Mashkica hahahah e jesi me nasmijala! Danas muž pomaže pri umetanju terapije 🤣
Hvala curama, bude sexa kad skupim muda 🤣
Barby dobro došla! Ne znam puno tome, a trebala bi. Reći cu ti svoj primjer. Meni su tek nedavno otkrili miom 2.15 cm lijevo u rogu. Prije FETa sam pitala mpo doktora da li je potrebno da dođem na pregled da vidi miom, rekli su ne. Na UZVima nitko nije ni obratio pozornost na gospodina, kako ti kažeš. FET je bio uspiješan, i samo sam se nadala da nije beba blizu mioma. Kad sam to pitala doktora dal je blizu, odmahnila je rukom. E sad ti je pravo pitanje dal je to toliko bezazleno ili se jednostavno nisu htjeli bakćati s tim, ja ti zbilja ne znam. Beba nije na kraju blizu mioma, a i on se smanjio na 1.8. Ono što ti je bitno, koliko ja znam je znati gdje je, znati veličinu i pratiti njegov rast. Svakako uvijek na uzv reci da ga imas. Mozda se jabi netko pametniji. Sretnoooo
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sunny hvala 🤗
Anemonato me zanima zasto nekima ide stoperica a nekima utrici, a nekima oboje ,a prirodni FET 🤷♀️
Stelaja sam danas 4dc, u srijedu prvi UZV, neka cudna menga, doslovno presusila od juce 🙈 ,danas sam na dnevnom ulosku, ne zelim se unaprijed brinut ali stvarno ne znam kako ce ovaj fet zavrsit 🙄 , i kod tebe je usitnilo 🤗
Aries, Sunnyja koristim sve te sjemenke, tj pomijesane su mi u teglici i svako jutro jednu zlicu stavim u smoothie, odsad cu primjenjivat tako kako si opisala, zato volim ovaj forum sto se zaista svasta sazna 🤗🤗😘😘
a mislim da ni štoperica ni utrići ne mogu odmoć, već samo pomoc. Štoperica je potpora prirodnoj ovulaciji da bude što kvalitetnija. A progesterona ne možeš imat previše, jer višak ispiškiš. A on je ''cuvar trudnoće''. Tako da po meni u prirodnom FETu ima smisla i štoperica i progest.
Ja sam skroz zbunjena oko tog progesterona, naime kako sam sad bil u stimuliranom ciklusu, vadila sam progesteron 14 DC kada je i išla štoperica i bio je 10, što je rekao doktor da je malo povišen pa i zbog toga ne radimo odmah transfer već ćemo u prirodnom ciklusu raditi transfer.🤔di god sam čitala samo se spominje da nije dobro da je nizak...
32. god. PCOS, 9/21 histeroskopija maternice Petrova/
MM 32 god. oligosthenozospermia
1. IVF 01/22 Petrova ➡️menopur 150, cetrodite, ovitrelle➡️aspiracija 17dc➡️ 22 🥚➡️ 5 zamrznutih zametaka
FET 23.4.22. - vraćena 1 blastica - beta 0
FET 28.6.22. - vraćene 2 blastice - 13dpt beta-1280😊- 15dpt beta 3038 - 1.UZV 14.7. prisutan gestacijski mjehur i žumanjčana vrećica UZV 1.8.2022. Srčeko kuca🙏❤️- Qualifited 90 ✓-curka stiže
Ivana1903 jel te boli? Kako si? Jesu ti sta javili koliko se oplodilo?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sani88 bildaj ti endometrij kreni s pivicom lagano, a menga ko menga meni nekada traje 7 dana a kada sam išla u postupak tak je ko i tebi bilo 4 dana i bok, samo se probaj, koliko je god to moguće, opustiti 🤗🤗💕
Barby dobrodošla, imam dosta frendica koje su imale probleme s miomima i svaka je prije planirane trudnoće išla na njihovo uklanjanje i sad sve ovisi gdje se miom nalazi da li će smetati plodu itd… ja bi svakako potražila još jedno mišljenje možda ćeš tako biti mirnija, sretno 🙏💪💕Stela_M u ova 24 sata našla sam neke informacije, znam da dosta ovisi o položaju i vrsti mioma. Neke su imale i više trudnoća s miomima, samo eto, mene strah jer ionako teško dolazim do trudnoće. Kažem, jučer me malo plesnilo pa nisam pitala za detalje, ali mi je rekao mpoovac da idemo dalje. Pretpostavljam da bi mi prvo rekao da riješim miom, da je nekakav problem. Definitivno sam razmišljala o drugom mišljenju, samo moram razmislit čijem, jer kako sam već u privatnoj poliklinici, a soc. ginekolog ima 7000 upisanih žena, trebam vidjeti gdje otići. Najvjerojatnije će do toga doći nakon ovoga FETa, jer ne mogu to istovremeno radit…
Gdje živiš? Probaj se raspitati pa barem da ti netko uzv napravi, oprosti ako zabadam nos ali tako bi ja napravila da ne misliš da te ja na nešto nagovaram, sama kažeš mi teško dođemo do trudnoće meni bi bilo žao trošiti smrzliće ako nije sve tip top 🙈 koliko još imaš smrzlića ?
Stela_M Split. Htjela sam reć da sam već svakako u privatnika, a do drugog mpo-ovca ne znam kako doć u roku od par dana 🤷🏼♀️. Imam još 4 trodnevna. 2 za sada i 2 za nekad kasnije. Ali već sam imala ET i FET blastocista iz tog ciklusa, pa nisam optimistična zbog (ne)kvalitete embrija. Možda potpuno griješim, al eto, ne mogu protiv sebe 🙄😒
Ti najbolje znaš jel imaš povjerenja u svog mpo liječnika ako mu vjeruješ onda dobro ako nisi niti sama sigurna odi negdje u polikliniku na uzv čisti da vidiš kako ti je Miss Ivy napisala gdje je smješten, veličinu i hoće li smetati za začeće ❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anchy dobro sam hvala na pitanju klasika posao kuća I tako se vrtim u krug,lagana monotonija mislim da ću se baciti u oslikavanje svijeća da malo ubijem vrijeme 🙈💕 kako je suprug?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sunny, uživam u osječaju da sam trudna, zasad, al opet sa nekim strahom da nešto krivo ne napravim, a ne znam ni kaj bi mogla krivo napraviti. 🤣
Anči, nadajmo se najboljem poklonu. 😊🤞 Nek one samo ostavljaju tragove, dugo su očekivane! 😊👣❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sani88 bildaj ti endometrij kreni s pivicom lagano, a menga ko menga meni nekada traje 7 dana a kada sam išla u postupak tak je ko i tebi bilo 4 dana i bok, samo se probaj, koliko je god to moguće, opustiti 🤗🤗💕
Barby dobrodošla, imam dosta frendica koje su imale probleme s miomima i svaka je prije planirane trudnoće išla na njihovo uklanjanje i sad sve ovisi gdje se miom nalazi da li će smetati plodu itd… ja bi svakako potražila još jedno mišljenje možda ćeš tako biti mirnija, sretno 🙏💪💕Stela_M u ova 24 sata našla sam neke informacije, znam da dosta ovisi o položaju i vrsti mioma. Neke su imale i više trudnoća s miomima, samo eto, mene strah jer ionako teško dolazim do trudnoće. Kažem, jučer me malo plesnilo pa nisam pitala za detalje, ali mi je rekao mpoovac da idemo dalje. Pretpostavljam da bi mi prvo rekao da riješim miom, da je nekakav problem. Definitivno sam razmišljala o drugom mišljenju, samo moram razmislit čijem, jer kako sam već u privatnoj poliklinici, a soc. ginekolog ima 7000 upisanih žena, trebam vidjeti gdje otići. Najvjerojatnije će do toga doći nakon ovoga FETa, jer ne mogu to istovremeno radit…
Gdje živiš? Probaj se raspitati pa barem da ti netko uzv napravi, oprosti ako zabadam nos ali tako bi ja napravila da ne misliš da te ja na nešto nagovaram, sama kažeš mi teško dođemo do trudnoće meni bi bilo žao trošiti smrzliće ako nije sve tip top 🙈 koliko još imaš smrzlića ?
Stela_M Split. Htjela sam reć da sam već svakako u privatnika, a do drugog mpo-ovca ne znam kako doć u roku od par dana 🤷🏼♀️. Imam još 4 trodnevna. 2 za sada i 2 za nekad kasnije. Ali već sam imala ET i FET blastocista iz tog ciklusa, pa nisam optimistična zbog (ne)kvalitete embrija. Možda potpuno griješim, al eto, ne mogu protiv sebe 🙄😒
Bok, nadam se da ces brzo odavde otic na vedrije teme 🤞.ako imas prilike putovat tj otic do Zg a ja bih ti preporucila Vuk Vrhovac.Oni su u sklopu Merkura pa imaju vise mogucnosti detaljnijih pregleda potrebno je samo nazvati i objasnit uzet ce te bez uvjeta.Ako te zanima reci posalat cu ti broj gdje da nazoves.🤭
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sunny, uživam u osječaju da sam trudna, zasad, al opet sa nekim strahom da nešto krivo ne napravim, a ne znam ni kaj bi mogla krivo napraviti. 🤣
Anči, nadajmo se najboljem poklonu. 😊🤞 Nek one samo ostavljaju tragove, dugo su očekivane! 😊👣❤️
Biti ce biti.. 💜🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Evo Anci da prijavim. Prekidamo postupak jer mi je dosao nalaz ureaplazme 10 na 3 tako da ne mogu nastaviti. Cak mi je i neko olaksanje. Rekla sam da cu napraviti mj dana pauzu da se odmorim pa onda u trecem mj krenuti dalje. Svaki svoju politiku vodi a glava mi puca. Do sad sam bila skroz ok ali me ova klinika izludila sa svojim propustima. Doktor me jedini tamo drzi kao i cinjenica da sam vec 2 klinike promijenila u 8mjeseci od kad sam u ivf prici.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Biti ce biti.. 💜🤞
Cestitam DOMLeon 💕 nema ljepseg iznenadenja!! Sibaj trudnicku prasinu po ovom forumu!!!! Zaprasivanje pretty please 🙏💋💋
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji