Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena88
    28. Veljača 2023. 09:02

Sani88 🙏🍀🤰💕

Malena88 imale smo isti dan transfer, i ja sam jutros napravila još jedan test za konačnu potvrdu i negativan je, stajem sa terapijom, s tim da sam ja sve otpisala u glavi još prije 3 dana.. Ne znam koji test si koristila ali uvijek treba ili test ponovit ili betu izvadit. Žao mi je, drži se 🤗. Nismo imale sreće u ovoj turi pupica, nijedan pozitivan test 😔.
    Ana26 hvala ti 🤗
    Z-MARTA javi nam svoj ishod 🤗🤞
    Sretno danas svima 🤞🤞

Žao mi je😔
    Koristila sam onu muller trakicu od 15kn..
    Sretno dalje❤️

💁‍♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
    💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔
    Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
    02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
    15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞

Aries85🐏
    28. Veljača 2023. 09:02

Draga Sani88 zao mi je zbog testica🥺dosla sam se samo javiti i pratim te iz sjene koliko mi ova mala dozvoli.. Drzi se,misli na lijepe stvari,tvoja sreca te ceka -sigurna sam❤️❤️ 
    Samo hrabro naprijed,ivf je jedna dosadna i duga borba,puna suza i muke al na kraju svaka doceka svoje sunce. Nemoj odustat! Mislim na tebe i pratim dalje💪😘

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• Malena88
    28. Veljača 2023. 09:04

loli2020

Malena88

Jutro svima🤗
    Danas mi je 10.dan nakon et trodnevnog,ujutro sam radila test i negativan je. Punkciju sam imala 15.2 s tim kad sam zvala iduci dan nije se nista oplodilo,i rekla mi je embriologica da zovem opet iduci dan,i tad je rekla da se jedna uspjela oploditi,znaci 2.dan nakon aspiracije.
    Mislite li da ima sanse jos ili je to to😭
    Sutra sam mislila vaditi krv,pošto je 11 dan.
    Bas sam u komi…
    Od bolova jedino cijelo vrijeme kao menstrualni
    Malena88
    Meni je test bio negativan dan prije vađenja bete, mojoj prijateljici se isto desilo. Ja evo imam od negativnog testa curku od 3 godina, ona bebušku od 9 mjeseci. Mislim da je beta najpouzdanija, ili mi ne znamo piškit testove 🙈

😂😂😂😂😂 bas si me nasmijala🤗
    Bas lijepe vijesti🥰
    Ici cu svakako jos betu izvaditi da potvrdim..
    Sretno i tebi❤️

💁‍♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
    💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔
    Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
    02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
    15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞

Mishmash
    28. Veljača 2023. 09:48

Evo cure da se javim s prve folikulometrije..nisam se bas usrecila s bemfolom..6dc, desno 11,10, lijevo nista, endometrij 6mm 😔 
    Dobila sam jos cetrotide i u petak ponovo na uzv 🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

Razumna
    28. Veljača 2023. 09:56

Kacusha

Znas kako ja kazem tako ljudima koji uvijek imaju crne misli, jer odmah nastupe pa ne znas roditelje, tata je u zatvoru bla, bla, bla… Imaju ljudi i biolosku djecu koja na kraju zavrse na drogama, odlaze od kuce, malteretiraju roditelje… Nema tu garancije niti pravila. Bitno je da dijete ima poticajnu i toplu okolinu. Studirala sam pedagogiju pa ipak mislim da odgoj nosi svoje.I jedan izolirani slucaj nije pravilo. Evo mi imamo obiteljske prijatelje koji su isto posvojili prije 40g, ta osoba je oplakivala svoje roditelje i brinula o njima vise nego sto bi neko biolosko dijete, tako da ima svega.Ja ne kazem da ce moje dijete biti takvo ali znam da cu se truditi samo da osjeti da je nasa. Sorry malo sam se raspisala.
    Histero sam radila u IVF super naprave, nemoj se bojati i bolje da se vidi stanje maternice.

Zvala sam ivf i ne mogu mi pomoći jer je moj polip ili tvorba 2cm, tako da moram ići u bolnicu. 
    Bila sam u Vinogradskoj danas da se naručim, idem na pregled tek 21.3. Nema termina prije. Iz dna duše mrzim Vinogradsku. Naravno da je tamo bilo desetak bezbrižnih trudnica i sretnih tatica ali i onkoloskih bolesnica pa sam se se sjetila koliko smo zapravo sretne. 
    Hope muški mozak, šta drugo reći, većinom biološko dijete zatuce roditelje sjekirom a ne posvojeno . Moj susjed narkoman se sad vratio svojoj mamici, mamica se pravi luda. Rekla sam jučer mužu, šta ako nam dijete povuče gene na tvoju mamu, možemo odmah kupiti stan preko puta vrapca da smo blizu.
    Luda sam više od svega i sve mi smeta 🤯
    I stalno imam osjećaj da mi nešto promiče, kako da je ova priča sa ivf pogrešna. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

ZuzaLu
    28. Veljača 2023. 10:22

Cure jel stvarno od svih nas PUPO nije ni jedan plusic u veljaci🫣
    Razumna totalno te razumijem, ja isto mislim i osjećam 
    Ovaj MPO baš rastavlja na dijelove, treba svaki postupak iznova skrpat se i krenut iznova, jer ono što je bilo ne mora da će opet biti, tako da samo hrabro dalje🤗
    CURE koje čekaju aspiraciju želim vam puno zreli i onda i  oplodenih jajnih stanica😘

🤷‍♀️ PCOS 🤷‍♂️ lošiji spermiogram
    04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
    07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
    10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
    12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
    02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️

Kacusha
    28. Veljača 2023. 10:25

Razumna

Kacusha

Znas kako ja kazem tako ljudima koji uvijek imaju crne misli, jer odmah nastupe pa ne znas roditelje, tata je u zatvoru bla, bla, bla… Imaju ljudi i biolosku djecu koja na kraju zavrse na drogama, odlaze od kuce, malteretiraju roditelje… Nema tu garancije niti pravila. Bitno je da dijete ima poticajnu i toplu okolinu. Studirala sam pedagogiju pa ipak mislim da odgoj nosi svoje.I jedan izolirani slucaj nije pravilo. Evo mi imamo obiteljske prijatelje koji su isto posvojili prije 40g, ta osoba je oplakivala svoje roditelje i brinula o njima vise nego sto bi neko biolosko dijete, tako da ima svega.Ja ne kazem da ce moje dijete biti takvo ali znam da cu se truditi samo da osjeti da je nasa. Sorry malo sam se raspisala.
    Histero sam radila u IVF super naprave, nemoj se bojati i bolje da se vidi stanje maternice.

Zvala sam ivf i ne mogu mi pomoći jer je moj polip ili tvorba 2cm, tako da moram ići u bolnicu.
    Bila sam u Vinogradskoj danas da se naručim, idem na pregled tek 21.3. Nema termina prije. Iz dna duše mrzim Vinogradsku. Naravno da je tamo bilo desetak bezbrižnih trudnica i sretnih tatica ali i onkoloskih bolesnica pa sam se se sjetila koliko smo zapravo sretne.
    Hope muški mozak, šta drugo reći, većinom biološko dijete zatuce roditelje sjekirom a ne posvojeno . Moj susjed narkoman se sad vratio svojoj mamici, mamica se pravi luda. Rekla sam jučer mužu, šta ako nam dijete povuče gene na tvoju mamu, možemo odmah kupiti stan preko puta vrapca da smo blizu.
    Luda sam više od svega i sve mi smeta 🤯
    I stalno imam osjećaj da mi nešto promiče, kako da je ova priča sa ivf pogrešna.

Jesi probala.vidjeti s drugim privatnicima? Mozda neko moze rijesiti kad je veci dio u.pitanju a da ti je raniji termin. Ma.da.nema tu pravila,drzi se 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    28. Veljača 2023. 10:30

Mishmash

Evo cure da se javim s prve folikulometrije..nisam se bas usrecila s bemfolom..6dc, desno 11,10, lijevo nista, endometrij 6mm 😔
    Dobila sam jos cetrotide i u petak ponovo na uzv 🤷🏼‍♀️

Nema ti to veze s lijekom nego ti je bio takav ciklus.tako je meni bilo u prvom,na uzv u ciklusu prije 11kom a u postupku na.jednom niti jedan.ja umrla.od tuge na.kraju je jedna bila za zamrzavanje  sretno 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Hope1982
    28. Veljača 2023. 10:31

Razumna ma sve mi je jasno. Isto tako i ja kazem. Nekad biolosko dijete moze biti gore od onog koje bi usvojilo. Al meni je vise nes drugo cudno. Ja na to nisam ni pomisljala kad sam pomislila na posvajanje. Dakle ne razmisljam kakvo moze ili ne mize biti. Isto kao i biolosko. Al da kako je netko napiso ovdje nas vodi nagon a njih ne. 🤷‍♀️
    ———————————————
    Daj si vidi jel mozes negdje drugdje to rjesiti. 
    ——————————————-
    Meni je mojaM danas dosla. Ali necemo moc s ovom u postupak tako da cekamo sljedecu. 15.3 sam kod ginica i onda cu znat koja ce biti terapija. Ajd ako sam cekala do sad mogu jos malo 😁
    ——————————————
    ZuzaLu bome se treba skrpat da svaki puty Evo meni je godina dana prosla od zadnjeg transfera a vec sad strikam. Covjek bi reko da nakon nekoliko oguglas al ne. 🥺

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Točkica 89
    28. Veljača 2023. 10:32

U 1. mjesecu smo cak imali 4 trudnoce, znam da su bile Mala_G i Flowerson, i jos mi se cini dvije, ali nisam zapamtila kako se zovu.. naravno i jednu prirodnu od nase drage DOMLeon koja ceka 3. bebicu.. 💖
    A sad u 2. mjesecu nista.. sve smo kiksale.. a veljaca kao mjesec ljubavi.. ❤️❤️❤️

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.