Sutra na transfer. Psihički se pripremam ako mi tek na klinici kažu da nijedna JS nije preživjela do 5. dana, ali se nadam da im je Valentinovo prijalo u epruveti :) Čuvajte fige.
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Sutra na transfer. Psihički se pripremam ako mi tek na klinici kažu da nijedna JS nije preživjela do 5. dana, ali se nadam da im je Valentinovo prijalo u epruveti :) Čuvajte fige.
Sretno ti sutra! 🤗 Sjećam se kad sam i ja išla saznati jesu li js preživjele do petog dana, to je bilo stresno. Nadam se da će sve bit dobro i da ćeš nam javit da si PUPO!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
može li mi pls netko tko je koristio bolovanje za vrijeme postupka reći dal na tim doznakama bude navedeno išta iz čega bi se moglo iščitati da je bolovanje otvoreno radi postupka? Naime do sada sam uvijek koristila godišnji tih par dana, al ovaj put bi otvorila bolovanje no ne želim da kolege na poslu znaju radi čega. hvala unaprijed :)
Šifra ti je N97 zenska neplodnost
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Danas smo bili u KBC Osijek,pozitivno su nastrojeni.
Dr.Šijanović pregledao nalaze,meni odradio UZV,sve ispitao o meni o mužu,pa kaže što se mene tiče super,a što se muža tiče vjeruje da bi od Profertila (Kacusha bila si mi u mislima,hvala do neba 💕 ) moglo biti poboljšanje(nalaz spermio 2021-vs nalaz uskoro-kaže sad 2x na dan ),i ako bude bar malo plivača,krećemo u postupak,rekao je da će dati sve od sebe da odradi najbolje što može!Sestra Mara super,objasnila sve mojoj pogubljenoj glavi,malo se i našalila.Moj muž,moj borac bio je tužan što nije mogao sa mnom ali je strpljivo čekao na hodniku,dok sam sjedila i čekala bio je tu,i rekao je da me neće pustiti da ovo sama prolazim,makar čekao tu,bilo mi je lakše. ❤️
Naš zadatak sad je brrrrrzo odradit urinokulturu(oboje) a muž mikrobiološka obrada ejakulata i ponovit spermio kod njih,ako se što nađe ide na zamrzavanje i idemo u postupak,ako ne,onda biopsija i dalje se riješava(to o tom,po tom) 💪🏼
Pozdrav svima,ljubim vas,grlim,sve vas pratim,ali slabo pišem jer ne stignem sve ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Pepuska i Sunnyday cestitaaaam na super betama 🥳🥳🥳 nek i dalje sve bude odlicno 🤞🤞🤞❤️
Sani drzim fige na najjace za tu jednu vrijednu 🤞🤞🤞❤️
Z- MARTA sretno i neka sve prode u najboljem redu 😊
🙋♀️ 35 🙋♂️ 35
svi nalazi uredni
Poliklinika Škvorc
5/22 i 6/22 IUI -❌️
10/22 IVF (ovaleap+cetrotide+ovitrelle) 6 oplođenih, 5 ❄️, ET 1 blastica - ❌️
1/23 FET 2 blastice (prirodni, ovitrelle) | B 11 dpt 479, 13 dpt 1239 | 1. uzv 6+6 💓
može li mi pls netko tko je koristio bolovanje za vrijeme postupka reći dal na tim doznakama bude navedeno išta iz čega bi se moglo iščitati da je bolovanje otvoreno radi postupka? Naime do sada sam uvijek koristila godišnji tih par dana, al ovaj put bi otvorila bolovanje no ne želim da kolege na poslu znaju radi čega. hvala unaprijed :)
Lina na mojim doznakama je bila zaokruzena sifra A0 sto oznacava samo "bolest" 😉 nije nigdje napisana konktetna dijagnoza...
🙋♀️ 35 🙋♂️ 35
svi nalazi uredni
Poliklinika Škvorc
5/22 i 6/22 IUI -❌️
10/22 IVF (ovaleap+cetrotide+ovitrelle) 6 oplođenih, 5 ❄️, ET 1 blastica - ❌️
1/23 FET 2 blastice (prirodni, ovitrelle) | B 11 dpt 479, 13 dpt 1239 | 1. uzv 6+6 💓
Joj bas mi je zao :(
A ipak su te ostavili i dalje na tabletama iako se stanjio?
I ja sam bila jucer to je vec 20. dan, malo se jos zadebljo endo na 7,6 tako da isto nastavljamo dalje jos tj dana sa estrofemima i flasterima do 26. dana hahah ako uspjemo tada uvest progesteron i ic u transfer bit cu rekorderderka! :)
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Pozdrav, meni je danas 14. dan ciklusa, na estrofemu sam 3x2 mg..na UZV u cetvrtak mi je endometrij bio 6,6 mm, danas 7 mm…pojacali su mi estrofem na 4x2 mg i ponovno u srijedu idem na UZV. Nemam neki filing da ce biti FET ovaj ciklus. Vise me muci to sto ako mi ga odgode, tko zna kada cu moci ponovno s obzirom da sam u Petrovoj..neki dan sam gledala bas, od prvog pregleda kod njih u 9 mj 2021. do danas, samo sam aspiraciju obavila u 6 mj 2022. i nista vise…Da li je itko imao slicnu situaciju sa zadebljanjem endometrija, pa je ipak doslo do FET-a? I da li je netko selio svoje smrzlice u drugu ustanovu, pa me zanimaju detalji, kome se obratiti, di itd..? Da li je moguce u privatnu ustanovu uz placanje troskova ?
Hvala Vam unaprijed na odgovorima
Meni je doslovno ista situacija, prvi FET na 15. dan 7 mm endo ali sa 2x2mg i flasterima.
Povecali sad na 3x2mg i flasteri.
Sutra idem opet, bit ce 20. dan pa javim.
Inace imam duge cikluse 32-40 dana, a ti? Kakavi su tvoji Stela?
Coco cestitke na beti!
Johica zao mi je :( Kako su cure pisale prirodni FET je najlaksi od svih, da bar ja mogu tako, pa se nadam da ce i tebi tvoj iduvi biti dobitni!! :)
Leloo sretno i tebi! :)
Ja sam danas bila na UZV, endometrij mi je jos i tanji nego prije dva dana..sada je 6,6 a bio je u ponedjeljak 7 s time da su mi pojacali tada estrofem..pa evo, nisam vise pametna…u petak ponovno na UZV
I ja sam bila jucer to je vec 20. dan, malo se jos zadebljo endo na 7,6 tako da isto nastavljamo dalje jos tj dana sa estrofemima i flasterima do 26. dana hahah ako uspjemo tada uvest progesteron i ic u transfer bit cu rekorderderka! :)
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Pozdrav, meni je danas 14. dan ciklusa, na estrofemu sam 3x2 mg..na UZV u cetvrtak mi je endometrij bio 6,6 mm, danas 7 mm…pojacali su mi estrofem na 4x2 mg i ponovno u srijedu idem na UZV. Nemam neki filing da ce biti FET ovaj ciklus. Vise me muci to sto ako mi ga odgode, tko zna kada cu moci ponovno s obzirom da sam u Petrovoj..neki dan sam gledala bas, od prvog pregleda kod njih u 9 mj 2021. do danas, samo sam aspiraciju obavila u 6 mj 2022. i nista vise…Da li je itko imao slicnu situaciju sa zadebljanjem endometrija, pa je ipak doslo do FET-a? I da li je netko selio svoje smrzlice u drugu ustanovu, pa me zanimaju detalji, kome se obratiti, di itd..? Da li je moguce u privatnu ustanovu uz placanje troskova ?
Hvala Vam unaprijed na odgovorima
Meni je doslovno ista situacija, prvi FET na 15. dan 7 mm endo ali sa 2x2mg i flasterima.
Povecali sad na 3x2mg i flasteri.
Sutra idem opet, bit ce 20. dan pa javim.
Inace imam duge cikluse 32-40 dana, a ti? Kakavi su tvoji Stela?
Coco cestitke na beti!
Johica zao mi je :( Kako su cure pisale prirodni FET je najlaksi od svih, da bar ja mogu tako, pa se nadam da ce i tebi tvoj iduvi biti dobitni!! :)
Leloo sretno i tebi! :)
Ja sam danas bila na UZV, endometrij mi je jos i tanji nego prije dva dana..sada je 6,6 a bio je u ponedjeljak 7 s time da su mi pojacali tada estrofem..pa evo, nisam vise pametna…u petak ponovno na UZV
Mislim da sam ja sa 5 transfera u jednoj godini rekorderka 😂
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Curke pozdravljam,bila sam kod vas vec 2021,kad mi je 1.IVF uspio ali nazalost u 8 om tjednu zavrsilo kiretazom 😪
09/22 imali jos dva embrija,vraceni-beta negativna!
2.IVF sad 5 zaledjenih a dva su opet vratili 8.2.2023(6.2 bila punkcija)
Jutros radila test jer nisam mogla izdrzat a znam da je rano i ta druga crtica kad pogledas brzo kao ja je vidim ali kad se baas zagledas ne vidi se,moguce da je ja samo jako zelim vidit..
Sutra cu mozda opet probat.
Zahvalna na svakoj podrsci 🥰
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Sortiraj odgovore