Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    18. Siječanj 2022. 18:23

Miss_Ivy ako se sjecas Dada je koristila baby watcher i mislim da je pisala da nije stetan..jer ti to upališ doslovno na minutu dvije...a dobijes mir...ja cu to sigurno nabavit tamo negdje oko 12 tt jer prije mislim da ni nema koristi...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Siječanj 2022. 18:30

petra30

Antoneta PUPO❤️🤞🍀!Divna odlicne vijesti❤️🎉! Slicica je 😍😍😍!
    Ribic bravo za nalaze! Eto im na kak suplementi ne pomazu🎉🥰!
    Ja obavila ultrazvuk dojki i pazuha, sve je ok, malo uvecani limfni cvor ali uredne morfologije, nema razloga za brigu🙈. Boze i jesam se natrpjela straha ovih dana🥴🥴🙈.

Odlicno! Živjela 🍻

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Rainbow_Hope 🌈
    18. Siječanj 2022. 18:40

Petra 🥳🥳🥳 Baš mi je drago sa je sve dobro, hvala Bogu!
    Hani zbilja, gdje si?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Siječanj 2022. 18:43

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica ja sutra idem samo prenatalni napraviti. Provjerit ce samo kucaje srca. Na anomaly tek za 2 tjedna. Iskreno, mislim da sam skroz krivo shvatila gin. Ja sam mislila da cemo to obaviti 3.2, sad ispada da idem samo na briseve. Zovem ju danas da vidim tocno za anomaly. Da li socijalni ginici uopce imaju opremu za anomaly?
    Divna preslatka tockica 🥰
    Ribic odlicno! Odmah je lakse kad vidis da se trud isplatio!

Svak ko ima uzv moze napravit mini anomanly, mjeri se nuhealni nabor i jos beke stvari. Ne forsirajte samo da čujete srce jer vas ona mora spajat na color dopler koji malo zrači

Ok, thnx na savjetu! Da li to znaci da i onaj baby watcher zraci? Uglavnom, za 45 min zovem gin, pa cu znati gdje kad i zasto 😀

Neznan za zračenje baby w. Ovo sta sma rekla za color dopler mi je od gibekologa sta je on rekao. A šta će ti baby w.? Zato to sebi radite… Malo manje brige malo više vjere 😉♥️uzivaj u trudnoći… Taj baby w.mi je malo too much i za mene koja sam paničar. Viruj da žena sve osjeti i bez tih pomagala a ti ćep samo osjetit pokrete i lupkanje bebe i kreni uživat. Jos radis te panorame štali već kad ti to bude u redu prst u uho i pjevaj.

A zasto ne? Ne znam koliko ti imas godina, ali ja imam 38, trudnoce su rizicnije nego kod mladih cura! Opuštena sam, ali volim imati neke stvari pod kontrolom. A lupkanje bebe necu osjetiti jos najmanje mjesec i pol do 2. Ne vidim nista lose u tome sto želim cuti to srceko koje sam godina željela! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Stela_M
    18. Siječanj 2022. 18:46

Bokić pa vi ste fakat aktivne taman sam pročitala jedno 20 str pa da krenem redom 🤣🤣🤣
    Ribić i Roxy cure  doći će I vaše mrvice držite mi se šaljem veliki hug 🥰
    Tina 276 je potrudio se stvarno i trud se isplatilo tjeraj i tvoga da se malo potrudi oko suplemenata 🤭
    Imam sretno draga doce će brzo 4 mj 🙏🤞
    Nikitta  srećo ja jedva čekam da ti nešto napišeš 😁🤭 slušaj svoje tijelo i oporavi se a onda 💪💪💪💪❤
    Monikica predivno 🤗🤗
    Anchy kako je muž ?
    Maslačak drago mi je da je sve u redu tvoja pišulja je zmaj 🤗❤
    Malala suosjećam i oko mene svi imaju dječicu osim nas ali poslije kiše dođe sunce doći će I nama 💗💕💖
    Belinda žao mi je da te zakačio neki ludi ciklus neka sljedeći bude dobitni 🤞🥰
    Antoneta  neka ovaj transfer bude dobitni 🙏💖
    Mrvice  brzo ozdravi 💪💖
    Divna predivno sretno🤗🤗💖
    Ribić super nalazi drago mi je da su suplementi pomogli 💖💖
    Hvala vam cure na svemu velika ste podrška ❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Anči 💕
    18. Siječanj 2022. 18:53

