Aurora bas mi je drago da si se javila i da je sve uredu 🤗❤️ pozdravi nam MTB ako se cujes s njom..mislim na vas dvije često..
Divno mi je kad vidim tvoju trakicu, tako bi i moja bila ❤️
Kacusha jos malo i kreces 🤗❤️
Sani nadam se da je muzu bolje..i da ce nastavit ić sve po planu
Sunny , Mila, Aries pupice kako ste ❤️
Nika čestitam na curiciDomleon jesi nasla ljek za mučnine?
Avocado, Joka, Petra30, Rainbow, Antoneta, Anemona i ostale cure pozdrav ❤️
❤❤❤❤
Jos malo pa ces ti imati svoju trakicu 🥰
Ja sam dobro. Nemam nekih simptoma, osim klasicne napuhanosti, cice bolne na dodir i jutros kao blazi menga bolovi 🤷♀️ jos je rano 3dnt 🤪 e i danas sam kolegici u 3 popodne rekla dobro jutro, to je mozda simptom 😅
Kako si ti? Kako su muzic i njegova ekipa? 😁
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
AuroraB hvala ti sto si se javila i bas mi je drago da mirno prolazi trudnoca,zasluzila si,uzivaj 🥰❤️
Ja sam bila na fetu (u prirodnom) sad u petak,tako da je danas 3dnt i ne osjecam jos nikakve naznake ,iako sam ozbiljno zabrijala da sam trudna i ne zelim nijednu drugi misao prihvatiti 🙈☺️
Nika cestitam na malenoj curici ,bas lijepa vijest! Brz oporavak ti zelim i da sto lakse prodje 🤗
Anci kako si pazljiva,hvala sto brines,jos nisam u psihickoj krizi,pitaj me u petak 😂☺️☺️
Svim curama veliki 😘❤️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
a ako smijem pitati zašto su ti propisali duphaston? posto i ja idem na inseminaciju u iducem ciklusu a ne pijem nista osim folne
Daju ga kao potporu zutom tijelu, povecava sanse za trudnocu
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
AuroraB hvala ti sto si se javila i bas mi je drago da mirno prolazi trudnoca,zasluzila si,uzivaj 🥰❤️
Ja sam bila na fetu (u prirodnom) sad u petak,tako da je danas 3dnt i ne osjecam jos nikakve naznake ,iako sam ozbiljno zabrijala da sam trudna i ne zelim nijednu drugi misao prihvatiti 🙈☺️
Nika cestitam na malenoj curici ,bas lijepa vijest! Brz oporavak ti zelim i da sto lakse prodje 🤗
Ancikako si pazljiva,hvala sto brines,jos nisam u psihickoj krizi,pitaj me u petak 😂☺️☺️
Svim curama veliki 😘❤️
Hahaha tocno tako i ja 😅 neam simptoma, al sam zabrijala da je to to i ocekujem psihicku krizu sa petka 😅 dotad 🥳🥳🥳🥳
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hani, hvala, drzim fige za betu 🤞 🤗
Peanut, lavice 🤗
Nikittazbog nesmotrenosti, bratu pomagao nesto otpeljati na 3.kat i jos na prvom podestu mu se okrene glezanj, pao unazad i teret mu priklijestio nogu, a nije mu to prva ozljeda, 2014 je na istoj nozi glezanj uganuo, nosio longetu 4 tjedna, ali se brzo oporavio, bez ikakvih terapija, inace ima i Bakerovu cistu, ista noga, jer je kao mladji aktivno trenirao nogomet, ali mu nije nikad smetala 🤷♀️… Ali doci ce to sve na svoje, danas mi zvuci puno bolje 🤗…
Miss dobrodosla 🤗, i ja dajem glas soku od cikle, preporucam Encian, najmanje gadan od svih ostalih 😁
RebekaB i meni su rekli 4-6 tjedana, dosli za ravno 4, sad dal ce tebi stic bas pred postupak, ali da barem dodje do transfera 🤞, i ja budem uvijek narucena kroz par dana…
Auroradrago mi je da uzivas, bas, bas 🤗, necu odustat, samo da sad sve ide glatko 😘
Kira nekako sporo ide ali vidjet cemo jos, hvala ti 🤗
Nikacestitke na curki, divno 💗Rainbowi necu odustat ,odlucila sam, samo sad da me ne zezne endo il covid 🤗
Anci🤗, imat cemo i mi trakice jednog dana
Sunny 🤣🤞🤰
❤ ide endo polako 🤗 sad ce to kroz dva, tri dana 🤗🤗🤞
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny , samo ih sopam i sve fino ubacujem samo da odluce ostati tu 😂 a u petak ce biti kriza cak sam se uhvatila da razmisljam da bi beta iz krvi 8.dan sta pokazala 🧐😂
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Mashkicačestiam 🥰
Nikittai ja ću rado pročitat knjigu! 😃
Nikačestitam na curki! 🥰
Ja sam danas bila na UZVu i konzultacijama… sve lijepo izgleda, endo cista je malena, nije narasla 🥳 tako da sad mirna idem u FET. Trebam dobit za desetak dana pa krecemo… idemo u stimulirani. Veselim se 🙏 i za stimulirani FET vrijedi sve ono za ciklu/ananas?
Anči💓Sunny 💓
Ja bi isto voljela da se javi Andela 🙂
❤ odlicnoooo 🥳🥳🥳 jos malo i kreceees 🤗 da, da isto vrijedi za stimulirani FET 🤞
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sani88 ufffff žao mi je… Želim ti mužu što brži oporavak. Ja sam lani morala čekati sa stimulacijskim postupkom, jer sam slomila ruku. 5 tjedana gipsa, 4 tjedna fizikalne 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Najbolje da se skupa dogovorite jel vam FET sad ok ili ne i možete li sve izvesti, onda se testiraj brzim testovima, pa ako bude korone, ne možeš na silu 🙈🙈
Mila-Milica tako sam i ja odlučila da ću ovaj FET radit sve normalno, nema "čuvanja", osim ovih nekih standardnih stvari
I neću piškit, samo beta kod mene 🙈🤣🤣
Tiiiina čestitam 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 (daaa beta 20 💪🏼💪🏼)
Nikitta jedva čekam knjigu 🤗🤗
Marijana dobrodošla 👋🏼
Kaya moguće je da od Duphastona imaš takve nuspojave… Sve su to hormoni ipak… J sam znala imati tipične trudničke simptome, pa bi na kraju ispalo da je samo jači pms
Inna12 sorry, ali mislim da je ovo ili neispravan test ili da nije plus (još)… Nisi nam ništa napisala jesi u postupku i kakvom? Koji ti je dan od zm ili ovulacije ili transfera?
Znam, imam isti problem sa PMS, ponekad je toliko izražen da vec mislis da nista od M
Žene koje imaju iskustva sa inseminacijama - jesu imale jače krvarenje nakon stimulacije ovulacije? S obzirom da pijem i andol sto Ce to biti ako ipak procurim....
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Sunny, samo ih sopam i sve fino ubacujem samo da odluce ostati tu 😂 a u petak ce biti kriza cak sam se uhvatila da razmisljam da bi beta iz krvi 8.dan sta pokazala 🧐😂
Hahaha a vjerojatno bi, al bolje pricekaj ponedjeljak za betu. A u petak mozes piskit, ako baaaaaas ne mozes izdrzat 😁
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav cure 😊
Čitam vas svaki dan, upijam informacije vas iskusnijih i istražujem itd 😁
Čestitke svima na sretnim vijestima 🥰
Također, podrška curama ako je nešto krenulo nizbrdo.
Molim za savjet. Gin je preporučila da muž nastavi sa profertilom bez obzira što je urolog rekao da je to bacanje novaca 😬 Što preporučujete da uz profertil koje pije 2 put na dan još uzima? Uzima još vitamin C1000 sa cinkom. Dal da uvedemo selen ili cink? Help 🤷♀️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