Ribic ♥️ ako će nekom pomoći zašto ne, meni je soba ionako prazna, a muž i ja radimo cijeli dan pa bi taj netko imao i cijeli stan za sebe većinu dana. Ako će nekome trebati neka se javi bez ustručavanja.
A do te ideje sam došla jer imam malog peseka doma kojeg sam sad morala ostaviti u hotelu na 10 dana, što sam jako puno platila pa sam si razmišljala joj kad bi barem mi netko imao pričuvati peseka 🐕 i onda mi je palo na pamet zašto ja ne bi nekome pomogla i izašla u susret ako mogu.
Pa evo i ako vam treba pričuvati peseka i to mogu🤣
PS
I meni ja sam na clexane i andol, a nemam nikakve indikacije u vidu nalaza trombofilije. Nego eto tako nek se nađe 😄
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Aries, Sani, Sunny pa jeste drugačiji skroz stvarno. Prosli put je uvjeren bio da će upaliti i bas se razočarao kad je biokemijska bila. Ovaj put kaže bit će, mora.. Al definitivno radi drugačije od svih. Bas za andol sam pitala da ga isključim radi heparina, kaže nipošto. Preko dana andol, navece heparin
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Leli91Tvoj potez me potaknuo pa također isto nudim. 😀 Pa eto, mi smo zapad zg (blizu su sv.duh, vinogradska i skvorc). Al realno, u zg je sve na dohvat ruke i u pola sata s autom 😀
Bravo, divno 💛💛💛
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Mashkica super ti je sjena. Jesam ti rekla da će se pokazati rano. Jer 5dnt je stvarno rano
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Aries, Sani, Sunny pa jeste drugačiji skroz stvarno. Prosli put je uvjeren bio da će upaliti i bas se razočarao kad je biokemijska bila. Ovaj put kaže bit će, mora.. Al definitivno radi drugačije od svih. Bas za andol sam pitala da ga isključim radi heparina, kaže nipošto. Preko dana andol, navece heparin
Pozdrav Mashkica da li ti imas koju mutaciju trombofilije kad koristis heparin? Mozda si negdje i pisala ali ne nadoh, ili samo preventivno koristis?
Dreamer dobro nam došla! Vidim skoro identična dijagnoza mojoj. I meni su se bojali hipera pa na kraju i previše smanjili. Tako da prvi put nije lako procijeniti do kojih doza ići. Ne trebaš se bojati, samo hrabro i bit će to sve kako treba. Želim ti puno sreće i da bude uspješno iz prve! 😉
Mrvica722 jučer mi je bio 26 dc i 10 dpt. Sve je isto kao pred mengu. Ali nije još došla pa čekam dalje. 😒
mashkica e to je već nešto! Super i neka tamni dalje. 🤞Ja se danas ne usuđujem ponoviti i teško da ću prije bete.
Sretno curama koje nešto imaju danas! 🤗
Hvala na dobrodošlici. Da, stvarno dijagnoza identična. Imaš kakve savjete što da koristim ja ili muž od suplemenata? Na što paziti? 🤷♀️😐
Ja se većinom držim preporuka s prvih stranica, a i tek mi je 1.postupak pa nisam stigla testirati što je uspješno. Ja uzimam klasično prenatalne, folate malo veću dozu, nano koenzim q10, vitamin d i kendural c. Ovo zadnje dvoje je u slučaju ako ti je nizak vitamin d i feritin. Ne znam jesi li to provjeravala. Curama s pcos preporuka je i Inofolic. Nisam isprobala, ali namjeravam uvesti još toga ukoliko mi ovaj postupak ne bude uspješan. Znači zdrava prehrana, život, vitamini i to bi trebalo upaliti. A odgovor na pitanje na što paziti - pa na sve, ali samo opušteno. Stres nam nije prijatelj. 😂
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Leli daaa i jedva čekam ujutru da vidim koliko tamni🥰 sen2021 ništa nismo od nalaza tih radili, nego bukvalno preventivno. Iako sam ubjedjena bila da je previše i andol i heparin. Ali ne znam dokad se to treba koristiti, to će vjerovatno reci kasnije
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Leli daaa i jedva čekam ujutru da vidim koliko tamni🥰 sen2021 ništa nismo od nalaza tih radili, nego bukvalno preventivno. Iako sam ubjedjena bila da je previše i andol i heparin. Ali ne znam dokad se to treba koristiti, to će vjerovatno reci kasnije
Pa ja mislim da je ok to sve, bitno da nece skoditi, time se doktor vodi sigurno. Ja npr imam mutacije i hematolog napisao clexan dan prije transfera ali na klinici rekli ne treba🤔Jos me zanima da li koristis Medrol ?
Ribic ♥️ ako će nekom pomoći zašto ne, meni je soba ionako prazna, a muž i ja radimo cijeli dan pa bi taj netko imao i cijeli stan za sebe većinu dana. Ako će nekome trebati neka se javi bez ustručavanja.
A do te ideje sam došla jer imam malog peseka doma kojeg sam sad morala ostaviti u hotelu na 10 dana, što sam jako puno platila pa sam si razmišljala joj kad bi barem mi netko imao pričuvati peseka 🐕 i onda mi je palo na pamet zašto ja ne bi nekome pomogla i izašla u susret ako mogu.
Pa evo i ako vam treba pričuvati peseka i to mogu🤣
PS
I meni ja sam na clexane i andol, a nemam nikakve indikacije u vidu nalaza trombofilije. Nego eto tako nek se nađe 😄
Jao i ja sam o tome razmišljala ali nisam ništa poduzela, tko da svaka čast. Ako želiš mogu ja tebi pričuvati pesonju 🥰
Čujete trac, jučer sam bila kod dr ( išla sam mu nešto pokazati) kad u ordinaciju ulijeće neki čovac cca 40g i za njime žena cca 25g. I viče on : mi smo naruceni u 9! (opomena autora bilo je oko 9.5). Dolazi im sestra i kaže gospođa u cekaonu a vi na kavu. I žena poslusno sjedne a on van. Kad vraća se on i viče : jel trebaš 200kn!?
A mi svi u pod gledamo od srama i još se ta jadnica opravdava da ne radi pa on sve plaća 🤯 pamtit ću taj neugodnjak dok sam živa.
A u prošlom postupku čekam ja na fokikulometriju na nekom ženom i kaže ona meni da je zaboravila otići na bankomat i jel imam za posuditi 200kn, vratit će mi odmah jer čim ona završi sa folikulometrijom bude skucila po pare i taman kad ja završim eto meni para.
I dam ja njoj 200kn. Uđe ona,😷 izađe, uđem ja,😷 izađem, nje nema. Mislim si ja valjda traži duže bankomat. Prođe 15min, izlazi dr van zapaliti i pita me kaj vi tu još radite 🤔, a ja ko iz puške "uživam u lijepom danu"🤥 vani sedmi mjesec, +40c. I tako popričam sa doktorom dok je pusio i onda se vratim na posao.
Ni dan danas ne znam jel me namjerno zeznula ili nije mogla naći bankomat. Opet mogla je dr tražiti moje podatke ili ostaviti novce🤷♀️ a možda i je. Mene sram zbog 200kn ispitivati takve gluposti.... Eto morala sam vam ovo natipkati
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Anemona, hvala i tebi 🤞🏻 kad ti ideš u FET?
Ajme Razumna , kod mene se u čekaonici niš tako zanimljivo ne događa 😂😂
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Sortiraj odgovore
Najstariji