Stela i ostale cure koje ste pitale bolje mu je danas..skoro pa ga ni ne boli..ali narucit ce se na kontrolu čisto da provjeri sta je...hvala sto pitate 🤗❤️
    Ostala sam i duzna odgovorit kako sam ja 🙈 pitalo me vas par, pa da vam odgovorim..ja sam u nekom svom ludilu 🥴 vaga mi stoji već dva tjedna i to me uzasnooo zivcira..svi oko mene imaju koronu ili su nesto bolesni i bas me lagano strah da cu se razbolit pred postupak...i ovo mutavo vrijeme me ubija..zelim sunce proljeće i setnjeee...nadam se da ce i meni bit nalazi kao od Ribic tj da ce se vidjet da tabletice i vitamini rade svoje...uff evo sad sam se malo izjadala pa idem dalje 🙈 još samo dva mjeseca i pridruzujem se trudnicama na listu 🙈🤭 a onda krecu neke nove brige, ali njima se veselim 🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mrvica722
    18. Siječanj 2022. 18:56

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica ja sutra idem samo prenatalni napraviti. Provjerit ce samo kucaje srca. Na anomaly tek za 2 tjedna. Iskreno, mislim da sam skroz krivo shvatila gin. Ja sam mislila da cemo to obaviti 3.2, sad ispada da idem samo na briseve. Zovem ju danas da vidim tocno za anomaly. Da li socijalni ginici uopce imaju opremu za anomaly?
    Divna preslatka tockica 🥰
    Ribic odlicno! Odmah je lakse kad vidis da se trud isplatio!

Svak ko ima uzv moze napravit mini anomanly, mjeri se nuhealni nabor i jos beke stvari. Ne forsirajte samo da čujete srce jer vas ona mora spajat na color dopler koji malo zrači

Ok, thnx na savjetu! Da li to znaci da i onaj baby watcher zraci? Uglavnom, za 45 min zovem gin, pa cu znati gdje kad i zasto 😀

Neznan za zračenje baby w. Ovo sta sma rekla za color dopler mi je od gibekologa sta je on rekao. A šta će ti baby w.? Zato to sebi radite… Malo manje brige malo više vjere 😉♥️uzivaj u trudnoći… Taj baby w.mi je malo too much i za mene koja sam paničar. Viruj da žena sve osjeti i bez tih pomagala a ti ćep samo osjetit pokrete i lupkanje bebe i kreni uživat. Jos radis te panorame štali već kad ti to bude u redu prst u uho i pjevaj.

A zasto ne? Ne znam koliko ti imas godina, ali ja imam 38, trudnoce su rizicnije nego kod mladih cura! Opuštena sam, ali volim imati neke stvari pod kontrolom. A lupkanje bebe necu osjetiti jos najmanje mjesec i pol do 2. Ne vidim nista lose u tome sto želim cuti to srceko koje sam godina željela!

Cilo vrime sam imala dojam da si u 20-tima uopće ne čitam dob žene🙈. Sad jesam i razumin tvoj strah

Kira
    18. Siječanj 2022. 19:03

Antoneta

Pozdrav curke, transfer odrađen 💝
    Sretno vam svima!

Sreeetno ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Kira
    18. Siječanj 2022. 19:08

Sani88

Cure iz Zg, gdje idete na masazu? Ne znam koliko mi je to pametno u jeku ove pandemije zato i trazim provjeren salon, ali osjecam tako nekakvu napetost u tijelu i mislim da bi mi masaza pomogla…

Ja idem inače u Figuru na Trešnjevci, Ogrizovićeva ulica.. Meni su curke super, rade i sa trudnicama i sa ženicama u MPO postupku 😊

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Stela_M
    18. Siječanj 2022. 19:24

Anči 💕

Stela i ostale cure koje ste pitale bolje mu je danas..skoro pa ga ni ne boli..ali narucit ce se na kontrolu čisto da provjeri sta je…hvala sto pitate 🤗❤️
    Ostala sam i duzna odgovorit kako sam ja 🙈 pitalo me vas par, pa da vam odgovorim..ja sam u nekom svom ludilu 🥴 vaga mi stoji već dva tjedna i to me uzasnooo zivcira..svi oko mene imaju koronu ili su nesto bolesni i bas me lagano strah da cu se razbolit pred postupak…i ovo mutavo vrijeme me ubija..zelim sunce proljeće i setnjeee…nadam se da ce i meni bit nalazi kao od Ribic tj da ce se vidjet da tabletice i vitamini rade svoje…uff evo sad sam se malo izjadala pa idem dalje 🙈 još samo dva mjeseca i pridruzujem se trudnicama na listu 🙈🤭 a onda krecu neke nove brige, ali njima se veselim 🤞❤️

Normalno je da se vaga zakuca jedan period i da kile stoje ali nažalost vaga ti nije mjerilo trebala si mjere uzeti na početku od trbuha, ruku svega I onda najbolje vidiš pomak, meni se vaga već mj dana isto zakucala na isti broj ali sam pala sa centimetrima pa me boli briga, a s druge strane ima dana kada pokazujeuje i do 2 kg više pogotovo pred mengu pa se više ne opterećujem s vagom nemoj niti ti bit će ti lakše 🤭 drago mi je da je muž bolje svakako neka radi sebe ode kod dr 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.