Iman 🤞🤞 da uspijespa makar par kg ako to zelis.
Kod mene nista novo, ne raste ni dolikul ni endometrij bas, suta opet uzv.🤞
A kad smo vec krenule s pricom o kilama jel Se neka udebljala od euthyroxa? Ja sam na terapiji sad godinu dana al sam u prva tri mjeseca dobila 8 kg koja nikako da skinem. Inace sam jako visoka i te kile se ne vide na meni na oko, osim da mene smetaju. Al na to sam u simulaciji dobila jos 3 kg- to sam skinula bez problema. Al brate te od tableta nikako.
Ja ga pijem već 5 godina i nisam se od njih udebljala eutirox ne deblja usporen rad štitnjače dovodi do usporavanja metabolizma i nakupljanja kila ukoliko nemaš uravnoteženu prehranu, što se tiče skidanja kila prije postupka ja sam na svoju ruku odlučila pokrenuti se i stvarno su mi se aposlutno svi nalazi popravili, čak i mali gubitak kilograma i mijenjanje životnih navika može biti pun pogodak za organizam a tako i postupak ne mora nužno značiti ali ne može niti odmoći 🤭 izbaci slatkiše, sokove,prženo, bijelo brašno jedi više obroka na dan po manje uz fizičku aktivnost kile će otići dole 🤞💪
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anemona nemoj se sjebat ko ja s vodom 😂 meni su rekli ne piškit ujutro i onda ti kazu da dok lezis i cekas transfer pijes vodu..ja reko dobro..kad su mi radili transfer suze su mi isle od bolova jer ti sestra sa uzv stisne trbuh..mene su još boljeli i jajnici od aspiracije tako da sam ja umirala od bolova i dok sam čekala transfer, a i kasnije jer nakon transfera moras lezat dva sata..donese ti sestra patku, al ja nisam mogla..popiškila sam dve kapi 😂 i onda sam se nakon sat i 45 ustala i isla na wc jer stvarno vise nisam mogla trpit, a i boljelo me uzasno..znaci sljedeci put cu normalno piškit ujutro i onda lagano pit vode kad dodem u bolnicu...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anemona nemoj se sjebat ko ja s vodom 😂 meni su rekli ne piškit ujutro i onda ti kazu da dok lezis i cekas transfer pijes vodu..ja reko dobro..kad su mi radili transfer suze su mi isle od bolova jer ti sestra sa uzv stisne trbuh..mene su još boljeli i jajnici od aspiracije tako da sam ja umirala od bolova i dok sam čekala transfer, a i kasnije jer nakon transfera moras lezat dva sata..donese ti sestra patku, al ja nisam mogla..popiškila sam dve kapi 😂 i onda sam se nakon sat i 45 ustala i isla na wc jer stvarno vise nisam mogla trpit, a i boljelo me uzasno..znaci sljedeci put cu normalno piškit ujutro i onda lagano pit vode kad dodem u bolnicu…
Ležanje 2 sata nakon transfera omg ja ležala 20 min I ajde kući 🙄
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anemona nemoj se sjebat ko ja s vodom 😂 meni su rekli ne piškit ujutro i onda ti kazu da dok lezis i cekas transfer pijes vodu..ja reko dobro..kad su mi radili transfer suze su mi isle od bolova jer ti sestra sa uzv stisne trbuh..mene su još boljeli i jajnici od aspiracije tako da sam ja umirala od bolova i dok sam čekala transfer, a i kasnije jer nakon transfera moras lezat dva sata..donese ti sestra patku, al ja nisam mogla..popiškila sam dve kapi 😂 i onda sam se nakon sat i 45 ustala i isla na wc jer stvarno vise nisam mogla trpit, a i boljelo me uzasno..znaci sljedeci put cu normalno piškit ujutro i onda lagano pit vode kad dodem u bolnicu…
Meni je bila ista stvar. Bolilo me užasno od pritiska mjehura i puls još od aspiracije. Svaka minuta mi je bila vječnost dok je sve prošlo. 😅 Doktor mi je rekao da ne može vjerovati da tako pun mjehur može biti i da uspijevam trpiti. Na kraju stavili kateter da malo isprazne. Rekli su da je dovoljno pola sata prije popiti. Sad znam i ja ako budem morala opet. 😁
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Ja nakon 10 minuta. 🤣
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Thanks Stela, jasno mi je da usporena stitnjaca dovodi to sporog metabolizma, al nikog ne znam ko uzima euthyrox pa da usporedim. Al ako je to najvece zlo neka ih😂😂.
Jedino mi je cudno da obicno sve kile koje dobijem tako mogu rijesit a te prve nikako. Mozda ima veze i sa godinama🤭🤭
Hahaha pst ma kakve godine 🤣🤣 a sve što si starija teže će ići to svakako ali bez malo truda i fizičke aktivnosti nažalost otići baš i neće lako nemoj se opterećivati s tim pripazi na klopu I vježbaj doma ili šetaj svejedno samo da se pokreneš i kile će otići, ako sam ja uspjela u 3 mj skinuti 7 kg i smanjiti obujam struka za 13 cm vjeruj mi da onda može svatko 😊
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Jutro curke, krenuli smo sa novim postupkom, prvi UZV ok, sutra drugi. Jel netko zna na VV jel se dr Pavan vratila, u subotu nije radila i nisu znali kad će se vratiti?
Ja sam bila na VV na dogovoru za postupak i rekli su da se dr vraća idući tjedan,ali nisu rekli koji dan. Kad ti ideš?
.
Ja čekam M pa krećemo u novi postupak. Hvata me panika i strah. Bojim se lošeg ishoda. Samo kad se sjetim krvarenja zlo mi je. Ja čim vidim krv uhvati me panika i svijet mi se sruši,iako ne mora odmah biti najgore. Pokušat ću se skulirati i misliti pozitivno.
.
Curke ,sretno svima! Nisam bila baš aktivna , pohvatati ću zaostatke. Sretno svima!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja nakon 10 minuta. 🤣
U Beti se odmah dižeš i to je po najnovijim istraživanjima tako, statistički se povećava šansa implantacije ako se odmah digneš, tako da ne kužim to ležanje od 2 h. Isto tako, oni rade transfer na prazan mjehur.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ja nakon 10 minuta. 🤣
U Beti se odmah dižeš i to je po najnovijim istraživanjima tako, statistički se povećava šansa implantacije ako se odmah digneš, tako da ne kužim to ležanje od 2 h. Isto tako, oni rade transfer na prazan mjehur.
A očito je drugačije od klinike do klinike niti ja ne kužim zst bih ležala 2 sata ali dobro svatko tjera svoje 🤪🤷♀️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Stelaevo javljat cu ti napredak za motivaciju. Sad sam na 69 ciljamo 64.
Možeš ti to draga 💪samo si zacrtaj to u glavi da radiš zbog sebe i svog zdravlja, ja se unazad 7 godina borim s viškom kila i napokon sam se po prvi put u životu posvetila sebi I isključivo samo sebi i to mi je bio najbolji potez, nije stvar kila niti estetike stvar je kako se čovjek osjeća ❤
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji