Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    31. Siječanj 2022. 20:04

Peanut👒👼

Pozdrav svim curama, hvala na lijepim željama! 🥰
    Prije svega da čestitam na pozitivnim betama i lijepim pričama 🥰

Moj mali update: na lijekove za spontani sam super reagirala. Bilo je dosta krvi i ugrušaka. Ali da ne idem u detalje, nek ostane tako ☺️ Bilo je bolno. Do te mjere da se pitam kako dopuste da to se događa u kućnoj atmosferi. Ali kad je završilo i kad sam preživjela, sam skontala da i nije tako strašno. Danas na UZV je vidjela doktorica još komadičaka na samom ušću maternice. Spremni da izađu. I maternica je još malkice zadebljala. Dala mi je još 1 tabletu da popijem danas. I taman se šetuckam ispred bolnice, kad taj komad krene iz mene. Olakšanje na maksimum! Svejedno ću popiti još 1 tabletu da se očisti sve skroz. Savjet za nekog drugog (a nadam se da ga neće nikad zatrebati) - šetnja potiče da sve izađe van. Ja sam vikend uglavnom bila horizontala pa se sve nagruvalo na izlaz ☺️ Beta je počela padati, sad je 5000. Nadam se s ovim danas da je dobrano pala. A psiha? Moja tvrdoglava glava mi ne da da budem tužna. Iako dozvoljavam sebi trenutke slabosti. Poduži post ipak 😃

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Divna 🎀
    31. Siječanj 2022. 21:07

Mene slomise mucnine, vise ne pale bademi, donat, stapici... bas nemam snage,  a 7 sam tjedan, citam zna biti vrhunac oko 9og 🤪 izdrzat'cu sve💪
    Mashkica, dobra je beta, nek se jos fino podupla i bit ce to aBd uredu 🤞🤗
    Nika, cestitam na zdravoj curici 🤗
    Nista vise nisam zapamtila....
    PUPIce drzite se, jos par dana i ocekujemo plusice 🤞🤞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Anemona
    31. Siječanj 2022. 21:21

⭐ Miss_Ivy ⭐

Slavica pa ne znam jel smjemo bas na sljeme? Bas cu pitati sad na pregledu. Što se tiče lilypie, trebas ici na forums i sejvat pseudo html i sve to kopirati u potpis.
    Peanut drago mi je da je završilo sve bez većih komplikacija. Uzmi si vremena, ma budi i tužna. Treba proći vremena, bit će lakše 🤗
    MissN dobrodošla i brzo nam otisla na veselije teme!
    Aurora hvala ti! Jako mi je drago da uživaš u trudnoći i da je sve u redu ❤️
    Kacusha još maloooooo!🎉
    Nika čestiram na princezici na super nalazima 💖
    Ribic kako si nam ti?
    Sani brz oporavak mužu želim! 🤞
    Avocado baš mi je drago! Cikla/ananas/crni kozel 😀
    Anemona bome ti je endo fino debeli! 🤩

Jesi vidjela? Kad je doktor zadovoljan, onda sam i ja 💪 jesi ti imala štopericu prije feta ili bez nje?

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Kira
    31. Siječanj 2022. 21:27

Anemona

Peanut👒👼

Pozdrav svim curama, hvala na lijepim željama! 🥰
    Prije svega da čestitam na pozitivnim betama i lijepim pričama 🥰

Moj mali update: na lijekove za spontani sam super reagirala. Bilo je dosta krvi i ugrušaka. Ali da ne idem u detalje, nek ostane tako ☺️ Bilo je bolno. Do te mjere da se pitam kako dopuste da to se događa u kućnoj atmosferi. Ali kad je završilo i kad sam preživjela, sam skontala da i nije tako strašno. Danas na UZV je vidjela doktorica još komadičaka na samom ušću maternice. Spremni da izađu. I maternica je još malkice zadebljala. Dala mi je još 1 tabletu da popijem danas. I taman se šetuckam ispred bolnice, kad taj komad krene iz mene. Olakšanje na maksimum! Svejedno ću popiti još 1 tabletu da se očisti sve skroz. Savjet za nekog drugog (a nadam se da ga neće nikad zatrebati) - šetnja potiče da sve izađe van. Ja sam vikend uglavnom bila horizontala pa se sve nagruvalo na izlaz ☺️ Beta je počela padati, sad je 5000. Nadam se s ovim danas da je dobrano pala. A psiha? Moja tvrdoglava glava mi ne da da budem tužna. Iako dozvoljavam sebi trenutke slabosti. Poduži post ipak 😃

"Jaka žena je ona koja smogne snage nasmijati se ujutro, iako je cijelu noć proplakala."
    🤗💟🌈

❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Anemona
    31. Siječanj 2022. 21:31

Sani88

Anemona

Sani88

Barby hvala ti 🤗, mogu mislit kako ti je bolno bilo plus odgodjen postupak pa i psihicki udarac, zato mi je lakse odlucit, jer da sam ja nesto slomila bila bi odgoda 100%, ovako muzek treba samo papirologiju potpisat (vec je). A za kasnije me ceka briga o njemu, vozit ga ne terapije i sve sto ce trebat i koliko ce to sve trajat, tek tad necu moc odlucit se za postupak. Da, trenutno u FETu sam, prirodnom, 14dc, u proslom stimuliranom FETu nisam imala nikakvih problema, 2 UZVa, transfer i ciao.
    Antoneta, sorry 🙈, ja tebe zamijenila sa Anemonom , ona je mislim sad u postupku kao ja, ne zamjeri, trenutno mi je zbrka u glavi 😏. A svi ti bolovi su ti normalni poslije stimulacije, pogotova ta prva menga, drzi se, sljedeci mjesec je tvoj 🤞🤗
    Anemona ,hvala ti 🤗, jel se ono nas dvije pratimo 🙈, ili sam i to fulala 😁

Tako je Sani, nas dvije se pratimo 😊
    Meni je danas 15dc, endo 10.2, kaže doktor da je prekrasan 💪 folikul 15.5, čekamo da još malo naraste, sljedeći uzv u srijedu. Kakvo je kod tebe stanje?

Zamijenila sam te na prvu sa Antonetom 🙈, ajme kako je tvoj endo divan 😍, a moj endic jedva 7,7 na 14dc, a folikul vec 19, uskoro bi mogao puknuti, kod tebe to sve fino razmjerno raste, nema da ne uspije , drzim najvece 🤞, jel inace imas duze cikluse, kad ti bude O?. Ja idem i sutra na UZV, eto bas me zanima koliko se moze zadebljati za 24h.
    Miss Ivy hvala ti 🤗

Ma sve 5, ima nas puno, pa nije ni čudo da se zamijenimo 😉
    Hvala ti puno ❤ i ja tebi držim najveće fige 🤞🤞🤞
    Pa inače su mi ciklusi 30-31 dan, ovulacija negdje između 14-17 dana.
    Inače obožavam ananas, sad sam jela čak i onaj tvrdi srednji dio 🙈 svaki dan smoothie od kuhane cikle, soka od naranče i limuna, voda po potrebi, meni je odličan okus. Danas sam jela svježi šipak 😋😋😋
    Pivo ne volim, tako da ga kod mene nema 🤷
    Javi sutra kakvo je stanje 😘

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Kira
    31. Siječanj 2022. 21:33

Čestitam Nika na zdravoj curici 🤗😍
    Anemona, super ti je endo 🔝, ovo je sigurno dobitni
    Dobrodošla Dreamer 🤗, moj muž ima ok spermio pa ti baš ne mogu pomoći, ali cure su ti već dosta rekle, sretno 

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

AuroraB
    31. Siječanj 2022. 21:35

Odgovorila sam na Vol.6 🙈👍👍
    Nikitta ja sam jako dobro spavala od tih 10mg😆, pa slobodno postepeno povećavaj dozu do 6mg, budeš vidjela da li će ići na bolje. Probudila bih se odmorna i nisam se budila preko noći, a znala sam imati neke probleme sa spavanjem kad me stisnuo život..ali u tom periodu se nisam budila😀
    Sa MTB se nisam čula ovih dana, ali budem prenesla pozdrave, kao što već i jesam..
    Maslačak 💛 Tweety ti si isto pred finišom kao i Maslačak, kako se osjećaš? 
    Kacusha ni tebe nisu baš mazili postupci dosada, nek bude “treća” sreća🍀🍀
    Anči a baš si me raspekmezila sa “trakicom”🤗 Budeš i ti uskoro imala takvu❣
    Nika0302 čestitke na curici🥰
    Roxy kakvim istraživanjima ako smijem pitati? 😀
    Ribic a kako ti spavaš i na kojoj si dozi ako jesi?🤣
    Aries85 e pa to je stav💪💪
    Avokado 🍀🍀
    Divna ja sam imala mučnine svega 2-3 dana, i to sam uzela kanticu kiselog zelja i repe kraj sebe i cijeli dan to po malo jela, i bome sam otjerala mučninu da se nikad više vratila nije🤣

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

dreamer ❤
    31. Siječanj 2022. 21:36

Sani88

dreamer ❤

Pozdrav cure 😊
    Čitam vas svaki dan, upijam informacije vas iskusnijih i istražujem itd 😁
    Čestitke svima na sretnim vijestima 🥰
    Također, podrška curama ako je nešto krenulo nizbrdo.

Molim za savjet. Gin je preporučila da muž nastavi sa profertilom bez obzira što je urolog rekao da je to bacanje novaca 😬 Što preporučujete da uz profertil koje pije 2 put na dan još uzima? Uzima još vitamin C1000 sa cinkom. Dal da uvedemo selen ili cink? Help 🤷‍♀️

Pozdrav 🤗, curke su tu spominjale da u tom profertilu ima svasta ali u ne bas dovoljnim kolicinama, da je nekima cak i pogorsao stanje, i da je pametnije uzimat sve to odvojeno. Ja ti mogu preporucit jos omegu uz to i maticnu mlijec, citala sam puno pozitivnih iskustava o njoj, pa mozes malo istrazit 😊. Da li je muz ponavljao sgam nakon uzimanja profertila da vidite je li pomogao?

Sani88

dreamer ❤

Pozdrav cure 😊
    Čitam vas svaki dan, upijam informacije vas iskusnijih i istražujem itd 😁
    Čestitke svima na sretnim vijestima 🥰
    Također, podrška curama ako je nešto krenulo nizbrdo.

Molim za savjet. Gin je preporučila da muž nastavi sa profertilom bez obzira što je urolog rekao da je to bacanje novaca 😬 Što preporučujete da uz profertil koje pije 2 put na dan još uzima? Uzima još vitamin C1000 sa cinkom. Dal da uvedemo selen ili cink? Help 🤷‍♀️

Pozdrav 🤗, curke su tu spominjale da u tom profertilu ima svasta ali u ne bas dovoljnim kolicinama, da je nekima cak i pogorsao stanje, i da je pametnije uzimat sve to odvojeno. Ja ti mogu preporucit jos omegu uz to i maticnu mlijec, citala sam puno pozitivnih iskustava o njoj, pa mozes malo istrazit 😊. Da li je muz ponavljao sgam nakon uzimanja profertila da vidite je li pomogao?

Ponavljao nakon 2 mjeseca korištenja. Desio se mali pomak, ali po meni ništa značajno. Zadnji sgram je radio dan prije konzultacija u Petrovoj i bio je koma. Ali dr u petrovoj se nije previše radi toga "uzbuđivala"

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏

Anemona
    31. Siječanj 2022. 21:38

Kira

Čestitam Nika na zdravoj curici 🤗😍
    Anemona, super ti je endo 🔝, ovo je sigurno dobitni
    Dobrodošla Dreamer 🤗, moj muž ima ok spermio pa ti baš ne mogu pomoći, ali cure su ti već dosta rekle, sretno

Hvala ti Kira, iz tvojih usta u Božje uši 🙏❤
    I ti si sa mnom i Sani tu negdje, znači nas 3 se pratimo i možda i piškimo zajedno 😘🤞

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

⭐ Miss_Ivy ⭐
    31. Siječanj 2022. 22:04

Anemona

Jesi vidjela? Kad je doktor zadovoljan, onda sam i ja 💪 jesi ti imala štopericu prije feta ili bez nje?

Išla sam bez štoperice.. Prirodni fet.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.