Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    03. Ožujak 2023. 13:56

Loorna41

U utorak mi je nalaz došao već oko 9:30 a bome i u pvom pokušaju isto odmah nakon par sati. Danas baš zeza. Ma ispecem ja ribu i ode spat.

Najbolje,  odi ti odmori. I ciiim dođe mail obavjesti i nas jer smo sve nestrpljive 💜🤞🤞🥰 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Stela_M
    03. Ožujak 2023. 13:57

Točkica 89

Stela da moje su smrznute blaste..ma ja stalno tražim razloge, a očito je da razloga baš ni nema…sad nakon ovog neuspješnog FET-a samo razmišljam, premišljam i preispitujem..
    Jesu tebi došli razultati histeroskopije? di si ti bila na njoj?

Ako imaš blaste nemaš tu što previše propitkivati jer nažalost bez pgd analize embrija sve mi možemo mozgati koliko god hoćemo, ali i sama znaš da od toga koristi nemaš i samo si nabijaš stres, s druge strane kada bi dr znali zbog čega ne dolazi do trudnoće sve bi mi imale već čopor djece 🥺 išla sam na sv duh na office histero imam kontrolu idući tj pa ću dobiti sve nalaze🤭 je si ti obavila sve proširene pretrage?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    03. Ožujak 2023. 13:58

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela_M

Lucky bitno da je plan tu 🤭🤣🤣 lijepo raste endo neka tako i ostane 🤞🤗❤️

Bome nije me razocarao ovaj put, doduse nisam ni ja ciklu razocarala 😂😂😂😂
    Nadam se da ce i kod tebe sve ici po planu 🤞🏻🍀

Evo i ja baš "uživam" u sokiću od cikle🤣🤣🤣

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    03. Ožujak 2023. 14:01

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Ja sam isto došla vidjeti imala li vijesti o Lorninoj beti i kako će je usporediti sa betom od utorak dali se pravilno dupla.
    Uzbuđena sam i optimistična 💙🙏💙

Ej mila. Kako si ti?
    Ma prije ću ja zaspati nego dobiti nalaz.

Dobro sam. Upisala sam tečaj jezika dok cekam histeroskopiju. Novi ljudi i novi interes mi je dao bas neki elan i volju za životom.
    Prihvatila sam da je ok da nemam dijete, tj razmišljam o prednostima života bez djece. Bez obaveza…

I to je sve u redu.
    Al još ne znaš oćeš li imati život bez djece ili ne.
    Al da posveti se sebi i mužu. Više sebi. ❤️❤️❤️

Što god bude, bit će dobro 💙🙏💙
    Bila sam optimistična po pitanju djece tj bila sam uvjerena da moja beba dolazi, a sad mi to više jednostavno u magli. Bit će kako će biti, a već će nekako biti. Nigdar ni tak bilo
    da ni nekak bilo.
    pak ni vezda ne bu
    da nam nekak ne bu..... Kaj ti nemre biti i nemre se zgoditi.... Krleža 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Loorna41
    03. Ožujak 2023. 14:01

Stela_M

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Ja sam isto došla vidjeti imala li vijesti o Lorninoj beti i kako će je usporediti sa betom od utorak dali se pravilno dupla.

Ej mila. Kako si ti?

Dobro sam. Upisala sam tečaj jezika dok cekam histeroskopiju. Novi ljudi i novi interes mi je dao bas neki elan i volju za životom.
    Prihvatila sam da je ok da nemam dijete, tj razmišljam o prednostima života bez djece. Bez obaveza…

I to je sve u redu.

Si u Petrovoj vadila betu?

Da

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    03. Ožujak 2023. 14:02

Lucky 🙏🏼👶🏼

Loorna41

U utorak mi je nalaz došao već oko 9:30 a bome i u pvom pokušaju isto odmah nakon par sati. Danas baš zeza. Ma ispecem ja ribu i ode spat.

Kakva riba zeno bozja, idi po nalaz 😂😂😂😂

Ne pada mi na pamet ići po nalaz sada sa jednog kraja grada na drugi. 🤣🤣🤣
    Imaju mail nek šalju. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Maus
    03. Ožujak 2023. 14:02

Ajmo sad iskreno cure što bi vi na mom mjestu,doktor mi je rekao da nakon ET ako ga bude da uz svu terapiju uvedemo PROLUTEX a 25 mg. To su injekcije i kupujem ih u ljekarni do bete dvije kutije i poslije pozitivne bete dvije kutije to je oko 400eura. Znači to je progesteron, i odluka je na meni dali želim ili ne. Utrogestane (progesteron) isto imam pod terapiju. Dali je to sad bacanje novaca posto već imam trudnocu bez tog PROLUTEX-a ili da si uvedem i to? 

Loorna41
    03. Ožujak 2023. 14:05

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Ej mila. Kako si ti?

I to je sve u redu.

Bila sam optimistična po pitanju djece tj bila sam uvjerena da moja beba dolazi, a sad mi to više jednostavno u magli. Bit će kako će biti, a već će nekako biti.Nigdar ni tak bilo
    da ni nekak bilo.
    pak ni vezda ne bu
    da nam nekak ne bu….. Kaj ti nemre biti i nemre se zgoditi…. Krleža

Ja sam se već tako navikla bez djece. Život jednostavno podrediš sebi, navikneš se i niti ne razmišljaš puno. U početku bude teško a kqsnije sasvim normalno. 
    Al ti si mila mlada i još imaš vremena za borbu. 
    I potpuno podržavam tvoju odluku da se posvetiš nekim drugim stvarima.

👱‍♀️41 - amh 7.8

Loorna41
    03. Ožujak 2023. 14:07

NPelica

Loorna41

Najbolje, odi ti odmori. I ciiim dođe mail obavjesti i nas jer smo sve nestrpljive 💜🤞🤞🥰

Ja ak zaspem nebum čula niš kamo li mail.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

Maus
    03. Ožujak 2023. 14:15

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Ej mila. Kako si ti?

I to je sve u redu.

Bila sam optimistična po pitanju djece tj bila sam uvjerena da moja beba dolazi, a sad mi to više jednostavno u magli. Bit će kako će biti, a već će nekako biti.Nigdar ni tak bilo
    da ni nekak bilo.
    pak ni vezda ne bu
    da nam nekak ne bu….. Kaj ti nemre biti i nemre se zgoditi…. Krleža

Naravno, ali ti možeš ostati trudna i koliko se kužim imala si dva stimulirana samo,fetove ne računam. A kažu da do 4 stimulirana te žene ostvare trudnocu tako je kod mene bilo. I kod Škvorca sada imaju nekakav medicinski proizvod za izdvajanje zdravih spermija zove se ZyMöt. Za privatne pacijente. Znaci zdravi spermiji, zdrav embrion,uspješna trudnoća. Umjesto na centrifugu gdje se dodatno mogu oštetiti spermici oni koriste ovu posudu gdje zdravi propadnu u posudu a lošiji slabo pokretni ostanu . Ako sam ih dobro razumjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.