Mashkicadobro sam danas, nemam bolove, imala sam ih u utorak navecer, uzasne sa sve pravom mengom i sadrzajem. 😶
17.01. radim novu betu, ako bude padala odlicno, ako ne bude onda opet inekcija jer je rana trudnoca pa doktor smatra.. Kako si ti?
Miss Ivyhvala ti ❤
Nisam zavrsila vlastitu misao 🙄🙄
… doktor smatra da moze rijesiti inekcijama, ali nikad nista nije sigurno.. Od navodne biokemijske do vanmatericne, nista vise ne mogu ni da vjerujem da ce biti ovako ili onako, jer sve sto sam mislila nije bilo tako..
Draga, nadam se da ce se sve ocistiti i da ces izbjeci daljnje inekcije i ne daj Boze operacije. Zao mi je sto to prolazis, drzi se! 😘
Mashkicadobro sam danas, nemam bolove, imala sam ih u utorak navecer, uzasne sa sve pravom mengom i sadrzajem. 😶
17.01. radim novu betu, ako bude padala odlicno, ako ne bude onda opet inekcija jer je rana trudnoca pa doktor smatra.. Kako si ti?
Miss Ivyhvala ti ❤
Nisam zavrsila vlastitu misao 🙄🙄
… doktor smatra da moze rijesiti inekcijama, ali nikad nista nije sigurno.. Od navodne biokemijske do vanmatericne, nista vise ne mogu ni da vjerujem da ce biti ovako ili onako, jer sve sto sam mislila nije bilo tako..
Draga, nadam se da ce se sve ocistiti i da ces izbjeci daljnje inekcije i ne daj Boze operacije. Zao mi je sto to prolazis, drzi se! 😘
Hvala draga Roxy ❤ dobro sam, ne dam se 💪
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Jel se Leia javljala?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo vam jedne ribe 😜 nadam se da cemo sve uspijeti prije ili za rockas, nema ljepseg poklona 😁 sretno curke 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav svim curama,🙂cestitke na pozitivnim betama🥰🥰🥰 a nama ostalima samo hrabro naprijed💪💪💪Htjela sam pitati cure koje su u Cito u Splitu, da li su ovo zaista cijene koje su vazece kod njih ili su moguce korekcije dok si u postupku. Meni djeluje nestvarno da je tolika razlika u cijeni u odnosu na BiH. Nasla sam cjenovnike i kod jos nekih klinika ali sa Cito sam bas iznenadena, pretpostavljam da cjenovnik nije vazeci da ne bi bio na stranici🙈
cure recite mi da li ova inseminacija na koju ja idem iduci mjesec ima ikakve vajde tj da li je itko zatrudnio od toga ovdje?
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Mm, uspješnost ti je 7%, ali netko popuni i tu statistiku. Mica je prosli mjesec uspjela iz prve inseminacije.
Sen, mislis da je u cita puno jeftinije nego u bosni?
Iman moja rodica i jedna drugarica su imale vnm i riješile metotrexatom. Metotrexat će sigurno riješiti. One su u klinickom centru primile i riješile se bez ikakvih problema i njima du gore rekli da treba 6 mjeseci pauze. Jedini sto su obje primjetile posle metotrexata je bilo da im je malo vise kosa opadala, ali ništa strašno. Nisu imale nikakvih drugih problema. I meni bi u bolnici tad to uradili, ali kod mene nažalost došlo do pucanja jajovoda i nakupljanja krvi u stomaku. A ti si na vrijeme i ne brini ništa. Ja sam ok, pijem cijedjeni sok od ananasa ko mahnita, pa ću veceras preci na pivo, ne Bil se zadebljan endo.
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Hani, u Bosni je najskuplje u regionu. Ja sam nedavno poredjenja radila klinika. U Bosni sa nalazima i lijekovima je cca 5000€ po postupku. Mene je toliko koštao sad prvi postupak.
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Bok, cure.
Belinda, ja mislim da je normalno da ti hormonalna terapija od prošlog mjeseca malo sve poremeti. Meni se to dogodilo u 6.mjesecu prošle godine isto. Moj amh je oko 60, isto su išli sa 150 gonala, čak smanjili na 100 po putu. Dobila sam puno jajnih stanica i nije se išlo na ET tada. Nakon aspiracije mi je menga došla nakon par dana (19.dan ciklusa), a inače su mi ciklusi oko 32 dana. Sljedeći ciklus mi je trajao 43 dana i ja mislim da mi je ovulacija (prema promjeni temperature) bila točno na 29.dan ciklusa. S time da su oni odustali od Feta oko 24.dana jer kao to nije normalni ciklus, endometrij mi je bio tada oko 11mm. U sljedećem ciklusu su mi dali estrofem iako prije aspiracije nisam nikad imala problema s endometrijem. I to mi je dodatno sve pokvarilo, endometrij mi je bio samo 8 mm na tom estrofemu. Nakon toga su mi se normalizirali moji ciklusi i išli smo na prirodni fet, 2.po redu je bio uspješan. Tako da ja mislim da je nekim ženama treba neko vrijeme da se sve to ustabili nakon hormonalne terapije. Budu te pratili, ali pripremi se na mogući duži ciklus.
Panda, kako god odlučiš, sretno! Ako su ti blizanci ok ideja, možda je bolje ići sa obje, uhvatit će se ako su dobri embriji, a ako nisu, onda si samo produljuješ cijeli prosec. Osim prehrane i suplemenata, treba provjeriti ove ostale nalaze ako nisi (štitnjača, D vitamin, feritin), možda je ponegdje potrebna malo jača terapija.
Iman, žao mi je zbog toga što prolaziš, nadam se da će biti na kraju bez operacije. Nas je tu nekoliko izgubilo jajovode i moram reći da osim što treba neko vrijeme da se to psihički odguli i čovjek se pomiri s gubitkom, kasnije opet imamo dobre šanse s ivf-om. Teško je, ali mi smo jake žene na kraju i sve ćemo to izdržati. Drži se!
Amelie, hvala na odgovoru, i meni se čini da je prvo tromjesečje najkritičnije, kasnije ću vidjeti kako ću se osjećati pa prema tome odlučiti. Mene sad između ostalog jako muči i anksioznost, ali mi je nakon jučerašnjeg pregleda puno lakše, imam više nade da će biti dobro ovaj puta, vidjela sam bebicu i srčeko. To mi je prvi put, pa sam ipak pozitivnija.
Anči, ja sam sad 8+3, 2. ultrazvuk je obavljen jučer, sljedeći je za 3 tjedna, znači 2.2. od prilike. Onda imam i kombinirani probir.
Čitam vas većinu vremena, samo ne stignem uvijek pisati. Muž mi je bio na godišnjem, pa sam se morala družiti s njim 🤪
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Drage moje cure, velika ste mi podrska i hvala vam na tome..
Miss Ivy ja sam isto htjela pitati za Leia-u, nisam se mogla sjetiti imena. Ako nas citas nadam se da si dobro.. ❤
Mashkica carice moja, mislis na mene ❤❤ prezivjet cu, samo kazem kako se sve odigralo, na sve sam spremna iskreno (ili samo nemam pojma pa mislim da jesam 😅)
Slavica83 ❤❤ sigurna sam da svaka od nas prodje nesto sto joj je tesko kao ovo meni, zahvalna sam na ovom forumu i podrsci, i ne mogu se tu zaliti previse, tesko mi je, ali npr kad vidim prekid trudnoce u 22 tjednu kod neke u potpisu, srce me boli, tako da nije ovo najgore.. mozda meni trenutno, ali budem prezivjela
Sve vas grlim jakoo ❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji