Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aria41
    02. Ožujak 2023. 19:44

Tikvica

Pepuskahvala ti na iskustvu❤️, ja sam bila izvan sebe kadxsu me nazvali, ali bas ste me lijepo umirile, malar se i doktor brzo javio, ali panika j tom trenu je bila prevelika 🙈
    Ani super brojka, koliko ces vracati?🤞🏻🤞🏻
    Maki dosko i tvoje vrijeme, zelim ti svu srecu i neka taj 10 bude sreca 🥰
    Ikar trnovit put, drzim fige da sad ovaj postupak bude dobitan ❤️
    Luckyje ljube, rekao je da je sve ok. Ali dok sam cekala poruku i to malo smedjih mi je posijedilo 🤣🤣🤣
    Zato sam vas izmaltretirala, ali kao i uvijek najveca podrska ste vi ovdje❤️
    Sutra bus opet gotova kad ja dodjem, nis od susreta, osim ak bus cekala sat i pol u guzvi😆
    Hope generacijo, hvala ti, krumpirici pod obavezno, bez toga nis 🤗 jos malo i za tebe navijamo. Kad bi trebala vjestica?
    Ariaaaaaaaa jos jedna generaciji😆,pa ovo je top topova, odlicna beta❤️❤️❤️ neka i dalje bude sve kako treba saljem najveci zagrljaj, brzo ce ponedjeljak🤞🏻🤞🏻🥰😘
    Sani nisam znala da ne mozes, nije ti opcija uz placanje?
    Mene nikad povoljnije postupak nije ispao 🙈
    Ja sam inace oko 25 tos kn, a sad sve skupa bude oko 6😱, financijski preporod u ovom mjesecu 😆
    Maus pa ja nemrem vjerovat da jos netko trazi kovid testove, mislim koja su to izivljavanja 🙄 i jos ides privatno, ne kuzim, cemu to, kad te vise niti u bolnici ne traze🤷🏻‍♀️
    Loornaima ima nade i za tebe i za mene i za Hope, moramo stici Ariu sad🙊
    La3arica hvala ti sreco, pa nisam se ni okrenula eto opet moram krumpirice jesti 😁😁😁
    Ja oduvijek idem sve privatno pa ne znam za HZZO, ali Sani nasa sve zna i taman isto prolazi🤗

Hvala...i tebi puno sreće želim i držim 🤞.ja još ne vjerujem..svaki čas otvaram mail da vidim jel sam dobro vidjela brojke..luda žena veli mi muz..🤣

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Loorna41
    02. Ožujak 2023. 19:48

Anci2305

Curke moje,danas bio moj prvi ultrazvuk iiiiii imamooooo dvi bebice 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Zasad je tako i nadamo se da ce i ostati 😇😇
    Jedna 5 jedna 7 mm,kaze doktorica za 5+2 je to to ☺️
    Za 2 tjedna opet ultrazvuk da vidimo dal su srceka tu..
    E sad sljedece,triba mi pomoc!
    Posto sam sa svim jako jako oprezna jet se svega bojim-imam vec 4,5 dana problem sa zubom koji boli,nekidan odem kod zubara i on mi ga samo izbrusi kaze nesmije se nista dirat,danas u klinici rekla doktorici ona kaze ti smijes,ima odredjen popis ljekova sto smijes sto nesmis,kaze smis cak BRUFEN OD 600 dnevno ako je jako,a ja vev danima umirem bez tablete jer su mi u apoteci rekli brufen nikako samo paracetamol a on vam kaze za zub nece pomoci,sutra imam termin opet kod zubara da ga otvori i stavi lijek… Al ja bi popila brufen jer je ovo neizdrzivo,i da barem nesto normalno mogu pojest..
    Ima ko iskustva sa brufenom u ranoj trudnoci?
    Svima kao i uvik zelim puno srece 🥰🥰
    Ostavljam slikice 😇😇

https://ibb.co/rQZXVpH

https://ibb.co/V2T8dqD

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ajme koja divna vijest. 
    Ja sam imala problema sa zubom i piknula sam ga van. 
    Popij lupocet od 1000 i normabel od 5 mg. To je mene spašavalo. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Anci2305
    02. Ožujak 2023. 19:53

Sani88 🙏🍀🤰💕

Anci čestitke na 2 ❤️❤️, predivno 😍, nek dalje bude sve uredu 🙏🤞. Što se tableta tiče ja znam da se u trudnoći smije samo paracetamol (lekadol) , ali u slučaju takvih iznimnih bolova mislim da je veća šteta trpiti toliku bol jer stvara stres organizmu nego popiti brufen. Najgore što i oko takvih jednostavnih situacija postoje oprečna mišljenja i to od struke, svatko govori drugačije 🤷‍♀️.
    Tikvicanije mi opcija,radije ću sačuvati novceke za stimulaciju i propratne tretmane 😊

Ma znam sto sam sve citala zato neznam,doktorica mi kaze mozes brufen i mozes kod zubara obavit sto tribas,jer sve je to bolje nego da se desi neka infekcija ili nesto,i dala mi stranicu na kojoj uneses bilo koji lijek i odma izbaci za svako tromjesecje smije li se i kako,pise za brufen da nije dokazano da je toliko stetno kao,a i doktorica kaze da je stetno ako se bas dugorocno uzima brufen i ja sad vise nista neznam,meni opcenito samo brufen pomaze..
    Citala sam da ni zene koje planiraju trudnocu nesmiju nikako brufen a ja ga popila u 12 om i prvom misecu tonuu kad sam imala bronhitis..a i koliko zena popije brufen kad neznaju da su trudne 😆

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Anci2305
    02. Ožujak 2023. 19:55

Loorna41

Anci2305

Posto sam sa svim jako jako oprezna jet se svega bojim-imam vec 4,5 dana problem sa zubom koji boli,nekidan odem kod zubara i on mi ga samo izbrusi kaze nesmije se nista dirat,danas u klinici rekla doktorici ona kaze ti smijes,ima odredjen popis ljekova sto smijes sto nesmis,kaze smis cak BRUFEN OD 600 dnevno ako je jako,a ja vev danima umirem bez tablete jer su mi u apoteci rekli brufen nikako samo paracetamol a on vam kaze za zub nece pomoci,sutra imam termin opet kod zubara da ga otvori i stavi lijek… Al ja bi popila brufen jer je ovo neizdrzivo,i da barem nesto normalno mogu pojest..
    Ostavljam slikice 😇😇

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ajme koja divna vijest.

Hvalaaa 🥰🥰🥰
    Ja sam u Njemackoj i nemam ni lupocet ni normabel.
    Ja sam isla danas na kirurgiju da ga vadim al mi je taj kirurg koji me vec poznaje napravio kod mog zubara termin(jer me ovi nisu tili primit) da mi otvore zub i stave lijek jer kaze da ti ga izvadim velikanje bol,pa tablete za bolove,inekcija i vjerojatno antibiotik jer je gori zadnji pa vilica pati vec..
    Sutra ujutro u 7 i 45 imam termin ali ja nocima vec ne spavam i ne jedem 😏

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

Loorna41
    02. Ožujak 2023. 20:03

Anci2305

Loorna41

Anci2305

Ostavljam slikice 😇😇

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ajme koja divna vijest.

Hvalaaa 🥰🥰🥰
    Ja sam u Njemackoj i nemam ni lupocet ni normabel.
    Ja sam isla danas na kirurgiju da ga vadim al mi je taj kirurg koji me vec poznaje napravio kod mog zubara termin(jer me ovi nisu tili primit) da mi otvore zub i stave lijek jer kaze da ti ga izvadim velikanje bol,pa tablete za bolove,inekcija i vjerojatno antibiotik jer je gori zadnji pa vilica pati vec..
    Sutra ujutro u 7 i 45 imam termin ali ja nocima vec ne spavam i ne jedem 😏

Ja sam dobila anesteziju i to dvije. Ovo malo sada šta rana boli je ništa naspram tih bolova prije. I moj je bio zadnji ali dolje. 
    Slijwdeći puta kad dodeš u HR nakupuj si tih naših ljekova

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

MalaG
    02. Ožujak 2023. 20:33

Anci iskrene čestitke na dvije bebe 😍🥰🤭 da do kraja bude sve dobro, uredno i da nema komplikacija 🙏🍀❤️
    Što se tiče tableta, također su mi rekli samo paracetamol, ali od jednog ti brufena neće biti ništa. Bolje ga popij nego da trpiš bezveze.🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Hope1982
    02. Ožujak 2023. 20:33

Tikvica generacijooo 🤭😁dosla je evo 3dc mi je al se nismo uspili organizirat pa idemo sa sljedecom. 15.3 mi je termin kod doktora pa dogovaramo terapiju i ostalo. 
    Anci juuuui twinsi kako dobro👏👏👏👏Moja skrivena zelja je imat blizance ☺️🤭

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

La3arica
    02. Ožujak 2023. 20:50

Ajmeeee Sani88 ova info o prirodnom ivf preko HZZO je za mene pravo otkrice. Pa da li je to moguce? Pa znaci, ako mi ovaj u trecem mjesecu ne uspije, ostaje mi jos jedan stims i dva prirodna pokusaja do 10 mjeseca. Ovo mi je otkrice godine i dodatna nada 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Anci2305 cestitam i sretno ti/vam bilo i dalje 💪🏻💞🍀

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Rainbow_Hope 🌈
    02. Ožujak 2023. 20:51

Aria čestitke na beti! Ja sam u trudnoći normalno pila d vitamin, 8 kapi Oleovita dnevno, to je 3200 IU.
    Sani nikako da ae javim i kažem da mi je stvarno jako žao što nije uspjelo. 😔 Možda da se javiš u B+ za prirodnjak preko HZZO-a, kad sam ja išla, na prirodnjake se nije čekalo. Kad smo kod toga, objavili su na svojim stranicama uspješnost za prošlu godinu pa škicni uspješnost transfera u prirodnjacima i da je to što sam rekla stvarno tako - kad se dođe to transfera, uspješnost je ista kao u stimuliranom.
    Tikvice dobro ti je Sani rekla, meni su vraćali dvodnevne, zadnji put zato što mi je moja dr htjela raditi transfer, a nije je bilo dan kasnije. Uspješnost implantacije dvodnevnih i trodnevnih je ista, sve sam to istražila kad sam bila u prirodnjaku - tad se gotovo uvijek vraća dvodnevni jer se nema između čega birati, a bolje da su u maternici. Optimalno je da dvodnevni budu četverostanični. Držim fige 🤞
    Anii odličan broj, još malo si pupo ❤️
    Stela sretno sutra na UZV!
    i svima ostalima sretno koje nešto imaju, mi se malo zezamo s grčićima pa ne stignem sve popratiti 😘

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    02. Ožujak 2023. 20:54

Anči istina je da je u trudnoći lijek izbora paracetamol, a uz dojenje brufen, ali mislim da od jednog neće biti ništa. I topli savjet svima da riješe zube prije postupaka jer dentalni problemi također mogu utjecati na ishod postupka. Naravno, uvijek se nešto može hitno dogoditi tijekom postupka i trudnoće, ali što se može spriječiti, bolje to učiniti prije. U trudnoći se smije uzeti anestezija za popravke zuba i normalno se ide zubaru.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.