Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    21. Siječanj 2022. 09:52

Tinaaa Ajme veliki Ante❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

petra30
    21. Siječanj 2022. 09:56

Ma sretno!❤️🍀🤞! Nek se cvrsto primi❤️!
    Sunny javi situaciju poslje ultrazvuka 🍀❤️...
    Seni nek bebice čim prije ozdrave❤️... Šaljem puse😘!
    Belinda žao mi je kaj je tak ispalo ovaj ciklus... Grlim❤️! A kak velis ,mozda uspijete i "old school"🙃🤭.
    Panda znam da ovo čekanje ubija u pojam... Danas ti je sedmi dan i živceki rade svoje. Poznato mi je🥴... Drzi se❤️. 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Lila33
    21. Siječanj 2022. 09:57

Razumna - pa nabavi psa! ocito ti treba malo bezuvjetne ljubavi, a to ti mogu dati ili roditelji (ako imas tu srecu) ili pas (bez iznimke). To bi ti doslo ko terapija! Da imam tu mogucnost, nabavila bi odmah psa !!

Rainbow - svaka cast na knjizi! Prije 10 god bih te uvjeravala da je to puno vece postignuce u zivotu od imanja djeteta, al tad sam bila balava i luda svakako zasluzuje da proslavis!

Callista - super je sve sto si napisala, i hvala ti, dobro mi dodje citat to!

Nikita - Otkrila sam da imam adeno slucajno, na prvom pregledu kad sam zapocela MPO, prije terapije klomidom. Ugl, kad smo odlucili imati dijete, prestala sam pilule i brzo ostala trunda. Ta prva trudnoca je bila biokemijska. Ciklus nakon sam opet ostala trudna, sve se cinilo super do 9tt gdje vise nije bilo srcane aktivnosti. Nakon toga slijedi kolaps - poslije kiretaze imam neredovite cikluse od 50ak dana, slaba krvarenja, izostanak ovulacije. Tad su mi dijagnosticirali PCOS, a kad su obavljali sve pretrgage na ultrazvuku se vidjela adeno. E sad, o tome se navodno jos ne zna puno, neki kazu da to nije strasno, a neki i da je gore od endo. Meni su rekli da je povrsinska adenomioza, najslabiji stadij i da u pravilu to ne bi trebalo ometati trudnocu. Doduse, ne vjerujem u nista previse, radila sam i onaj test za prohodnost jajovoda i kao sve je bilo savrseno, a onda mi se desila vanmatericna i sad imam samo jedan od ta dva "super" jajovoda.

Hvala i ostalim curama na porukama! Sto se tice endometrija, popila sam toliko pive u zivotu da bih trebala imati endometrij za 4 osobe, a ne jednu, tako da piva sigurno nece pomoc a i odrekla sam se alkohola prije IVFa.

👩 33
    PCOS, adenomioza, tanak endometrij
    🧑 36
    -sve ok
    - 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
    2021 - vanmatericna
    2022 - priprema za IVF

Iman
    21. Siječanj 2022. 10:01

Sunny_, Mashkica hvala cure, samo sam i znatizeljna, a i htjela bih da zavrsi i da zaboravim malo na sve..
    Seni brzo ozdravljene bebacima ❤
    Raibow cestitam na promaknucu 👏😍
    Tiiiina cestitke, Ante je veliki djecak, uzivajte 😍💝
    Belinda09 saljem najjaci zagrljaj, zato je naredni mjesec tvoj 😘
    Ma2013 sretno, da se primi 🤞🙏💕
    Panda. 💓 🤗 nisam upratila kad je beta, kako si ti?
    Anči procitala sam da si nabavila neku opaku opremu za vjezbanje, jesi krenula, kako ide 😘 

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Kacusha
    21. Siječanj 2022. 10:06

Hani i Mashkica PUPICE sretno, nema odustajanja dok beta ne kaze gotovo ❤️🌈
    Tiina cestiram na momcini uzivaj u 5kg ciste ljubavi 🥰
    Cure koje lijepo pisete nije problem mislim da nam je svima to vjetar u leđa 💕
    Lila nikome od nas nije lako, posto tek kreces pripremi zivce, radi na sebi i dan za danom. Ja se to jos ucim jer sam uvijek negdje naprijed.
    😘😘😘 svima!!! 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Rainbow_Hope 🌈
    21. Siječanj 2022. 10:20

ma Zagorko moja, držim fige da se čvrsto prime za mamicu ❤️🤞
    Seni nek bebice što prije ozdrave da možete uživati punim plućima! 🥰🥰
    Lila, Iman i ako sam koga zaboravila, hvala na čestitkama 🤗
    Anči baš mi je drago da uživaš u edukacijama, mislim da bi to trebao i inače biti preduvjet za roditeljstvo ❤️ 
    Belinda mogu ti samo reći da točno znam kako ti je 🙈 Ali znaš i sama da je to najbolja odluka i da nema smisla ići u transfer ako je unaprijed osuđen na propast. Ja si baš nešto mislim da mi nije akupunktura postigla kontraefekt jer je to jedino što sam promijenila u ovom ciklusu, a nikad nije bilo problema s endo 🤷
    Aries ranije ovulacije su normalne i znam da bude sve ok ❤️❤️❤️🤗

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• RebekaB
    21. Siječanj 2022. 10:23

Jutro zene.. ja sam sada sa pregleda.. danas mi je 7mi dan i ima 7 folikula a najveci je 9mm ostai su svi ispod... nije bas dobar rezultat klomifena.  Danas sam dobila 3 menopura i tako da uzimam do pon. Pa cemo vidjeti dali su se pomakli ili prekidamo. Bas se lose osijecam... nikako da krene.. Danas sam skoro i odustala do nekog boljrg ciklusa. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Lila33
    21. Siječanj 2022. 10:34

Kacusha Lila nikome od nas nije lako, posto tek kreces pripremi zivce, radi na sebi i dan za danom. Ja se to jos ucim jer sam uvijek negdje naprijed.
    😘😘😘 svima!!!

Hvala ti! Najgore je ovo cekanje iz ciklusa u ciklus! ni ne znam kako de se pripremim... uzasno sam nestrpljiva, mislim da to ne mogu mijenjati, ali bar se trudim oboruzat optimizmom! Sretno i tebi !

👩 33
    PCOS, adenomioza, tanak endometrij
    🧑 36
    -sve ok
    - 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
    2021 - vanmatericna
    2022 - priprema za IVF

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Siječanj 2022. 10:42

Sunny_

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Sunny_

DOMLeon jučer si napisala da je dr na uzv potvrdila da je trudnoća 100% prirodna. Šta se na uzvu može vidjet dal je prirodna trudnoća ili ivf? kako?😄 zanima me iz znatiželje hhh

Da,kad se usporedi dan zadnje M,beta i dani tj tj trudnoce s mojom papirologijom😎drugim rijecima nema veze s ivf postupkom id 11 mj kad sam zadnji put bila.Jos koje pitanje? 😁

ahaa, ok kužim😁 mislila sam da se nekak razlikuje embrij iz ivf-a i prirodni🙈
    uživaaaaj u trudnoći maksimalno😎😎😎

Ne poanta je bila da je uzv radio mpo doktor koji orati moju pricu pa je po svim tim stavkama izracunao da nema veze s ivfom iz 11 mj negl da je proslo u "prirodnjaku" hvala ti na lijepim zeljama bas uzivam u svom cudu🤗🤗🤗

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Siječanj 2022. 10:42

Sunny_

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Sunny_

DOMLeon jučer si napisala da je dr na uzv potvrdila da je trudnoća 100% prirodna. Šta se na uzvu može vidjet dal je prirodna trudnoća ili ivf? kako?😄 zanima me iz znatiželje hhh

Da,kad se usporedi dan zadnje M,beta i dani tj tj trudnoce s mojom papirologijom😎drugim rijecima nema veze s ivf postupkom id 11 mj kad sam zadnji put bila.Jos koje pitanje? 😁

ahaa, ok kužim😁 mislila sam da se nekak razlikuje embrij iz ivf-a i prirodni🙈
    uživaaaaj u trudnoći maksimalno😎😎😎

I zelim tebi i svima isto ovakvo veselje 😍

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.