Ma2013 **boteeee crteeee! Wooooow😍😍❤️ Jedva čekam tvoju betu zenooo❤️
Rainbow ja sam lose u početku podnosila estrofem, imala sam napade panike koje nikad u zivotu nisam imala. Prvi put sam se susrela s tim prije prošlog feta kad su mi ukljucili. Ali je trajalo par dana i do feta je prošlo. Sad sam opet na estrofemu i ne osjetim ga fkt.
Internistica mi je rekla da su to nasi manični hormoni i da se zna desiti da nas okrenu na depresiju ili anksioznost dok se ne prilagodi organizam. Tako je i bilo, 6-7 dana trajalo svakodnevno po jedan napad i prošlo je. Nadam se da će i tebe brzo proći❤️
Mashkice baš si me utješila ❤️, ja sam danas bila na rubu da sve otkažem jer nakon napadaja panike 24/7 od Utrogestana baš sam se us**** kako će biti kad na njih još lupimo utriće. I nitko mi nije vjerovao da je to od toga!!! A baš mi danas kaže frendica da joj se njezina frendica žali da ima napadaje panike i da je depresivna, a na utrićima je i nije to povezala. Poučena mojim iskustvom joj je rekla da je to od toga.
Ali utrići su mi tako jako djelovali samo prvi put, kasnije je bilo puno lakše, nadam se da je ista stvar i s Estrofemom, da će se tijelo prilagoditi...
Nadam se samo da će se sve isplatiti. ❤️
Jesi već na iglama?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Bok NanaJ, registrirala sam se samo da kažem da se meni isto dogodilo, prošlu srijedu aspiracija, petak javili da nemamo ništa. Samo je kod mene dosta teža situacija, probala sam je opisati u potpisu.
Nizak AMH, od 5 folikula aspirirano 4 JS a suprug koma s-gram, da su čak mislili da neće izvući žive iz smrznutog materijala budući je u nalazu bilo samo 9% pokretnih i konc. 2.mil, morfologija čini mi se ok. Našla je 3 spermića, ICSI metoda je išla naravno, no ništa se nije oplodilo tj. bilo je loše za vraćanje. Vama bi vjerojatno ICSI bio ok.
Embriologica me uputila da sugeriram doktorici da mi prilagodi terapiju kako bi dobila više stanica, tebi to nije problem očito.
Namjeravala sam se javiti s istim pitanjem, kome se dogodilo da ne dođe do transfera uopće, ni dvodnevnog siročeka (a da nije u prirodnom ciklusu). Činilo mi se letećim kopanjem po starim Vol da je Tuma imala to u prvom postupku, ali je imala i samo jednu stanicu pa nije usporedivo, i da je Aurora nešto pisala o kvaliteti jajnih stanica okojima govori nizak LH ako sam dobro shvatila, (moj LH je 2.6 naspram FSH 7.4 2 DC) zbog kojih ne dolazi do oplodnje pa se onda koriste drugi lijekovi u kojima postoji i LH koji izbalansira situaciju (Pergoveris)?
Mogući razlog je i prekasna štoperica koliko čitam, dan kad sam je ja dobila (dan moje prirodne ovulacije inače) vodeći folikul je bio 25 mm, ostali 17-19, a aspiracija 2 dana poslije. To su sad neka glupava gatanja, ali naravno da nije ista situacija meni i tebi kojoj je sve bilo idealno do tog trena, pa vjerujem da je kod tebe slučaj samo 1 u milijun i da će sljedeći put to biti top.
Naš problem je i što smo imali 5 epruveta sjemena smrznutih prije nego je suprug odstranio testise i otišao na kemoterapiju, sad mislim da su ostale 4. A pitanje hoće li u svima naći žive.
Dakle jedna epruveta je potrošena „uludo“, moje bockanje i popratni folklor i ne računam.
Ako neka curka ima što pametno za sugerirati i gatati iz napisane situacije, bila bi jako zahvalna. 😊
I čestitam na lijepim vijestima! Priče s ovog foruma su inspirativne i utješne a sustavno posložene informacije dragocjene kad izgubljena tek kreneš u MPO - veliko hvala svima koji doprinose sadržaju. 😊
Lalaaa baš mi je žao 😔 Koliko imaš antralnih folikula? Jesi uzimala što od suplemenata?
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Slavica pitat cu bas ginekologa , za dva danaimam pregled. Makar ona meni ništa ne daKaže - toliko se čekala ovo , strpi se! Lijepa ti je trakica
Kad ti imaš pregled?
DomleonLeky hvala ti. Bila sam na niftiju i sve je u redu! Monkica isto čeka frendića dečkića, a oko Nikine curice će se njih dvoje tući
Osim ako nam ti još koju curicu ne doneseš
Uživaj u druženju s bebicom i javi nam kako je bilo!
Divna i ti uživaj u druženju s bebicom!
Ih, propustila post danas. Hvala, promijenila sam trakicu u zečića i produljila ju, sad je bolje. Zeko je plavi, jer ne znam još jel curka ili dečkić, jedva čekam saznati. Imam pregled sad u petak 4.2. u 20:00. To dr.Bolanča privatno naručuje, pa kad se poklopi.
Pitaj ti za Sljeme na sljedećem pregledu, meni će Bolanča reć da slobodno idem do vrha, nije trudnoća bolest 🤦
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Divna, čestitam na srčeku ☺️🤗 Nadam se da će ti nešto pomoći protiv mučnina, ali u svakom slučaju je lakše kad znaš da je ograničeno na prvih nekoliko tjedana. Znam da se čini da je svaki dan dug ovako, ali evo i ja dočekala kraj s 11.tjedana napokon. Ništa mi nije pomagalo previše, pa nemam neki savjet. Bilo mi je malo lakše ako sam svako malo neš grickala i ako sam jela više (ne manje) 🤷
Ma, ovo je prekasno, sve više cura ovdje je uspješno, mora ova godina biti dobitna. Želim ti veliku betu sutra.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
Nikitta❤️
Rainbow ma vjeruj ja sam se bila sjebala totalno. Prvo sam zaglavila u Hitnoj jer sam bila uvjerena da ću dobiti srčani i moždani udar. Onda se iznervirala jer su svi opušteni u Hitnoj (a oni valjda odmah prepoznali napad panike, a ja se prvi put susrela s tim). Onda sutradan opet. A to je sve krenulo od 4.dana estrofema. I prošlo pa ja mislim neki 13.dan.
I otisla kod internistica jedne bas dobre i žena krenula sve me ispitivati, o svim simptomima, historiji.. i krenula uključivati uputnice Sta da vadim od nalaza. Sve dok nisam rekla da sam u postupku mpo i da sam na estrofemu. Tad mi je rekla ok, proći će, ne trebam ništa od nalaza, to je navikavanja organizma.. estradiol i progesteron su recimo odgovorni za PMS, depresiju, napade gladi i sve ostalo. E kad se na to sve doda još bonus koncentracija istih, tad Dodje do ludila kod nekih cura. Ali je fkt brzo prošlo, izgurala sam to. Sama sam sebi govorila proći će i stvarno je prošlo za 6-7 dana. Sad apsolutno ne osjetim ni utrice ni estrofem.
Proći će❤️
A ja, Uf, na iglama bas. Ne mogu iscekati sutrašnji dan.
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Pozdrav svim curama. Citam vas redovno i navijam za svaku. Cestitke novim trudnicama. Za lose vijesti samo savjet : nema predaje 💪 .
Cekamo pozitivne testice ovih dana 🙏
Anci a tvoje isto brzo 👏👏👏
Naa dvije smo dobro. 29 tjedan guramo.
Saljem trudnicke prasine ❤❤❤❤
Baš divno da si se javila 💕, pitala sam se kako ste vas dvije. Samo tako napredujte i dalje 🙏😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Nikitta❤️
Rainbow ma vjeruj ja sam se bila sjebala totalno. Prvo sam zaglavila u Hitnoj jer sam bila uvjerena da ću dobiti srčani i moždani udar. Onda se iznervirala jer su svi opušteni u Hitnoj (a oni valjda odmah prepoznali napad panike, a ja se prvi put susrela s tim). Onda sutradan opet. A to je sve krenulo od 4.dana estrofema. I prošlo pa ja mislim neki 13.dan.
I otisla kod internistica jedne bas dobre i žena krenula sve me ispitivati, o svim simptomima, historiji.. i krenula uključivati uputnice Sta da vadim od nalaza. Sve dok nisam rekla da sam u postupku mpo i da sam na estrofemu. Tad mi je rekla ok, proći će, ne trebam ništa od nalaza, to je navikavanja organizma.. estradiol i progesteron su recimo odgovorni za PMS, depresiju, napade gladi i sve ostalo. E kad se na to sve doda još bonus koncentracija istih, tad Dodje do ludila kod nekih cura. Ali je fkt brzo prošlo, izgurala sam to. Sama sam sebi govorila proći će i stvarno je prošlo za 6-7 dana. Sad apsolutno ne osjetim ni utrice ni estrofem.
Proći će❤️
A ja, Uf, na iglama bas. Ne mogu iscekati sutrašnji dan.
Sigurna sam da bude sve 🔝 Mislim na tebe ❤️
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Divna, Ma, Leky, čestitam cure 😍🎉🎉🎉
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Slavica pitat cu bas ginekologa , za dva danaimam pregled. Makar ona meni ništa ne daKaže - toliko se čekala ovo , strpi se! Lijepa ti je trakica
Kad ti imaš pregled?
DomleonLeky hvala ti. Bila sam na niftiju i sve je u redu! Monkica isto čeka frendića dečkića, a oko Nikine curice će se njih dvoje tući
Ih, propustila post danas. Hvala, promijenila sam trakicu u zečića i produljila ju, sad je bolje. Zeko je plavi, jer ne znam još jel curka ili dečkić, jedva čekam saznati. Imam pregled sad u petak 4.2. u 20:00. To dr.Bolanča privatno naručuje, pa kad se poklopi.
Pitaj ti za Sljeme na sljedećem pregledu, meni će Bolanča reć da slobodno idem do vrha, nije trudnoća bolest 🤦
Slavica hoćeš raditi nipt test? Ili kombinirani?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Kad ti imaš pregled?
Slavica hoćeš raditi nipt test? Ili kombinirani?
Hej, Monkice, nisam baš pametna kaj se toga tiče. Mislim da ću kombinirani zbog financija, a i zato što mi je dr.B rekao da ako ne mislim pobaciti u slučaju neke nepravilnosti, da mi se ne isplati bacati tolike novce. A ja ipak razmišljam radi nekog mira da napravim i nipt. A Bogme i ako se pokaže da nešto nije u redu, da se znam psihički pripremiti.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
Sortiraj odgovore
Najstariji