Joj ovaj zadnji peder 🥺 je zalutao, ispričavam se 🙈🤣😁
Zadnji peder 😂😂😂😂
Kad si ti ono kod doktora
😁🙈 trebala bih u petak u 11,30 i toplo se nadam da ova menga, koja me zaj, misli sutra završiti inače ću morati pomaknuti pregled 🤣 kada si ti na programu 🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pearlo i Loli žao mi je zbog negativne bete.
Anii sretno da se sve oplode. Jesi dobila kakav koktel lijekova protiv bolova?
Sretno svima u kojoj god fazi bile.
Danas sam obavila konzultacije, krećemo odmah sa sljedećom M u postupak, očekivana M za negdje 10 dana. Terapija Ovaleap i Menopur.
Super, brzo, jeste inače zaodovoljni sa svime, niste zvali u Betu+?
Nisam zvala. Za sada ću probati postupak ovdje. Jer sam stvarno brzo ušla u sve to. Mislila sam da će odgoditi još neko vrijeme ali sad kad nam ide tako brzo onda najbolje da ne mijenjam
Super, sretno dalje i cekam novosti. Mi idemo 15.03 na iduci pregled pa ceml tada vise znati
Ako ćete do tada imati sve nalaze i uredne onda bi mogli isto krenuti a prvim ciklusom. Zaboravila sam napisati da će biti IVF.
Da vidjet cemo, moramo sve nalaze ponoviti pa jurcamo i vadimo krv na sve strane 🤣🙈 Ajde bas mi je drago da ste sve brzo sredili i vec krece postupak, a kada vam krece pikanje, meni je muka od toga vec sad 😅🙆
Pikanje kreće 2. dan ciklusa. M bi trebala doći za jedno 10 dana.
Nadam se da ćete imati sve nalaze do tada i da možete krenuti. Trebala bi tražiti dr možda D1 uputnicu jer ja danas nisam mogla dobiti terapiju jer sam imala običnu. Sutra ću srediti sve oko uputnice pa ću u petak podići pikalice.
Budem bas trazila, hvala na info. Imali jesmo neku D uputnicu, ali je bila vezana za alergije koje sam rjesavala koji dan prije pregleda pa sestra nije skuzila 😅 Cak mislim da je D2. Ne kuzim te njihove razlike 🫣 Znaci za vas jos malo odmora pa krecete, taman da se pripremite i opustite 😊🍀
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Bilo je dosta stranica za pročitati pa sam pola zaboravila. Nemojte zamjeriti. 🥺❤️❤️❤️
Stela i ja tebi šaljem veliki hug 🤗❤️🤗 dobro sam, evo duram dan po dan. Mučnine od jutra pa kroz dan, sreća na poslu nije previše gužvasto i još se "uhodavam" pa nitko ne skuži kad odem u WC.😂 Nadam se da ćeš imati UZV u petak i da će biti sve super pa da napokon kreneš u FET!🥳🤞🤭❤️
Anii neka se sve oplode!🤞🙏❤️
Tikvice držim fige da bude dobitan!🤞🤞❤️🍀
Loorna žao mi je da je ipak bio negativan rezultat.🥺💔
Svim novim, a i starim, curama od srca želim svu sreću u postupcima i da sve što prije dođete do željenog cilja! Također, sretno svima koji nešto imaju ovaj tjedan!🤞🍀❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav svima, pratim vas već jako dugo. Nekad manje, nekad više. Neke trudilice su naravno već mame (Maslačak,Lindsay, Elle,Asli,Sunny,Miss Ivy, Rainbow, Domeleon…), a neke već idu i po drugu bebu.Vrijeme jednostavno leti. S vremenom sam morala promijeniti i godine u potpisu.🙃
Loornaržim fige za betu u petak. (moja jučerašnja beta je
negativna.mislila sam jučer ujutro na tebe dok sam čekala vađenje krvi).😉
Kacusha sretno u FET-u
Aria neka sve bude školski do kraja
Annisretno danas
Tikvica i Ćufta neka ta jedna bude dobitna
Pepuška 🥰Loli žao mi je
Sani, MalaG, Flo, Lucky,Panda i ostale cure😘
E sad imam pitanje za Stelu-kod kojeg doktora si u IVF i kako si zadovoljna u odnosu na Petrovu? (oni su mi opcija na plaćanje).
Iskoristila bih naravno još i HZZO,a li s obzirom da mi je ostalo
manje od četiri mjeseca do 42.,nema tu baš puno mudrolije).
I Domleon kako si ti zadovoljna sa VV? Čini mi se da je i Pepuškatamo. Kojeg doktora bi preporučile?
Da ja sam na VV
Glavna doktorica tamo je Jukic Pavić, jos su doktorica Planinić,i doktor Kardum.
Svi su dobri ali meni se najviše sviđa dr Kardum, on posveti najviše vremena nama i sve što ga misliš pitati pitaš i on odgovori na sve, bez žurbe i ne požuruje tebe.
Mislim da je on tamo ponedjeljkom i srijedom
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Pozdrav svima, pratim vas već jako dugo. Nekad manje, nekad više. Neke trudilice su naravno već mame (Maslačak,Lindsay, Elle,Asli,Sunny,Miss Ivy, Rainbow, Domeleon…), a neke već idu i po drugu bebu.Vrijeme jednostavno leti. S vremenom sam morala promijeniti i godine u potpisu.🙃
Loornaržim fige za betu u petak. (moja jučerašnja beta je
negativna.mislila sam jučer ujutro na tebe dok sam čekala vađenje krvi).😉
Kacusha sretno u FET-u
Aria neka sve bude školski do kraja
Annisretno danas
Tikvica i Ćufta neka ta jedna bude dobitna
Pepuška 🥰Loli žao mi je
Sani, MalaG, Flo, Lucky,Panda i ostale cure😘
E sad imam pitanje za Stelu-kod kojeg doktora si u IVF i kako si zadovoljna u odnosu na Petrovu? (oni su mi opcija na plaćanje).
Iskoristila bih naravno još i HZZO,a li s obzirom da mi je ostalo
manje od četiri mjeseca do 42.,nema tu baš puno mudrolije).
I Domleon kako si ti zadovoljna sa VV? Čini mi se da je i Pepuškatamo. Kojeg doktora bi preporučile?
Da ja sam na VV
Glavna doktorica tamo je Jukic Pavan, jos su doktorica Planinić,i doktor Kardum.
Svi su dobri ali meni se najviše sviđa dr Kardum, on posveti najviše vremena nama i sve što ga misliš pitati pitaš i on odgovori na sve, bez žurbe i ne požuruje tebe.
Mislim da je on tamo ponedjeljkom i srijedom
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Hvala svima na lijepim željama...💜
Sutra ponavljam betu, već sam sad nervozna..od simptoma nemam apsolutno ništa...zanima me da li smijem i dalje uzimati vitamin D nakon pozitivne bete? Osim njega i folacina nisam ništa drugo uzimala u ovom postupku..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Joj ovaj zadnji peder 🥺 je zalutao, ispričavam se 🙈🤣😁
Zadnji peder 😂😂😂😂
Kad si ti ono kod doktora
😁🙈 trebala bih u petak u 11,30 i toplo se nadam da ova menga, koja me zaj, misli sutra završiti inače ću morati pomaknuti pregled 🤣 kada si ti na programu 🤣
E jeste sve mimoze, mi kod lucija smo navikle na ceprkanje dok M roka na najjace 3dc 😂 znaci idemo u duetu, i ja sam u petak, ranojutarnji tip odmah u 8, vec me frka hoce li endo biti poslusan 😬
Naravno da će biti puj puj crne misli, koji ti je do dc?
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala svima na lijepim željama…💜
Sutra ponavljam betu, već sam sad nervozna..od simptoma nemam apsolutno ništa…zanima me da li smijem i dalje uzimati vitamin D nakon pozitivne bete? Osim njega i folacina nisam ništa drugo uzimala u ovom postupku..
Sretno sutra da se beta lijepo podupla 🤞🤞🤞 koji vit D piješ? Možda najbolje da pitaš svog dr za taj dio 🙈❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
https://ibb.co/7yRq6xX
Jutro cure. Evo mog testa od jutros.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
https://ibb.co/7yRq6xX
Jutro cure. Evo mog testa od jutros.
Koliko je ono bila beta? Ovo se baš dobro vidi
Sortiraj odgovore
Najstariji