Drage moje lijepi pozdrav.
Flo svaka ti čast na svemu i jako mi je drago radi tebe. ❤️❤️
Razumna napokon da možeš krenuti u nove pobjede.
Ja sam imala FET i sad maloprije sam išla raditi test jer me glava rastura već 2 dana pa da vidim dal se m9gu izdr9girat na najjače.
https://ibb.co/fdFqLmS
Ovo mi se pokazalo.
Super. Čestitam 🥳 bas mi je jako drago. Mislim da je u današnje vrijeme mislim da žene uz malo truda mogu rađati do 50e godine. Ja sam bas jako optimistična po pitanju svih nas da ćemo postati majke.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage moje lijepi pozdrav.
Flo svaka ti čast na svemu i jako mi je drago radi tebe. ❤️❤️
Razumna napokon da možeš krenuti u nove pobjede.
Ja sam imala FET i sad maloprije sam išla raditi test jer me glava rastura već 2 dana pa da vidim dal se m9gu izdr9girat na najjače.
https://ibb.co/fdFqLmS
Ovo mi se pokazalo.
Što volim ove testove sa srcekom ❤️😘
Luna tebi je jedna menstruacija bila nakon aspiracije i ovo ti je sad druga.. upravo ta druga i meni dolazi tek na 35 dana te nije uobicajena mjesecnica nego mi je najcesce zostala (smedja) krv… mislim da je to normalno i da se nakon stimulacije poremete ciklusi.. 💕💕💕 ne brini.. 💓
Bas tako, 24. dan ovog ciklusa imala sam par kaplji svjeze krvi jedan dan, sledicih par dana neko smedjarenje i to je to. Zaboravila sam to naglasiti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Cure,
Imam pitanje, prosli mjesec nakon aspiracije dobila sam nakon 8 dana.
Ovaj mi mjesec kasni 2 dana, ne znam da li je to normalno da mi se ciklus poremetio zbog hormona od proslog mjeseca, da li je neka od vas imala slicna iskustva?
Da li je to ok? Nisam stigla otici na kontrolu nakon sto sam dobila prvu menstruaciju, jer smo otisli na put.
Na trudnocu ne sumnjam, jer nije ni moguca, 0% progresivnih.Luna, možda nije ništa kod tebe, ja sam ciklus nakon aspiracije dobila cistu tako da sam dobila mengu 48. dan. Pričekaj još koji dan, ako ne bude došla, odi na kontrolu. Lako je moguće da se samo malo poremetio ciklus nakon hormona.
Hvala puno, oticu cu na kontrolu cim se vratim. Jos sam na putu.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Cure imam jedno pitanje, naime cula sam da su neke zene sa PCOS koristile Gynositol prah, nekome je pomogao nekome ne. Ja za sada pijem samo Novalac prenatal pa bih voljela i to pokusati. E sad sta vi mislite da li se prvo trebam posavjetovati sa svojom gin. ili ga mogu na svoju ruku poceti uzimati? Jedna neuspjesna IUI je iza nas, iduca je u aprilu. Pa sam razmisljala da koristim Gynositol mozda i prirodno imamo sanse izmedju postupaka.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Hvala cure na riječima punih pozitive, stvarno ste divna družina i ogromna podrška. Uspjele ste me razvedriti i dati mi nadu da još nije gotovo. Hvala vam neizmjerno😘
Želim čekalicama i buducim čekalicama same plusiće na testovima🥰
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Ne znam di su mi nestali postovi a možda nisam ni stisnula ppšalji.🤣🤣🤣
Razumna toliko se nadam da će ovaj puta kod obje biti sve u redu. Kad mi se sad pokazala crtica pala sam ridajući i moleći Boga da bude sve u redu.
Maus imam takva tri od prije kad je bila biokemiska..
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Hvala cure na riječima punih pozitive, stvarno ste divna družina i ogromna podrška. Uspjele ste me razvedriti i dati mi nadu da još nije gotovo. Hvala vam neizmjerno😘
Želim čekalicama i buducim čekalicama same plusiće na testovima🥰
Znaš kako se kaže nije gotovo dok debela Berta ne zapjeva. Držim palčeve da sve izađe na dobro..
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Luna kao što su cure već rekle, nažalost je normalno da se nakon stimulacije i aspiracije ciklusi poremete. Trebat će 2-3 ciklusa da se vrati u normalu.🙂
Stela i krećeš! Napokon!🥳🙏🙏❤️❤️❤️
Takica hvala ti 🤗❤️ baš mi je drago čuti da je kod tebe sve uredu i da trudnoća lijepo napreduje.🤗🥰❤️
Loorna vidi se crtica!🤩🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Danas 6.dan ciklusa nakon 4 OVALEAP od 150 jedinica. Imamo na desnom jajnika 7 folikula 11,0/10,8/10,8/10,6/10,6/10,5/10,4. Na lijevom samo 3.kom. 11,4/10,9/9,9. Endometrij 8,7mm i naravno slobodne tekućine koja još nije iscurila jer imala sam dva dana menstruaciju pa dva ništa pa peti dan malo počelo crnog. Užasno me to živcira. Danas opet imam ovaleap jedan a za vikend isto plus orgalutran. Ponedjeljak ultrazvuk. KAKO VAM IZGLEDA OVO CURE?
Sortiraj odgovore
Najstariji