Flekica najdraže su mi ovakve priče kada se ipak dogodi prirodno, neočekivano.. sve mi se u dubini svoje duše nadamo da smo mi baš te sretnice i da će se nama dogodit prirodno.. mene ta sreća jos nije pronasla.. a s obzirom da momci nisu bas neki plivaci i da je moju ovulacju nemoguce uhvatit, ako ju uopce ima.. ja se uvijek nadam da ce se ulovit prirodno… A dok postoji nada covjek zivi i nesto ga gira naprijed.. svi se imamo pravo nadati.. za tebe mi je neizmjerno drago.. 💕💕💕💕
Mala G nemoj se ubijat da nista od toga, a jos nisi niti test radila niti betu vadila… Ja ne otpisujem dok se ne uvjerim u suprotno.. tako da ti to provjeri pa tek onda budi tuzna ili sretna.. nista nemoj otpisivati dok nije kraj.. ja drzim 🤞 da se uhvatilo..
Za kilažu.. uvijek sam se pitala jesam li neplodna zbog toga sto smo debela, ili sam debela zato sto sam neplodna (zdravstveni poremecaji, pogotovo hormonalni).. kako god, vidim da je povezano jedno s drugim.. pogotovo sto nas ovdje ima puno sa slicnim problemom.. zakljucak je da jedno ide s drugim, pa bilo ovo prvo ili drugo sto sam gore navela.. nekakav zdraviji zivot nije samo zbog neplodnosti nego zbog svega generalno (ako nista zbog cinjenice da si zadovoljniji sobom).. o tjelesnoj aktivnosti da ne govorim.. o stilu zivota.. sve je to usko vezano.. ako smo spremne za promjene samo trebamo ici naprijed.. jake smo mi lavice.. 💕💕💕
Stvarno dobro pitanje. Jesmo li neplodne jer smo debele ili smo debele jer smo neplodne.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Točkice ma ne brini draga, ne ubijam se niti negativno razmišljam. Samo sam realna i spremna na oba slučaja.🙈🥰 Hvala ti na potpori. 🤗🥰🥰❤️
Flowerson mene u trenucima tako zagreči da samo čekam kada ću na ulošku vidjeti lokvu krvi.😂 Hvala i tebi na podršci! Daj Bože da vidimo i tu drugu, toliko iščekivanu, crtu 🤭🤞🍀🙏🙏
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela_M pa upravo iz tih razloga sam navela kako smatram da treba potraziti pomoc, tj kako je moj muz uspio jedino na taj nacin (i to skinuti 10 kg do idealne kilaze, a znamo da su te zadnje i najteze), pa eto dajem kao primjer.
Sve ja to shvacam, samo sam htjela prenijeti iskustvo 😘
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Stela_M pa upravo iz tih razloga sam navela kako smatram da treba potraziti pomoc, tj kako je moj muz uspio jedino na taj nacin (i to skinuti 10 kg do idealne kilaze, a znamo da su te zadnje i najteze), pa eto dajem kao primjer.
Sve ja to shvacam, samo sam htjela prenijeti iskustvo 😘
Ma naravno svaki oblik pomoći je dobrodošao 🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Curke, vidim da se pise o kilogramima i pitanje ''jesmo li neplodne jer smo debele ili smo debele jer smo neplodne''? Mislim da je neplodnost najcesce multifaktorijalnog uzroka. Ja cijeli zivot normalnae tjelesnae tezine i zdrava, nikad nikakvih problema ni s kilama ni ginekoloski ni opcenito, skolski zdrava pa eto.... corak. Nema garancije u zivotu Iako cu se sloziti sa ranije napisanim da gubitak kilograma doprinosi opcem zdravlju pa tako i vecim sansama za trudnocu. Mi upravo smo zavrsili konzultacije i krecemo u stimulirani postupak sa mengom u ozujku u Beta+.
Cotton, hvala ljube, sutra cemo znati 🤞🏻
Rainbowbas si danas razmisljam o tebi i reko pitat cu jesi li jos uvijek na poslu 🙈 hvala Bogu da se dobro osjecas i da si mogla, a sad lijepo uzivaj ❤️
Sto se tice kilaze, ja od 2020 dobila 20 kg, opce se ne znam s tim nosit🙈
Kako je krenula korona, prestali u teretanu ici i onda me potres dokrajcio, iz iz svakodnevne navike vjezbanja radi svega sam dosla do svakodnevne navike zderanja😫
Sad recimo kako sam doma, odmami je super, nema stresa, svaki dan si kuham, krenula nakon svih tih operacija ponovo u setnje, sada cu podebljati setnje na ujutro i popodne, laganini, ima se vremena 🤗
Moram se i ja nadovezati na prekomjernu težinu:i kod mene od 2020. isto 15 kg gore.
Ja sam sada upisala trening idem kako uhvatim, ispadne mi 2 x tjedno otprilike. Ali hrana me satare.
Čak su mi na zadnjem postupku rekli da bi mi vraćali samo jednu blasticu zbog kolaže,da je to preporuka.
😞sve skupa nikako se prišaltat na neki drugi mentalni sklop.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Evo cure da se i ja javim sa lijepim vijestima.
Dan prije pregleda za sljedeći ivf i preuzimanje lijekova, moj kineski test je pokazao nikad do tada viđenu crtu. ❤️ Crta je tamnila, beta se duplala, srčeko prokucalo i sada konačno dišem 😀
Iskreno, nikad nisam mislila da ću uspjeti prirodno ostati trudna ali stvarno se dogodilo. I to mjesec kad mi je na poslu bilo najstresnije ikad i mjesec kad sam imala užasnu koronu neposredno pred ovulaciju (možda je i to pomoglo).
Šaljem puuuno trudničke prašine i sebi i vama! (ipak u dalje strepim)
Isto tako, ostalo mi je 26 vrećica gynositola pa ako nekoj od cura treba, rado ću joj poslati (rok 06/2025). Ubiquinola nažalost više nemam ali ima definitivno moje preporuke! 😀
Čestitke.
😉❣️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cotton, hvala ljube, sutra cemo znati 🤞🏻
Rainbowbas si danas razmisljam o tebi i reko pitat cu jesi li jos uvijek na poslu 🙈 hvala Bogu da se dobro osjecas i da si mogla, a sad lijepo uzivaj ❤️
Sto se tice kilaze, ja od 2020 dobila 20 kg, opce se ne znam s tim nosit🙈
Kako je krenula korona, prestali u teretanu ici i onda me potres dokrajcio, iz iz svakodnevne navike vjezbanja radi svega sam dosla do svakodnevne navike zderanja😫
Sad recimo kako sam doma, odmami je super, nema stresa, svaki dan si kuham, krenula nakon svih tih operacija ponovo u setnje, sada cu podebljati setnje na ujutro i popodne, laganini, ima se vremena 🤗
Moram se i ja nadovezati na prekomjernu težinu:i kod mene od 2020. isto 15 kg gore.
Ja sam sada upisala trening idem kako uhvatim, ispadne mi 2 x tjedno otprilike. Ali hrana me satare.
Čak su mi na zadnjem postupku rekli da bi mi vraćali samo jednu blasticu zbog kolaže,da je to preporuka.
😞sve skupa nikako se prišaltat na neki drugi mentalni sklop.
Na joj bebice, kilo gore, kilo dolje, doci će to sve na svoje, no sikiriki. Stres deblja 😀 biti će bolje 💞
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drago mi je da sam pokrenula tu temu i da ima vrlo dobih iskustava, i hvala svima za misljenje i stavove. Evo danas sam saznala da je kolegica trudna, prirodno, a apropo kilograma - ima sigurno 100. Eto, desilo se i njoj i to joj jos četvrto na putu💪 samo neka je živo i zdravo i da njoj dobro bude.
Ugl, ima uvijek svega i svačega. Treba jasno posložiti u glavi cilj i postupke do cilja. Svjesna sam sebe, mana i želja! Ali očito mi je trebalo i sve ovo sto sam na prethodnim stranicama isčitala. Hvala cure 💜
KukurbitaPepo jel mogu znati koje pretrage jos morate napraviti? Vidim da si i ti u Beta+ pa me zato zanima. Mi konkretno imamo sve za mene (papa, hormoni, brisevi, hsg) jedino muž mora ponoviti spremio. Drugo mi nista nije rečeno.
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Sortiraj odgovore
Najstariji