Stela jel mozes i meni poslat na mail šta si papala 😁ja vise nemam ideje, a vaga stoji vec tri i pol tjedna 🥴 pa da probam s tim 🤗 stavit cu mail u potpis pa ću maknut kad vidis…
Anchy poslano samo javi jel stiglo na pravu adresu 😄🙈
Je je 😁 hvala ti..idem sad proučit 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Stela jel mozes i meni poslat na mail šta si papala 😁ja vise nemam ideje, a vaga stoji vec tri i pol tjedna 🥴 pa da probam s tim 🤗 stavit cu mail u potpis pa ću maknut kad vidis…
Anchy poslano samo javi jel stiglo na pravu adresu 😄🙈
Je je 😁 hvala ti..idem sad proučit 🙈
🙈😄💪💪 možda se na prvu čini komplicirano ali nije 😄
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav cure! 🤗
Nisam baš uspila popratit forum,puno posla i svega se nakupilo.
Čestitam svim curama,ali jednostavno ne mogu zapamtit sva imena 🤦♀️😀 svaka čast Anči
Ma2013 😍😍 mislim da sve znaš 😍😍
Sunny jedva čekam tvoj transfer 😍😍
Ja sam uspjela dobit uputnice za sve žive i nežive pretrage od svog ginekologa,još samo čekam nalaze od trombofilije a ostalo je sve i više nego super.I još čekam da mi konačno dođu stvari jer mi od medikamentoznog još nisu došle,onda pregled i dogovor za fet.
Anči mi se možda i popratimo 😍😍
Draga Nikitta,hvala za svaku prekrasnu riječ koju si napisala,ti si jedna prava lavica ❤️
sanjass322@gmail.com
Pozdrav cure! 🤗
Čestitam svim curama,ali jednostavno ne mogu zapamtit sva imena 🤦♀️😀 svaka častAnčiMa2013 😍😍 mislim da sve znaš 😍😍
Ja sam uspjela dobit uputnice za sve žive i nežive pretrage od svog ginekologa,još samo čekam nalaze od trombofilije a ostalo je sve i više nego super.I još čekam da mi konačno dođu stvari jer mi od medikamentoznog još nisu došle,onda pregled i dogovor za fet.
Draga Nikitta,hvala za svaku prekrasnu riječ koju si napisala,ti si jedna prava lavica ❤️
Heej 😍
Bas bi mi bilo drago da se pratimo i u trecem mjesecu, a i daljnjih 9 mj 🤞🤰🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure! 🤗
Čestitam svim curama,ali jednostavno ne mogu zapamtit sva imena 🤦♀️😀 svaka častAnčiMa2013 😍😍 mislim da sve znaš 😍😍
Evo tebe konačnoooo. 😊❤️
Sve znam. 😊❤️
Ajde držim palčeve da čim prije kreneš u FET! 😊 Sjetim te se puno puta! 😊
Ako imaš koji mail bilo bi mi drago da ga tu pustiš da se čujemo! 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Stela uopće nije nista komplicirano 😁 samo sto mislim da cu ja taj doručak zamjenit sa svojim smoothiem...jer to mi je najlakse i najbrze... 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Ma2013 stavit ću ti mail pa se slobodno javi 😍
Inače sam zaboravila reć da sam i skupila koronu i da već 8 dana imam temperaturu a da ne govorin koliko loše mi je bilo par dana tako da ne znam koliko dugo ću morat čekat fet.😩
sanjass322@gmail.com
I Stela_M bila bih zahvalna ako može i meni plan prehrane na mail 🤗
sanjass322@gmail.com
Dobro jutro , cure!
Da malo razbijem ovu tišinu!
Kako su nam PUPICE, fizički i psihički?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Bome bas tišina zavladala😁
Joooj Miss, ludo nekako. Psihički ludo, iako se stvarno trudim da ne razmisljam, ali opet djavo Neda mira..
fizički Sta ja znam, javlja mi se nekakav pritisak u maternici i donjem dijelu ledja, ali povremeno, tri četiri puta me jučer uhvatilo u toku dana.
Sinoc sam imala začepljen nos i još me drži, ne slinim i nije prehlada, nego nekako kao da otečeno u nosu nešto i jedva dišem na nos. Muž je sinoc prešao u dnevni boravak da spava, jer sam počela da hrcem ko deda neki😂
A ja ću to sve prepisati trudnoći, dok se drugačije ne pokaže 😁
Kako si nam ti?
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji