno da treba voljeti svoj život i bez djece, ali nemoj odustajat sad dok si još mlada.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Maus
    03. Ožujak 2023. 14:34

Razumna znam sve, ja imam pa se uspoređujem sa svima koji su bili trudni kad je kod mene bila biokemijska. To su sad već rođene bebe. To je normalno.

Stela_M
    03. Ožujak 2023. 14:37

Točkica 89

Stela vjeruješ li mi da već sve znam i da moram ić na dodatne pretrage, ali sam sada još u fazi kad mi se ništa ne da nakon negativne bete, moram se malo srediti i mora mi doći volja da idem dalje… ne znam je li to glupo, ali jednostavno sam došla do zasićenja pa sada čekam da me to prođe, a kad me prođe ću dalje, već imam par opcija i td., ali sada sam malo u primirju..

Ja sam uvijek za da čovjek uzme pauzu i predah kada to osjeti treba misliti na sebe na svoju psihu i svoje zdravlje, na silu ne ide ništa.. odmori se, uživaj, guštaj, posveti se sebi i uzmi si vremena koliko tebi treba 😊

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    03. Ožujak 2023. 14:40

Maus

Razumna znam sve, ja imam pa se uspoređujem sa svima koji su bili trudni kad je kod mene bila biokemijska. To su sad već rođene bebe. To je normalno.

Baš mi je koma. Sve moje prijateljice oko mene su trudne i stalno mi šalju slike trbuha i bebi sa uzv. 
    Doslovno bi skupila stvari i otišla na drugi kraj zemlje gdje me nitko ne zna, kao oni ljudi što odu po cigarete pa se nikada ne vrate 😂

2/22 FET 2xmorula👎

Maus
    03. Ožujak 2023. 14:41

Sani88 e to je to da znam da mi je nizak odmah bi kupila nebi razmišljala o tome ili da prokrvarim prije bete. Ali ako mi dovoljan progesteron u utrogestanu čemu ovo. Ali da već sam odlučila da ću naručiti i kupiti.

Anci2305
    03. Ožujak 2023. 14:48

Razumna citam tvoje rijeci i bas mi je tesko citati,jer sam se pronasla u tome,bez obzira sto sam sad trudna.
    Mi smo vec 15 godina skupa bez djece i cesto razmisljam kakav nam je zivot bez a kakav bi bio sa,i ono na 50/50 sam,jer uvjerena sam ja da ce ako Bog da da se rodu ta vesela djecica,to bit veliki sok i velika promjena.
    Ja doduse od puberteta imam jako veliku zelju da budem mama,al stvarno je tako,al totalno suosjecam stobom i tvojim razmisljanjem,jer nakon toliko neuspjeha negdi je i normalno da se tako osjecas.
    Ja bi ti svakako preporucila da se ne predajes jer mislim da sve jedna zena treba imat pravo da to osjeti.
    Grlim 🥰

Anchyy sretnoo dalje 😇

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.