Pozdrav svima, pratim vas već jako dugo. Nekad manje, nekad više. Neke trudilice su naravno već mame (Maslačak,Lindsay, Elle,Asli,Sunny,Miss Ivy, Rainbow, Domeleon…), a neke već idu i po drugu bebu.Vrijeme jednostavno leti. S vremenom sam morala promijeniti i godine u potpisu.🙃
Loornaržim fige za betu u petak. (moja jučerašnja beta je
negativna.mislila sam jučer ujutro na tebe dok sam čekala vađenje krvi).😉
Kacusha sretno u FET-u
Aria neka sve bude školski do kraja
Annisretno danas
Tikvica i Ćufta neka ta jedna bude dobitna
Pepuška 🥰Loli žao mi je
Sani, MalaG, Flo, Lucky,Panda i ostale cure😘
E sad imam pitanje za Stelu-kod kojeg doktora si u IVF i kako si zadovoljna u odnosu na Petrovu? (oni su mi opcija na plaćanje).
Iskoristila bih naravno još i HZZO,a li s obzirom da mi je ostalo
manje od četiri mjeseca do 42.,nema tu baš puno mudrolije).
I Domleon kako si ti zadovoljna sa VV? Čini mi se da je i Pepuškatamo. Kojeg doktora bi preporučile?
Hvala ti al to je takav omjer nemogućnoat da ono klinac bi mene zqdesilo.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Tikvice odlično sad neka se lijepo oplodi, a onda neka se čvrsto primi 🤭🤞🤗🤞❤️❤️
Ćufta pupo neka se mrva čvrsto primi, držim 🤞🤞🤗❤️❤️
Loli žao mi je, mazi svog anđela😊❤️❤️
Lorna odlično za Beta + nadam se da si uskoro u postupku 🤞🤗❤️❤️
Kacusha drago mi je da je sve 👌 i da uskoro krećeš, nestrpljivo čekam tvoju vješticu 🤭🤗❤️❤️❤️
Anii odlično baš mi je drago neka bude dobar party u labosu 🤞🤞🤗❤️❤️❤️
Pearlo2 iskreno mene je u Petrovoj zapala dr MŠG i ja kod nje nisam bila zadovoljna, ne zato jer žena nije stručna nego ne volim takav hladni pristup prema pacijentima, a još mi je gore kada ti nitko ništa ne objasni i voza te ko malog majmuna... čekala sam dosta dugo da dođem na red za postupak preko Hzzo-a u Ivf i nije mi žao niti sekunde, ja sam tamo zadovoljna jer se dr G zna spustiti na moju razinu i sve mi lijepo objasni ako treba i 10 puta 🙈 s druge strane ja sam sklona sve nešto tražiti i istraživati i moram priznati da čak ima i živaca za moje fiksi ideje🤣🤣 s druge strane i dr M je vrhunski stručnjak i isto se posveti pacijetu, ja evo za sada nemam zamjerke, vjerujem da ima žena koje nisu zadovoljne isto kao što ima žena koja su zadovoljne u Petrovoj dok ja nisam bila sve je to nekako individualno i ovisi kako ti dr sjedne na prvu... ako već mislite plaćati možda ti ne bi bilo loše otići još negdje na konzultacije pa se na taj način odlučiti gdje ćete 🙈 nadam se da sam ti barem malo pomogla 🤭😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav svima, pratim vas već jako dugo. Nekad manje, nekad više. Neke trudilice su naravno već mame (Maslačak,Lindsay, Elle,Asli,Sunny,Miss Ivy, Rainbow, Domeleon…), a neke već idu i po drugu bebu.Vrijeme jednostavno leti. S vremenom sam morala promijeniti i godine u potpisu.🙃
Loornaržim fige za betu u petak. (moja jučerašnja beta je
negativna.mislila sam jučer ujutro na tebe dok sam čekala vađenje krvi).😉
Kacusha sretno u FET-u
Aria neka sve bude školski do kraja
Annisretno danas
Tikvica i Ćufta neka ta jedna bude dobitna
Pepuška 🥰Loli žao mi je
Sani, MalaG, Flo, Lucky,Panda i ostale cure😘
E sad imam pitanje za Stelu-kod kojeg doktora si u IVF i kako si zadovoljna u odnosu na Petrovu? (oni su mi opcija na plaćanje).
Iskoristila bih naravno još i HZZO,a li s obzirom da mi je ostalo
manje od četiri mjeseca do 42.,nema tu baš puno mudrolije).
I Domleon kako si ti zadovoljna sa VV? Čini mi se da je i Pepuškatamo. Kojeg doktora bi preporučile?
Pozdrav, na VV ne možeš birati doktora, nego kako dopadneš taj dan. Ja sam svaki put dopala Pavan Jukić i rodila sam u 41. iz prvog pokušaja.
Ondje daju prednost ženama visokih godina i onima s niskim AMH. Na red se dođe jako brzo, samo što pferiraju sve nalaze hormona i spermiogram napraviti (ponoviti) u svom labosu.
Stoga uistinu mislim da stigneš ispucati još jedan postupak u VV ukoliko im pošalješ mail s opisom situacije i - ukoliko je to potrebno osvježiš ove druge nalaze koje ne radiš kod njih dok čekaš konzultacije/početak ciklusa (papa, brsevi i ovi koji se rade u Petrovoj, zaboravila sam već itd.).
Ja kod njih planiram (sad imam navršene 42) na FET zadnje blastociste, mislim da to plaćam cca 700-njak EUR.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Anii, super vijesti, nadam se da će se lijepo oplodit 🤞
Pearlo, žao mi je za betu, sretno dalje, nadam se da ćeš ubrzo u novi postupak 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Loli, bas mi je zao😞 zagrli svoje najmilije, ocisti glavu, odmori i onda ces znati sto dalje, a mi cemo biti ovdje kao podrska. Saljemnajveci zagrljaj🥰
Loorna brzo si dobila termin, drzim fige da te prime brzo i u postupak, znam da imas prednost radi godina, 🤞🏻
Sani iskedno kako L nije bas sretan sa tim prirodnjacima pogotovo kod nas u ovim godinama jednostavno mi nije palo napamet. Sva sreca da si taman ti krenula pa da sam predlozila, on prihvatio i sad cekamo cudo da lakse prihvaca sve druge 🤭👌🏻
Znam da sam imala srece i ako sve dodje do transfera biti ce super, ovo je toliko lakse da uopce nemam osjecaj da sam u postupku, naspram onih svakodnevnih pikanja i tableta🙈
Ugl ja sam optimisticna, pa kako bude 🙏❤️
(Btw ako ne bude, drugi mjesec sam u stimuliranom🙊)
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Zub je vani. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Tikvica, Anii 🤞🤞🥰❤️🧡
Pearlo, Loli zao mi je, glavu gore i drzite se😔🧡
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Zub je vani. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Pobjeda💪 😂 jel sad lakse zivit?
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Zub je vani. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Pobjeda💪 😂 jel sad lakse zivit?
Uh i te kako. Anestezija je zakon.🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Loli, bas mi je zao😞 zagrli svoje najmilije, ocisti glavu, odmori i onda ces znati sto dalje, a mi cemo biti ovdje kao podrska. Saljemnajveci zagrljaj🥰
Loornabrzo si dobila termin, drzim fige da te prime brzo i u postupak, znam da imas prednost radi godina, 🤞🏻
Saniiskedno kako L nije bas sretan sa tim prirodnjacima pogotovo kod nas u ovim godinama jednostavno mi nije palo napamet. Sva sreca da si taman ti krenula pa da sam predlozila, on prihvatio i sad cekamo cudo da lakse prihvaca sve druge 🤭👌🏻
Znam da sam imala srece i ako sve dodje do transfera biti ce super, ovo je toliko lakse da uopce nemam osjecaj da sam u postupku, naspram onih svakodnevnih pikanja i tableta🙈
Ugl ja sam optimisticna, pa kako bude 🙏❤️
(Btw ako ne bude, drugi mjesec sam u stimuliranom🙊)
Pa da. Rekla mi je da će tek nakon pregleda vidjeti da li ću preko HZZO-a ili ne mogu.
👱♀️41 - amh 7.8
Sortiraj odgovore
Najstariji