Waitapu bas se lijepo vidi 😊
Stella javi nam kako je proslo danas, sretno ❣️
Kacusha nadam se da je malena dobro 🤗
Cureee drage, ja sam jucer bila na nultom uzv, sve je super i sutra zapocinjem s 💉. Danas sam i rekla sefici sve s obzirom da cu morat izlazit van, i sve je proslo super. I taaaak 😀
Pozdrav svima. Prvi put pišem ovdje. Muž odradio spermiogram koji je jako loš (izolirano 5 pokretnih plivača). Naručili smo ga dalje privatno na obradu kod urologa i ultrazvuk po preporuci nakon analize. Izgledno je da ćemo morati na ICSI postupak. Razmišljam da odemo raditi preglede privatno no zanima me kako da refundirati bar dio preko hzzoa? Može mi netko ukratko dati smjernice? Iz Zagreba smo. Preplašena sam i ne znam odakle krenuti 😔 hvala unaprijed.
Dobar dan nova sam ..ja imam problem sa nisikim progestrom i hormonima.pila sam prije tablete ciko prognova i svasta nes.sada ne pijem tablete.pila sam 1 bocicu fenisam a kapi trajale mi 2 tjedna i vrkutu uzela.nadamo se ja i muz mi uskoru plusu.ja se nadam.imali iko iskustva sa fenisam a kapi i vrkutom i koliko vam je trebalo do trudnoce.
Dobar dan nova sam ..ja imam problem sa nisikim progestrom i hormonima.pila sam prije tablete ciko prognova i svasta nes.sada ne pijem tablete.pila sam 1 bocicu fenisam a kapi trajale mi 2 tjedna i vrkutu uzela.nadamo se ja i muz mi uskoru plusu.ja se nadam.imali iko iskustva sa fenisam a kapi i vrkutom i koliko vam je trebalo do trudnoce.
Stela sretno na histero!🤞🤞🍀🥰
Kacusha nadam se da je Emili dobro. 🥺 Šaljem ti veliki zagrljaj i da njoj bude bolje što prije!🙏❤️
WonderWoman kao što su cure već napisale, moguće je donijeti uzorak od kuće ako živite blizu, inače je bolje da to obavi u klinici. A što se tiče lijekova, ako ste privatno u postupku, sve se plaća.
Waitapu lijepo se vidi crta!😍🤭 Hoćeš pratiti da tamni?🙈
Cotton draga sretno ti!🤞🍀🙏 Super da si rekla šefici i da nije radila probleme. Stvarno se nadam da će vam biti dobitan!🤞❤️❤️❤️
Tinatinchi dobro nam došla i što prije otišla na veselije teme!🤗🤞 Vidim da ti je Sani već odgovorila na pitanja pa neću ponavljati.😅🙈
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pepuskanek bude sto god treba, samo da bude❤️ mi smo isti dan imate transfer, samo ti dva dana poslije mene vadis betu, cekas betu ili ces piskiti prije? 😊
Sani stvarno na najjace navijam i bas imam dobar osjecaj i sa Stelu i tebe, od srca vam zelim da je bide pozitivno ❤️
I da, ja sam luda cekalica bete, ja sebi to zacrtam da je tako i kao da drugo ne postoji 🤭 hvala ti🥰😘
Razumna, nece te odbiti, samo hrabro i glavu gore, kao i do sada pozitiva, to je samo privremeno “ludilo”❤️🥰😘
Tikvica neznam piskila bi sutra ali me strah negativnog testa,možda ipak budem čekala betu,ti?
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Stela sretno danas! 🍀🍀🍀
Sani pratim te i navijam 💪💪💪🍀🍀🍀
Waitapu odlična crta, koji ti je dnt? 🥳
Pupice sretno i strpljivo svima!
Cotton s kojim protokolom idete?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ja bih vas molila da mi objasnite taj AMH? Jel su to rezerve jajnika i tko vas je slao ta pretrage za to? Hvalaa❤️❤️❤️
👰 94, PCOS, IR, povećana TT
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
pokušavamo 4 godine
2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
Nakon toga do sada sve minusi.
08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim
Pa meni su ga ustanovli po UZV, debljini i mrvicu većem testosteronu, na zadnjem ginekološkom pregledu su mi sitno policistični jajnici, 2018. Sam pila rosane kontracepciju za regulaciju ciklusa. Od 2019 do 9 mj 2022 ništa, nakon čega sam dobila jako krvarenje koje je radi hormonskog disbalansa. Sad mi je dijabetolog dao Glucophage a tri mj sam pila duphastone koje mi je ginekolog sad ukinuo i kaže da će metformin regulirati ciklus + moje mršavljenje, pa kad skinem kile da možemo opet Klomifenom tempirati odnos. Svjesna sam da moram skinuti kile, ali što ako mi i to ne garantira prirodnu trudnoću? Pa valjda bi u ove 4 godine barem jednom potrefili ovulaciju, zato sam vas pitala da li koja ima slična iskustva, ponajprije PCOS i mršavljenje pošto je malo tema na forumima o tome... hvala ❤️❤️❤️ Zasada sam skinula 10 kg, još 20 moram svakako. Pijem aktivnu folnu, omega 3 i krom za inzulinsku rezistenciju.
👰 94, PCOS, IR, povećana TT
🤵92, uredu nalazi
Glucophage 2000 mg
Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
pokušavamo 4 godine
2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
Nakon toga do sada sve minusi.
08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim
Lucky PUPICE 🤗🥰 nek se obje mrve čvrsto prime!🤞🤞🍀🙏❤️❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji