Ssanjass ne znam puno o toj fazi, ali mislim da ako se vidi gestacijska i zumanjcana da je to jako dobar znak. Kada se vidi samo gestacijska i ne pojavljuje se zumanjcana onda je blighted u pitanju. Tako da mislim da je kod tebe sve ok, a to ti je i dr rekla zar ne? Pokusaj se smiriti, nema razloga da mislis da nesto nije u redu.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
nika0302 navijamo za svih 5 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Koji dan je ovo?
1.danas...jucer bila aspiracija
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
KachusaPlaniram test na dan bete ili max dan ranije (kao i prosli put). Plus imala sam duplu stopericu. Ok sam, nis od simptoma. Natjerala muza da do kraja opremimo stan do iduceg tjedna, na poslu svakakve novosti i tako. Ne stizem niti previse misliti o toj beti/testu. Kak si ti?
Ja sam ok, cekam konzultacije. Do tada se malo opustam 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Libo i Arnoldica kako ste?
Sanjass zaboravila sam ti jučer napisat, ali navijam jako jako da cujes srceko sljedeći tjedan
Anči hvala što misliš.🤗 ja pokušavam biti ok ali strah je veliki. I dalje kad se obrisem imam krv, na ulosku obično smeđe mrlje. I neznam što bi više mislila. Užasno sam umorna i nervozna. Ne boli me ništa osim tu i tamo leđa ali to mislim da je od lezanja jer od četvrtka sam u krevetu. Uglavnom,javit ću se u ponedjeljak. Tek u 15:15imam pregled 🙏❤🍀
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sanjaas vjerujem da ce sve biti dobro, ali znam da cekanje izluđuje... 😊 ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Dobro jutro ženice. 😍
M_G e baš si me pogodila danas 🤣
Maloo 🤣 sam nervozna moram priznati , od jučer. I ja sam bila ok do sad hahaha. Skroz se kužim da bi si čupala kosu s glave hahah. Jako sam uzbuđena ali me i baš strah. Ne znam zašto 🤷♀️ valjda će biti sve dobro 🤞 držim nam figee🤞💪🥰
Dobro jutro ženice. 😍
M_G e baš si me pogodila danas 🤣
Maloo 🤣 sam nervozna moram priznati , od jučer. I ja sam bila ok do sad hahaha. Skroz se kužim da bi si čupala kosu s glave hahah. Jako sam uzbuđena ali me i baš strah. Ne znam zašto 🤷♀️ valjda će biti sve dobro 🤞 držim nam figee🤞💪🥰
Sve razumijem 🙈 meni je jos jutros bila muka, neki znoj me obljevao, pritisak dolje, bas osjecaj kao da cu mengu dobit 😩
Kratim malo vrijeme spremajuci zimnicu 🤭
Bit ce to sve dobro! Najvece fige 🤞🤞
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Anči ma vise ne znam sta bi mislila,imam osjecaj da cu na psihijatriji zavrsit.da mi je barem dr objasnio nesto bila bih mozda mirnija.a ovako se samo brinem 😩 nista nisam nocas spavala.i sorry sta kukam ali jedostavno sam toliko zabrinuta da ne znam sta bi ucinila 😞 ❤️
Samo se ti pojadaj...vjerujem da je bas tesko, ali vjerujem i da ce bit sobro. Gestacijska i zumancana su zbilja odlican znak 🤗
Ja sam zapravo nakon svakog koraka bila samo sve vise zabrinuta 🥺 kako nesto prode i zavrsi dobro tako se valjda sve vise nadamo za iduci korak 🤷
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Pozdrav,cure
Moze pomoc i iskustvo cura iz Vinogradske planiramo tamo pa da znam sta me ceka.problem je spermiogram
Tnx
Cure hvala svakoj od vas ❤️ Puno je lakse kad te netko razumije ❣️❣️ Dr mi je samo rekao da sta se vidi a puno vise su me smirile sestre.ja sam veliki pozitivac i borac pa se uvik nadam najboljem ali postoji taj mali strah koji me zapravo na kraju izludi 😂 rekla sam muzu jutros da se taj mali vec sad ponasa ko on 😩😂
sanjass322@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji