Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    03. Ožujak 2023. 09:30

Flowerson 🌸

Loorna41

Stela pa brzo to dođe. Zadnji puta sam imala nalaz već oko 10.
    Flo trzam se na svaki mail..🤣🤣🤣🤣

Dada, na svaki "Inbox (1)" bi mi srce lupalo 100 na sat🤣

https://ibb.co/jVp5R7y
    Jutros sam opet pisnula al nisam cekala da prode 5 min i uslikala jer sam isla vadit krv. 
    Mazohista štaš. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Meni se na mobitelu pokaže čim dođe neki mail. I onda ako nije od nalaza je odi v rit.🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    03. Ožujak 2023. 09:32

Anci2305

Dobro jutro 😚
    Ja bila jutros kod zubara i taj zubar je bio katastrifa inace nije moj.
    Mene je to toliko bolilo(a na dvije inekcije) i sad popila paracetamol raspadam se od bolova i strah me za moje bebice jako dal ce to imat utjecaj na daljnji razvoj njih uopce 😪😪😪😪

Mila pa zar nebi bilo najpametnije da ga je izvadio van?
    Jel nemas nikakvih tableta za smirenje da ti zivce opusti?

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Flowerson 🌸
    03. Ožujak 2023. 09:36

Loorna41

https://ibb.co/jVp5R7y
    Jutros sam opet pisnula al nisam cekala da prode 5 min i uslikala jer sam isla vadit krv.
    Mazohista štaš. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Meni se na mobitelu pokaže čim dođe neki mail. I onda ako nije od nalaza je odi v rit.🤣🤣🤣🤣🤣

I ja sam takva pa razumijem 😅😅😅 Pokaze se i meni na mob, al u ovo vrijeme radim, na kompu sam...imam otvoren tab gdje je mail pa brže detektiram 😁 Ma samo neka beta bude dobra!

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Anci2305
    03. Ožujak 2023. 09:42

Loorna41

Anci2305

Dobro jutro 😚
    Mene je to toliko bolilo(a na dvije inekcije) i sad popila paracetamol raspadam se od bolova i strah me za moje bebice jako dal ce to imat utjecaj na daljnji razvoj njih uopce 😪😪😪😪

Jucer sam isla kirurgu da ga vadi jer nezelim nikakava popravljanja a ionako je zadnji iza gori skroz pa i ne sluzi necemu.
    On bio misljenja ne jer i to jako boli,pa mi mora dat tablete za bolove i vjerojatno antibiotik bla bla a 6 tt najosjetljiviji i to sve.
    Napravio mi termin za jutros kod zubara,dosao zubar digli ga sa godisnjeg onda znas kako je radija poludila sam ja,i za 3 tjedna opet moram ici,a cisti mi korijen sa onim iglicama 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧
    Nemam nista za zivce nit tu mogu to kupit i u ljekarnoj mi nedaju nista osim paracetamola,ima vec ura da sam popila i nista ne djeluje 😒😒

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Flowerson 🌸
    03. Ožujak 2023. 09:46

Joj Anci, nema ništa gore od problema sa zubima...problemi se zubima mogu napravit svakakve zdravstvene probleme, netko je pisao i stvarno bi prije trudnoće trebalo provjerit sve zube. Znam i kako to boli kad ti netko kopa po bolesnom zubu, grozno. Nadam se da će ti to brzo proć, meni je znalo pomoć grgljanje šljivovice jer malo utrne i ubije bol.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Anci2305
    03. Ožujak 2023. 09:49

Flowerson 🌸

Joj Anci, nema ništa gore od problema sa zubima…problemi se zubima mogu napravit svakakve zdravstvene probleme, netko je pisao i stvarno bi prije trudnoće trebalo provjerit sve zube. Znam i kako to boli kad ti netko kopa po bolesnom zubu, grozno. Nadam se da će ti to brzo proć, meni je znalo pomoć grgljanje šljivovice jer malo utrne i ubije bol.

Bila sam na kontroli nedavno a ko ce im znati kad ce zabolit,nema gore od zuba i uha rekla sam,ok i kamenac bubrezni 😅
    Probat cu rakijom,mozda me osamuti pa zaspem da ne boli 😆
    Cila me glava boli ljudiii od zuba 😏😏

2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    Isuse,misli ti 🙏🩷

rokas
    03. Ožujak 2023. 09:49

Anci2305

Loorna41

Anci2305

Dobro jutro 😚

Jucer sam isla kirurgu da ga vadi jer nezelim nikakava popravljanja a ionako je zadnji iza gori skroz pa i ne sluzi necemu.
    On bio misljenja ne jer i to jako boli,pa mi mora dat tablete za bolove i vjerojatno antibiotik bla bla a 6 tt najosjetljiviji i to sve.
    Napravio mi termin za jutros kod zubara,dosao zubar digli ga sa godisnjeg onda znas kako je radija poludila sam ja,i za 3 tjedna opet moram ici,a cisti mi korijen sa onim iglicama 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧
    Nemam nista za zivce nit tu mogu to kupit i u ljekarnoj mi nedaju nista osim paracetamola,ima vec ura da sam popila i nista ne djeluje 😒😒

Anci2305, iskreno gore je da te boli i da si nesretna, u bolovima nego da popiješ brufen. Neće bebama ništa biti. Kupi tbl kombinaciju paracetamola i brufena i popij, smirit će se bol. Bez brufena samo će te i dalje boljeti.
    Možda i da odeš negdje privatno, nek izvade, ok, morat ćeš popiti antibiotik, ali u obje sam trudnoće pila antibiotike i sve je bilo ok..

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

Anci2305
    03. Ožujak 2023. 09:56

rokas

Anci2305

Loorna41

Anci2305

Dobro jutro 😚

Anci2305, iskreno gore je da te boli i da si nesretna, u bolovima nego da popiješ brufen. Neće bebama ništa biti. Kupi tbl kombinaciju paracetamola i brufena i popij, smirit će se bol. Bez brufena samo će te i dalje boljeti.
    Možda i da odeš negdje privatno, nek izvade, ok, morat ćeš popiti antibiotik, ali u obje sam trudnoće pila antibiotike i sve je bilo ok..

Sigurno si u pravu i nema sanse da idem za 3 tjedna da ponovim ovo od danas,sad je vikend cekam ponediljak i bez obzira oce bolit odoh u ponediljak da ga izvadim i onda problema vise nema i Amen 🙏💜

2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Točkica 89
    03. Ožujak 2023. 10:00

Loorna da srce hoce iskocit i meni i muzu dok mi cekamo.. a evo i ja sad cekam s tobom... Joj.. hoce li ta tvoja beta.. 💓🍀🤞

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Mishmash
    03. Ožujak 2023. 10:04

Loorna drzim 🤞🥰

Ja se vratila s folikulometrije danas je bolje stanje tako da imam D 16,15,13,10 L 14, u nedjelju ponovo 🤞

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.