a ako smijem pitati zašto su ti propisali duphaston? posto i ja idem na inseminaciju u iducem ciklusu a ne pijem nista osim folne
Duphaston mi je propisao soc.ginekolog...zasad mi nisu rekli hoću ga piti i nakon inseminacije, to budu mi valjda taj dan rekli..u međuvremenu budem vadila hormone pa će valjda i to prevagnuti 🤔🤔
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Cure, priključujem vam se u borbi 🙈🙈 već duže vas pratim i upijam znanje…prošla sam tempirane odnose i u drugom dijelu ciklusa trošim duphaston… planirano je idući ciklus kod mene napraviti HSG i inseminaciju.. hormone još nisam radila, brisevi su sad uredni, a kolko sam shvatila problem bi mogao biti u endometriju…danas na 20 DC je 0.67, a već i 4 dana trošim duphaston…jela sam ananas i pila tamni kozel cijeli ciklus…jel ima još kaj da pripomogne?
Pozdrav 🤗 probaj sok od cikle..malo je bljakić, al pomaže 😅 kod mene je prolazilo tako da sam ga dobro ohladila i još stavljala led 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Peanut hrabra ženo, iza tvojih rečenica krije se ogromna snaga. Grlim te. ❤️
Hani mustro, znala sam da se kod tebe kuha plusić! 🤗🍀
mg.
mm11 ja koristimMelatonin od KAL-a.
Cure ija imam pitanje za melatonin, kako vam djeluje na san? Trenutno sam na 2mg, brzo me uspava, ali se brzo i probudim. Već sat, dva. Razmišljam da idem na 3 mg. Pomisao da neka istraživanja sugeriraju 10 mg, to mi zvuči preeeviše. Osjetim kad me 2 mg valja. 🙈
Ja isto od gym beam-a i odlican mi je, 2mg i gotova sam, ne budim se. A ako radi neceg odem kasno spavati i kratko spavam probudim se bas odmorna i svjeza, san je kvalitetan. Isto mislim da vise od 2mg nebi mogla
Isto tako 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure koje su radile nalaz na trombofiliju. Ja sam narucena 21.2. Rekli su da se ceka 45 dana nalaz odprilike. Dali to kazu da se ograde pa dode i ranije ili? Meni je postupak oko 17.3. :/
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Pozdrav cure🌻🌻🌻, ne stignem redovito pratiti forum, iako vas je puno tu za koje navijam i nadam se da ćete sve čim prije dospjeti na popis trudnica🍀🍀
Nikitta, drago mi je da si živnula🦄 i veselim se tvojoj knjizi skupa sa ostalim curama!
Darliv kako se oporavljaš od operacije? Da li ideš u postupak u 3mj. ili je operacija sad nešto promijenila?
Ma2013 bude to jedna prava beturina🤩 Sunny sretnoooooo🍀❣❣🍀
MissIvy čestitke na zdravom dečkiću, uživaj sada😊😊 Monkica🥰 Baš mi je drago zbog tvoje trudnoće!!
Aries85 ne znam jel si imala FET ili tek ideš, ali u svakom slučaju držim🤞🤞❣ RainbowHope drž' se, Sani88 možda da ne stavljaš FET po strani? Nebi smjela trudnoća previše smetati u njezi supruga...
Roxy kad ti startaš sa postupkom? ANČI još malo i strepimo s tobom u novom postupku💖
Curke, sve vas puno pozdravljamo, mi smo super, baš uživam u trudnoći, nemam nikakvih problema! 🥰💖Želim svima čim prije isto😘😘 Znam da sam neke zaboravila spomenuti, ali jbg, bodrim i pratim u sebi😇😚
P.S. Melatonin u IVF-u se ne pije direktno zbog boljeg sna, već zato što je dokazano da se on prirodno nalazi u folikularnoj tekućini i da je odgovoran za kvalitetu jajnih stanica. Ja sam pila 10mg u dobitnom postupku😆😆 (poslije našla istraživanje da je 3-6mg idealno, sve više možebitno i štetno).
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Peanut ❤💪🏻drzi se hrabrice
Aurora bas lijepo da si se javila i jako mi je drago ea uzivas, neka samo tako i nastavi 🥰
Kako nam je Lindsay?
Andela i T_Ivy javite nam se ako citate 💛
💛🧡
Mashkica odlicna beta 🍀 kikiriki odlicno si to odradila ❤️ sad snaga i idemo dalje 💪 Nikitta kako god da se zove bit ce odlicna 😘 stelaM rekla mi dok iz Artemede da mi je san idealan, strah me uzimati melatonin 😂
Cure ja bila na uzv sve ok, uveo estrofem. Cekamo mengu i od 3 dana bockanje, jeej 🍀 akupunktura je skroz ok malo pecka, mene je uspavala 💤
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav svim curama, hvala na lijepim željama! 🥰
Prije svega da čestitam na pozitivnim betama i lijepim pričama 🥰
Moj mali update: na lijekove za spontani sam super reagirala. Bilo je dosta krvi i ugrušaka. Ali da ne idem u detalje, nek ostane tako ☺️ Bilo je bolno. Do te mjere da se pitam kako dopuste da to se događa u kućnoj atmosferi. Ali kad je završilo i kad sam preživjela, sam skontala da i nije tako strašno. Danas na UZV je vidjela doktorica još komadičaka na samom ušću maternice. Spremni da izađu. I maternica je još malkice zadebljala. Dala mi je još 1 tabletu da popijem danas. I taman se šetuckam ispred bolnice, kad taj komad krene iz mene. Olakšanje na maksimum! Svejedno ću popiti još 1 tabletu da se očisti sve skroz. Savjet za nekog drugog (a nadam se da ga neće nikad zatrebati) - šetnja potiče da sve izađe van. Ja sam vikend uglavnom bila horizontala pa se sve nagruvalo na izlaz ☺️ Beta je počela padati, sad je 5000. Nadam se s ovim danas da je dobrano pala. A psiha? Moja tvrdoglava glava mi ne da da budem tužna. Iako dozvoljavam sebi trenutke slabosti. Poduži post ipak 😃
Hrabra ženo. ❤️ Svaka ti čast na potizivi i na fizičkoj i psihičkoj snagi.. 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Pozdrav cure🌻🌻🌻, ne stignem redovito pratiti forum, iako vas je puno tu za koje navijam i nadam se da ćete sve čim prije dospjeti na popis trudnica🍀🍀
Nikitta, drago mi je da si živnula🦄 i veselim se tvojoj knjizi skupa sa ostalim curama!
Darlivkako se oporavljaš od operacije? Da li ideš u postupak u 3mj. ili je operacija sad nešto promijenila?
Ma2013bude to jedna prava beturina🤩 Sunnysretnoooooo🍀❣❣🍀
MissIvyčestitke na zdravom dečkiću, uživaj sada😊😊 Monkica🥰Baš mi je drago zbog tvoje trudnoće!!
Aries85ne znam jel si imala FET ili tek ideš, ali u svakom slučaju držim🤞🤞❣ RainbowHopedrž' se, Sani88možda da ne stavljaš FET po strani? Nebi smjela trudnoća previše smetati u njezi supruga…
Roxykad ti startaš sa postupkom? ANČI još malo i strepimo s tobom u novom postupku💖
Curke, sve vas puno pozdravljamo, mi smo super, baš uživam u trudnoći, nemam nikakvih problema! 🥰💖Želim svima čim prije isto😘😘 Znam da sam neke zaboravila spomenuti, ali jbg, bodrim i pratim u sebi😇😚
P.S. Melatoninu IVF-u se ne pije direktno zbog boljeg sna, već zato što je dokazano da se on prirodno nalazi u folikularnoj tekućini i da je odgovoran za kvalitetu jajnih stanica. Ja sam pila 10mg u dobitnom postupku😆😆 (poslije našla istraživanje da je 3-6mg idealno, sve više možebitno i štetno).
Ajme, tebi je još samo 125 dana do termina? 😱
Kud ide vrijeme 🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Peanut stvarno si hrabra svaka čast, brz oporavak ti želim ❤️
Sani , vidiš da se polako zadebljava endo, bit će sve to supač, još samo da sa mužem bude sve ok i da se brzo oporavi
Kacusha, daaa I mene uspava akupunktura i baš mi to paše, sretno ti u novom postupku 🍀
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Sortiraj odgovore
Najstariji