Ma2013,Ana i ja se nadam,najvise me to zabrinulo da se ne vidi plod 🤷🏼♀️ Ne znam kako cu docekat petak 🤷🏼♀️😂
sanjass322@gmail.com
Nikitta, tebe sam zaboravila spomenuti prije. Drago mi je da si konačno riješila operaciju. ❤️ Nek bude oporavak brzi. 😊❤️😘
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ma2013,Ana i ja se nadam,najvise me to zabrinulo da se ne vidi plod 🤷🏼♀️ Ne znam kako cu docekat petak 🤷🏼♀️😂
Vjerujem ti. 🙈🙈🙈
Bude sve dobro to u petak. ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Kompleksna operacija endometrioze IV. stadija koja je osim maternice, jajnika i jajovoda, zahvatila 12 cm debelog crijeva, i ušla duboko u mišiće i ligamente u zdjelici, je napokon iza mene. Ne mogu puno pisati koliko bih voljela, tek sam stigla s intenzivne nazad na odjel, ali mogu reći da nikad nisam bila sretnija što je 10. studeni 2021. došao i prošao. Na potpunu i točnu dijagnozu čekala sam 12 godina (prvi simptomi bolesti 2007., dvije loše operacije 2009. i 2013. u Hrvatskoj), umiranje od bolova, gubljenje poslova, propuštanje života i lutanje do 11/2019 kad sam dobila full dijagnozu u Austriji. Na konačno rješenje, kiruršku eksciziju endometrioze zadnjeg stadija, čekala sam zadnjih 15 mjeseci u kompletnoj agoniji. Operacija se odgodila 6x u Austriji, i na kraju sam se zbog nesreće glavnog kirurga, morala reogranizirati i naći novi liječnički tim. Zadovoljna sam svojim izborom. Prof. Horace Roman i njegov tim u Francuskoj učinili su sve da otklone bolest koja je bila posvuda. Novi živote, dobro mi došao. Endobitchiosis fuck off. 🤭 Odrezali su mi 12 cm debelog crijeva, ukonili 1 jajovod, s oba jajnika su makli endometriome, iz mišića i ligamenata u zdjelici također. Mislim da su makli i miom, a jedino nisu mogli izrezati adenomiozu na maternici, jer bi napravilo veće sranje. No, adeno je samo 2 mm, pa ću živjet s tim. Slijedi dug oporavak, bit ću još 14 dana u FR, pa ako bude sve ok, letimo nazad za ZG. 3-12 mjeseci full recovery. Obećala sam javiti kad bude, ispunila obećanje. 😘❤️
Ajmeeeeee! Sad tek ovo citam i ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe ❤❤❤ idem otvorit jednu 🍺 za tebe i tvoj novi zivot 🍻🍻🍻🍻 zivila ti meni, tetka 🥰🥰🥰😘😘😘😘 zelim ti sti brzi oporavak ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Da vas pitam danas sam na brzaka staviljala utrice i nisam nakon toga odlezala ono bar par min i naravno icurilo.. e sad, jel to neki bas bed pa da stavim ponovo ili nije potrebno?
Možda malo kasnim s odg, ali meni se to isto znalo događati, ali mislim da nije ništa strašno.. posebno jer vjerojatno uzimas i ujutro i navečer i bude to ok. Najbolje je oko 10-15 min leći nakon uzimanja i onda si sigurna da se dobro upilo, dio mora izaći van tijekom dana to je normalno. Mislim da čak i u uputi o lijeku piše da se oko 15 min leži, ali ne možeš to baš uvijek.. tako da su ovo baš gluposti da se mora ležati po sat vremena.. ne znam tko bi to. A vidim da i dosta cura strogo miruje nakon transfera. I mislim da je to skroz krivo. Ne divljati i ne dizati teško da, ali nastaviti s normalnim životom svakako! Cirkulacija je bitna a kretanje potiče cirkulaciju.. nemojte samo zaleći, mislim da je to najgore kaj možete napraviti..🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Zg123 Muz je trebao uputnicu za kriopohranu (daje doktorica opce prakse) i naravno moras dog s bolnicom u kojoj si (mi smo tad u Vinogradskoj). A u poliklinici ivf to nije preko hzzo pa smo platili 1450 kn.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rainbowhope Zao mi je zbog tebe i seke. Vrlim❤️
MTB Mislim cesto na tebe i takoder vrlim najvise na svijetu❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Betty bas mi je zao sto si to morala proci... Mozes li mi reci koja je terapija za artritis? Jesu to neki korzikosteroidi. Sretno dalje ❤️ Svim curama koje imaju nesto 🦾
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
RainbowhopeZao mi je zbog tebe i seke. Vrlim❤️
MTBMislim cesto na tebe i takoder vrlim najvise na svijetu❤️
Jutro, kako si ti? 😊 Hoces li raditi test prije bete?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji