Slavica Mislim da će ići opcija 2 odmah pa kako bude. Uzimam već D-vital i Kendural C kao i folnu, prenatalne, Q10 itd.
Iman Nisam uspjela na vrijeme sve pohvatati, pa tek sad pišem. Stvarno mi je žao i nadam se da ćeš se što prije oporaviti i da je sve loše iza tebe. ❤
Čitala sam po forumu da najviše uzimate Mullerove testere pa me zanima ima li koja slikicu ili točno naziv da uzmem prave. 😁
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
cure recite mi da li ova inseminacija na koju ja idem iduci mjesec ima ikakve vajde tj da li je itko zatrudnio od toga ovdje?
Ja iz druge inseminacije. Nazalost, trudnoca se prerano zavrsila, no, to je neka druga prica. Sretno i samo pozitivno!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, jel ima koja iskustva s Prolutex injekcijama? S obzirom na kriminalan progesteron, dr bi da idemo s njima + max doza utrića.
Danas situacija 8dc folikul 13,5 mm, endo 6,5 mm, prošli put je identično stanje bilo 10 dc.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Panda - coenzim q10 nemoj pit dok te stimulira ljekovima
A to su mi doktori rekli da pijem. Nisu rekli da prestanem. Sad je ionako gotovo. Što je tu je. 😬
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Drage moje cure, velika ste mi podrska i hvala vam na tome..
Miss Ivy ja sam isto htjela pitati za Leia-u, nisam se mogla sjetiti imena. Ako nas citas nadam se da si dobro.. ❤
Mashkica carice moja, mislis na mene ❤❤ prezivjet cu, samo kazem kako se sve odigralo, na sve sam spremna iskreno (ili samo nemam pojma pa mislim da jesam 😅)
Slavica83 ❤❤sigurna sam da svaka od nas prodje nesto sto joj je tesko kao ovo meni, zahvalna sam na ovom forumu i podrsci, i ne mogu se tu zaliti previse, tesko mi je, ali npr kad vidim prekid trudnoce u 22 tjednu kod neke u potpisu, srce me boli, tako da nije ovo najgore.. mozda meni trenutno, ali budem prezivjela
Sve vas grlim jakoo ❤
Naravno da svaki gubitak boli, ali čeličiš se i nadas da se sljedeći put biti dobitan. Meni je dr rekao da je velika stvar kad ostanemo trudne i da mi se sad čini da je kraj svijeta ali da ce biti bolje i da je dojenje zapravo problem 🤣.
Da je meni doći do dojenja bilo bi to čili vanili.
Meni je trudnoća grozna tj bojim se gubitka djeteta ali mislim da ću sljedeći put kad ostanem trudna biti puno bolja trudnica. Zapravo mislim da sam sad trudna i skroz sam opuštena mislim raditi do početka 7mj. Puna sam entuzijazma. Onako imam osjećaj da mi je sve iz drugog pokušaja lakše.
A koliko sam koncentrirana na ivf govori činjenica da sam našla posao blizu klinike 🤣. Ma ja bi se i preselila samo da budem bliže doktoru 🤣
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Mm, uspješnost ti je 7%, ali netko popuni i tu statistiku. Mica je prosli mjesec uspjela iz prve inseminacije.
Sen, mislis da je u cita puno jeftinije nego u bosni?
Pa kako vidim na stranici da im je ivf/icsi+mikro tesa ukupno 12 hiljada kuna sto bi bilo oko 3 hiljade KM a ja sam to sve platila prvi put 7 hiljada KM, nije mi jasno nikako da je tolika razlika, mozda naplacuju onda svaki put i preglede i nalaze dok traje stimulacija ali opet ukupan iznos ne bi bio ni blizu, zato sam mislila da ce se neka od cura javiti. Naravno, tu ne brojim nigdje ni injekcije niti lijekove.
Pozdrav svim curama,🙂cestitke na pozitivnim betama🥰🥰🥰 a nama ostalima samo hrabro naprijed💪💪💪Htjela sam pitati cure koje su u Citou Splitu, da li su ovo zaista cijene koje su vazece kod njih ili su moguce korekcije dok si u postupku. Meni djeluje nestvarno da je tolika razlika u cijeni u odnosu na BiH. Nasla sam cjenovnike i kod jos nekih klinika ali sa Cito sam bas iznenadena, pretpostavljam da cjenovnik nije vazeci da ne bi bio na stranici🙈
Da cijenovnik je važeći, ja sam tamo al dr poljak je veliki gospodin kad vidi da je vrijeme za popust onda se on sam ponudi i to nije bas mal popust pričamo o tisućama kuna. Cijena je opravdana s obzirom na vrhubske uređaje i stručnost
Hvala 🙂, evo sada vidim da si pisala, razlika je zbilja ogromna😔
Razumna hahaha nasmija me ,koja si ti legenda,bas si posvecena! Toliko si u tome da nebo mora nagraditi 🍀
Iman drzi se zeno,sve ce ovo sad zavrsiti i onda krecu lijepe stvari,vidjet ces 🤗
Rainbow odlican je i folikul i endom. Ti si spremna ko puska za ovaj fet!Meni je prosli mjesec progesteron bio uzas 21.ciklusa al menga je dosla za dva dana jer je to bio onaj sasavi ciklus kad smo odgodili fet zbog ciste pa je sve bilo posemereno taj put.Sad ne znam koliki mi je.. hm..jesu te injekcije jace od Utrica i kao neka dodatna podrska implantaciji? Sta ti je dr.B objansila?
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Razumnahahaha nasmija me ,koja si ti legenda,bas si posvecena! Toliko si u tome da nebo mora nagraditi 🍀
Iman drzi se zeno,sve ce ovo sad zavrsiti i onda krecu lijepe stvari,vidjet ces 🤗
Rainbowodlican je i folikul i endom. Ti si spremna ko puska za ovaj fet!Meni je prosli mjesec progesteron bio uzas 21.ciklusa al menga je dosla za dva dana jer je to bio onaj sasavi ciklus kad smo odgodili fet zbog ciste pa je sve bilo posemereno taj put.Sad ne znam koliki mi je.. hm..jesu te injekcije jace od Utrica i kao neka dodatna podrska implantaciji? Sta ti je dr.B objansila?
Rekla je da je to najjače što imaju i što mi može ponuditi, a s obzirom na to da sam dvaput prokrvarila prije testa i na taj nalaz od prošlog ciklusa sa smeđarenjem od 7 dpo, ona bi išla na maksimalne doze. Injekcije se plaćaju 1000 kn dodatno, ali mislim da ima smisla probati. Samo se bojim kak će me to lupiti na psihu kad sam od utrića u depri. 🙈 Rekla sam mužu da bude spreman na sve 🤭
Miss Ivy tamni Kozel u fridžu, kolku dozu preporučate, endo doktorice naša? 🤭
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Drage moje cure, velika ste mi podrska i hvala vam na tome..
Miss Ivy ja sam isto htjela pitati za Leia-u, nisam se mogla sjetiti imena. Ako nas citas nadam se da si dobro.. ❤
Mashkica carice moja, mislis na mene ❤❤ prezivjet cu, samo kazem kako se sve odigralo, na sve sam spremna iskreno (ili samo nemam pojma pa mislim da jesam 😅)
Slavica83 ❤❤sigurna sam da svaka od nas prodje nesto sto joj je tesko kao ovo meni, zahvalna sam na ovom forumu i podrsci, i ne mogu se tu zaliti previse, tesko mi je, ali npr kad vidim prekid trudnoce u 22 tjednu kod neke u potpisu, srce me boli, tako da nije ovo najgore.. mozda meni trenutno, ali budem prezivjela
Sve vas grlim jakoo ❤
Naravno da svaki gubitak boli, ali čeličiš se i nadas da se sljedeći put biti dobitan. Meni je dr rekao da je velika stvar kad ostanemo trudne i da mi se sad čini da je kraj svijeta ali da ce biti bolje i da je dojenje zapravo problem 🤣.
Da je meni doći do dojenja bilo bi to čili vanili.
Meni je trudnoća grozna tj bojim se gubitka djeteta ali mislim da ću sljedeći put kad ostanem trudna biti puno bolja trudnica. Zapravo mislim da sam sad trudna i skroz sam opuštena mislim raditi do početka 7mj. Puna sam entuzijazma. Onako imam osjećaj da mi je sve iz drugog pokušaja lakše.
A koliko sam koncentrirana na ivf govori činjenica da sam našla posao blizu klinike 🤣. Ma ja bi se i preselila samo da budem bliže doktoru 🤣
Ovo mi je odlično 🤭🤣
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji