Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Siječanj 2022. 17:43

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica ja sutra idem samo prenatalni napraviti. Provjerit ce samo kucaje srca. Na anomaly tek za 2 tjedna. Iskreno, mislim da sam skroz krivo shvatila gin. Ja sam mislila da cemo to obaviti 3.2, sad ispada da idem samo na briseve. Zovem ju danas da vidim tocno za anomaly. Da li socijalni ginici uopce imaju opremu za anomaly?
    Divna preslatka tockica 🥰
    Ribic odlicno! Odmah je lakse kad vidis da se trud isplatio!

Aha pa da ima smisla, mini anomaly se zapravo rade u 12tt, a može i malo ranije kao ja na 11+5, bitno je ''ući'' u taj 12. tjedan. A za socijalne ti ne znam, nekak sumnjam. Recimo ovi u Harniju stvarno imaju opremu, gledaš sve na velikom plazma tv-u, vjerujem da je i u Podobniku tako. Al eto zato i košta 500 kn (Podobnik čini mi se čak i 700!) al nije mi žao ni lipe, ovo su mi prebitne stvari da štedim… Ok onda sutra sretno na prenatalnom, bar ćeš škicnuti srčeko!

A onda cu se naruciti negdje. Šteta, mogla sam sve skupa, ali eto kad sam sva brzopleta! Znaci bio je muž s tobom ipak? Jel trebao imati potvrdu? 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    18. Siječanj 2022. 17:45

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica ja sutra idem samo prenatalni napraviti. Provjerit ce samo kucaje srca. Na anomaly tek za 2 tjedna. Iskreno, mislim da sam skroz krivo shvatila gin. Ja sam mislila da cemo to obaviti 3.2, sad ispada da idem samo na briseve. Zovem ju danas da vidim tocno za anomaly. Da li socijalni ginici uopce imaju opremu za anomaly?

Svak ko ima uzv moze napravit mini anomanly, mjeri se nuhealni nabor i jos beke stvari. Ne forsirajte samo da čujete srce jer vas ona mora spajat na color dopler koji malo zrači

Ok, thnx na savjetu! Da li to znaci da i onaj baby watcher zraci? Uglavnom, za 45 min zovem gin, pa cu znati gdje kad i zasto 😀

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Monkica24 🍀
    18. Siječanj 2022. 17:51

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

Aha pa da ima smisla, mini anomaly se zapravo rade u 12tt, a može i malo ranije kao ja na 11+5, bitno je ''ući'' u taj 12. tjedan. A za socijalne ti ne znam, nekak sumnjam. Recimo ovi u Harniju stvarno imaju opremu, gledaš sve na velikom plazma tv-u, vjerujem da je i u Podobniku tako. Al eto zato i košta 500 kn (Podobnik čini mi se čak i 700!) al nije mi žao ni lipe, ovo su mi prebitne stvari da štedim… Ok onda sutra sretno na prenatalnom, bar ćeš škicnuti srčeko!

A onda cu se naruciti negdje. Šteta, mogla sam sve skupa, ali eto kad sam sva brzopleta! Znaci bio je muž s tobom ipak? Jel trebao imati potvrdu?

Da ipak je išao samnom, izvukao se s posla ♥ ne treba imati potvrdu...
    Mrvica - znam da imaju svi UZV, al pitanje je KAKAV. O tome se radi, da li je taj UZV dovoljno kvalitetan i da li se na njemu sve super vidi... Ovaj na koji sam ja išla imao je sva živa čuda, 4D, 5D itd.

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

petra30
    18. Siječanj 2022. 17:51

Antoneta PUPO❤️🤞🍀!
    Divna odlicne vijesti❤️🎉! Slicica je 😍😍😍!
    Ribic bravo za nalaze! Eto im na kak suplementi ne pomazu🎉🥰!
    Ja obavila ultrazvuk dojki i pazuha, sve je ok, malo uvecani limfni cvor ali uredne morfologije, nema razloga za brigu🙈. Boze i jesam se natrpjela straha ovih dana🥴🥴🙈.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Tina276
    18. Siječanj 2022. 17:53

Ribic koliko dugo si bila na suplementima? Rezultati su 🔝

Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
    MM: 24, normoozospermia
    🔜 Petrova 1. IVF 4/22
    tina.ceh276@gmail.com

Anči 💕
    18. Siječanj 2022. 17:56

petra30

Antoneta PUPO❤️🤞🍀!Divna odlicne vijesti❤️🎉! Slicica je 😍😍😍!
    Ja obavila ultrazvuk dojki i pazuha, sve je ok, malo uvecani limfni cvor ali uredne morfologije, nema razloga za brigu🙈. Boze i jesam se natrpjela straha ovih dana🥴🥴🙈.

U to ime popij jedan kozel 🥳🥳🥳🥳

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    18. Siječanj 2022. 17:57

Malala u mjesec dana mozes skinut 4 kile na zdrav nacin bez problema..izbaci sve sto deblja i ubaci malo aktivnosti i da vidis kako ide..samo jako 💪 i ja sad cekam ljepo vrijeme pa da moja pesica i ja idemo u duuuuge setnje..bas nam fali objema...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    18. Siječanj 2022. 17:59

Hani gdje sii 🧐 sad se vec malo i brinem 😏🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

petra30
    18. Siječanj 2022. 18:01

Anči 💕

petra30

Antoneta PUPO❤️🤞🍀!Divna odlicne vijesti❤️🎉! Slicica je 😍😍😍!

U to ime popij jedan kozel 🥳🥳🥳🥳

Anči upravo to idem sad napraviti🙈🍺!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Mrvica722
    18. Siječanj 2022. 18:11

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mrvica722

⭐ Miss_Ivy ⭐

Svak ko ima uzv moze napravit mini anomanly, mjeri se nuhealni nabor i jos beke stvari. Ne forsirajte samo da čujete srce jer vas ona mora spajat na color dopler koji malo zrači

Ok, thnx na savjetu! Da li to znaci da i onaj baby watcher zraci? Uglavnom, za 45 min zovem gin, pa cu znati gdje kad i zasto 😀

Neznan za zračenje baby w. Ovo sta sma rekla za color dopler mi je od gibekologa sta je on rekao. A šta će ti baby w.? Zato to sebi radite... Malo manje brige malo više vjere 😉♥️uzivaj u trudnoći... Taj baby w.mi je malo too much i za mene koja sam paničar. Viruj da žena sve osjeti i bez tih pomagala a ti ćep samo osjetit pokrete i lupkanje bebe i kreni uživat. Jos radis te panorame štali već kad ti to bude u redu prst u uho i pjevaj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.