Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    25. Siječanj 2022. 21:07

Nikitta srećo žao mi je što trpiš bolove nadam se da je samo ovulacija 🙏💕❤
    Panda piški test vrijeme ti je 🙏💕❤🤭

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Aries85🐏
    25. Siječanj 2022. 21:13

KorosnickoimeM dobrodosla u copor,nadam se da ce kod tebe ici sve po spagi i da ces brzo na veselije teme 💜 ovdje imas drustvo i podrsku pa pitaj sta god te zanima i ako ti mozemo pomoci-tu smo :) da lakse i opustenije ides kroz proces 🍀🤞🏻

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• mashkica
    25. Siječanj 2022. 21:15

Sen2021 ne znam Sta bih ti rekla, igrom slučaja kroz posao sam sve ove mpo doktore upoznala. Jedino sa Alijem se nisam susretala na sastancima, ali mi je jedini privukao interesovanje. Čak medju svim doktorima on je bas na dobrom glasu. Farmaceutske kuce ga Ne obilaze ako nemaju neki bas bas top proizvod jer on ne radi sa proizvodima koji nisu klinički ispitani i stalno teži kao nekim inovacijama.. eh to je sve od informacija sto se njega tiče a da sam dobila od njegove konkurencije i od kolega sa kliničkog centra. Meni nije ispitivao nk ćelije uopste nego je na svoju ruku ova feta uključio. Pogotovo tih 5 dana pred transfer medrol je bas bio u visokoj dozi da sam morala po 4 tablete piti svaku noć, a od transfera po 1.  Sad ne znam jel ok da na svoju ruku uključiš, kontam ne može ti ništa biti realno.. mada nije ni ok da ti to preporučim :D 
    Nikitta možeš ti meni svoj dati pa ti se javim, ili da me sacekas do ujutru napravim neki da nema i ime i prezime u sebi, pa ti ostavim ovdje. 
    Pazi, ulje kanabisa pravo na crnom tržištu sto se prodaje, jedino mora biti od pouzdane osobe, da neko ne prevari, jer je poskupo. Ovo sto smo mi imali je šprica od 10 ml i koštala je 800€. A kad je neko siguran, onda ne postoji ništa bolje na svijetu nijedan lijek. Djeluje na sve apsolutno

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Aries85🐏
    25. Siječanj 2022. 21:17

Nikitta draga,ovo je bas tesko procitati i tako mi je zao sto to prozivljavas🥺 iskreno se nadam da ce bolovi prestati i da je samo posljedica rastezanja tkiva uslijed ovulacije . 
    Nadam se da ce dr.nakon utz znati vise. Grlim te 💜💜💜

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• Sen2021
    25. Siječanj 2022. 21:28

Sani88

Sen2021

Sani88

Sen2021

mashkica

Leli daaa i jedva čekam ujutru da vidim koliko tamni🥰 sen2021 ništa nismo od nalaza tih radili, nego bukvalno preventivno. Iako sam ubjedjena bila da je previše i andol i heparin. Ali ne znam dokad se to treba koristiti, to će vjerovatno reci kasnije

Pa ja mislim da je ok to sve, bitno da nece skoditi, time se doktor vodi sigurno. Ja npr imam mutacije i hematolog napisao clexan dan prije transfera ali na klinici rekli ne treba🤔Jos me zanima da li koristis Medrol ?
    Sen2021a koje mutacije imas pa ti ne daju na klinici heparin unatoc preporuci hematologa? Meni mpo rekla na moju mutaciju da ne treba heparin jer mi nece odobriti komisija, ali nakon preporuke hematologa mi bez problema daju. Ja sto se toga tice vise vjerujem hematologu ipak je to njegovo podrucje 🤷‍♀️
    Kira drago mi je da ti je pasala akupunktura, dijelim isto odusevljenje 🤗
    Razumna neki ljudi jednostavno nemaju takta, u ovom slucaju taj covac je jednostavno teska sirovina 🤦‍♀️, a i postenje je postalo vrlina u izumiranju nazalost…

Imam PAI 1 heterozigot i MTHFR heterozigot. Citam svakakva stajalista o tome pa mi vise nista nije jasno.

Realno i tvoja i moja trombofilija spadaju u niskorizicne, moja je homozigot za Pai, dakle jaca od tvoje i hematolog mi je rekao da ne utjecu na zacece ali na ishod trudnoce mogu i ne moraju utjecat, ali je ipak dao preporuku obzirom na 4 neuspjesna transfera, rekao je da ne moze odmoc i meni je to dovoljno da se ja osjecam "sigurnije" uz heparin, a i ja sam citala dosta i tome i kako kazes misljenja su jako podijeljena, kao i u svemu ocito 🤷‍♀️, za mthfr trebas piti aktivnu folnu, to znas
    Nikittajako mi je zao zbog bolova, nadam se da je samo jaca ovulacija obzirom da ti je sve frisko i osjetljivije sad nakon operacije, javi nam sutra sta kaze dr. I ne prizivaj endo 🤗
    Dreamer naravno da ce ti dr rec da je vit D ok jer je u intervalima, ali postoje istrazivanja koja kazu da vrijednosti od oko 120 pospjesuju implantaciju, tako da slobodno kreni sa dlux-om svaki dan, ako uspijes doc i do ampula dvitala super..

I meni su tako rekli, da uopste nisam pozitivna ali ako i kad dobijem ,, pravi ,, embrij genetskom analizom onda ce clexan  ukljuciti preventivno🤷‍♀️

• Ivy19
    25. Siječanj 2022. 21:33

Tina276

Navodno vrijedi za sve pretrage, preglede lijecnika obiteljske medicine cak i za opcenito ulaske u bolnice. Kod mene u domu zdravlja izasla obavijest da od sutra za ulazak treba potvrda 😔

Danas pisala mail u Petrovu kad da dodjem na uzv prvi i pitala dal treba test na covid,odgovorili da dodjem 02.02.u 7h i to je to...nadam.se da cu moc uc na uzv,jer nisam cijepljena i nemam potvrde....🤔😳

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

Panda.
    25. Siječanj 2022. 21:34

Stela_M

Nikitta srećo žao mi je što trpiš bolove nadam se da je samo ovulacija 🙏💕❤
    Panda piški test vrijeme ti je 🙏💕❤🤭

Stela Ujutro je zadnji pokušaj pa kako bude. Bar ću znati na čemu sam. Dosta je bilo depre. Dobila sam samo strah od tih testića kako me prvi pljusnuo bjelinom. 😅 
    Nikita baš mi je žao što su te ponovno snašli bolovi. Nadam se da će što prije proći i da te puste na miru više. Izdrži. ❤

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• Sen2021
    25. Siječanj 2022. 21:42

mashkica

Sen2021 ne znam Sta bih ti rekla, igrom slučaja kroz posao sam sve ove mpo doktore upoznala. Jedino sa Alijem se nisam susretala na sastancima, ali mi je jedini privukao interesovanje. Čak medju svim doktorima on je bas na dobrom glasu. Farmaceutske kuce ga Ne obilaze ako nemaju neki bas bas top proizvod jer on ne radi sa proizvodima koji nisu klinički ispitani i stalno teži kao nekim inovacijama.. eh to je sve od informacija sto se njega tiče a da sam dobila od njegove konkurencije i od kolega sa kliničkog centra. Meni nije ispitivao nk ćelije uopste nego je na svoju ruku ova feta uključio. Pogotovo tih 5 dana pred transfer medrol je bas bio u visokoj dozi da sam morala po 4 tablete piti svaku noć, a od transfera po 1. Sad ne znam jel ok da na svoju ruku uključiš, kontam ne može ti ništa biti realno.. mada nije ni ok da ti to preporučim :D
    Nikitta možeš ti meni svoj dati pa ti se javim, ili da me sacekas do ujutru napravim neki da nema i ime i prezime u sebi, pa ti ostavim ovdje.
    Pazi, ulje kanabisa pravo na crnom tržištu sto se prodaje, jedino mora biti od pouzdane osobe, da neko ne prevari, jer je poskupo. Ovo sto smo mi imali je šprica od 10 ml i koštala je 800€. A kad je neko siguran, onda ne postoji ništa bolje na svijetu nijedan lijek. Djeluje na sve apsolutno

I ja sam o njemu sve cula pozitivno ali kad sam vec krenula u sve ovo. Drzim fige da ti uspije ovaj put pa sta god da je pomoglo uspjehu😘Ovo za Medrol mi ima logike ( od medicine i farmacije inace nemam pojma😂) jer se koristi i kod transplatacije organa kako pise u uputstvu, ja sam ga koristila ali cini mi se samo pet dana prije transfera.

dreamer ❤
    25. Siječanj 2022. 21:43

Ivy19

Tina276

Navodno vrijedi za sve pretrage, preglede lijecnika obiteljske medicine cak i za opcenito ulaske u bolnice. Kod mene u domu zdravlja izasla obavijest da od sutra za ulazak treba potvrda 😔

Danas pisala mail u Petrovu kad da dodjem na uzv prvi i pitala dal treba test na covid,odgovorili da dodjem 02.02.u 7h i to je to…nadam.se da cu moc uc na uzv,jer nisam cijepljena i nemam potvrde….🤔😳

Tina meni su u Petrovoj rekli da trebam pcr 2.dan ciklusa kod preuzimanja lijekova. Prije ne 🤷‍♀️

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

dreamer ❤
    25. Siječanj 2022. 21:46

Sani88

Sen2021

Sani88

Sen2021

mashkica

Leli daaa i jedva čekam ujutru da vidim koliko tamni🥰 sen2021 ništa nismo od nalaza tih radili, nego bukvalno preventivno. Iako sam ubjedjena bila da je previše i andol i heparin. Ali ne znam dokad se to treba koristiti, to će vjerovatno reci kasnije

Pa ja mislim da je ok to sve, bitno da nece skoditi, time se doktor vodi sigurno. Ja npr imam mutacije i hematolog napisao clexan dan prije transfera ali na klinici rekli ne treba🤔Jos me zanima da li koristis Medrol ?
    Sen2021a koje mutacije imas pa ti ne daju na klinici heparin unatoc preporuci hematologa? Meni mpo rekla na moju mutaciju da ne treba heparin jer mi nece odobriti komisija, ali nakon preporuke hematologa mi bez problema daju. Ja sto se toga tice vise vjerujem hematologu ipak je to njegovo podrucje 🤷‍♀️
    Kira drago mi je da ti je pasala akupunktura, dijelim isto odusevljenje 🤗
    Razumna neki ljudi jednostavno nemaju takta, u ovom slucaju taj covac je jednostavno teska sirovina 🤦‍♀️, a i postenje je postalo vrlina u izumiranju nazalost…

Imam PAI 1 heterozigot i MTHFR heterozigot. Citam svakakva stajalista o tome pa mi vise nista nije jasno.

Realno i tvoja i moja trombofilija spadaju u niskorizicne, moja je homozigot za Pai, dakle jaca od tvoje i hematolog mi je rekao da ne utjecu na zacece ali na ishod trudnoce mogu i ne moraju utjecat, ali je ipak dao preporuku obzirom na 4 neuspjesna transfera, rekao je da ne moze odmoc i meni je to dovoljno da se ja osjecam "sigurnije" uz heparin, a i ja sam citala dosta i tome i kako kazes misljenja su jako podijeljena, kao i u svemu ocito 🤷‍♀️, za mthfr trebas piti aktivnu folnu, to znas
    Nikittajako mi je zao zbog bolova, nadam se da je samo jaca ovulacija obzirom da ti je sve frisko i osjetljivije sad nakon operacije, javi nam sutra sta kaze dr. I ne prizivaj endo 🤗
    Dreamer naravno da ce ti dr rec da je vit D ok jer je u intervalima, ali postoje istrazivanja koja kazu da vrijednosti od oko 120 pospjesuju implantaciju, tako da slobodno kreni sa dlux-om svaki dan, ako uspijes doc i do ampula dvitala super..

Sani, d vitamin u spreju se koristi 3x na dan? Ako možda znaš. To sam pročitala ne netu u uputstvima.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.