S tim da sam ja radi trudnoce dobila i kasni OHSS koji me sada, zbog primjene decapeptyla (da izbjegnemo ohss) kostao broja jajnih stanica. Na moj amh i broj antralnih dobiti 4 stanice je jako razocaravajuci rezultat. No sto je tu je. Sutra cu saznati jesu li se oplodile i da li se razvijaju…od muke sam sad popila dvije pive da se malo opustim jer se od aspiracije patim od bolova (a i prije nje mi je svaki korak bio bolan zbog velikog broja folikula).
Oprostite sto samo kukam zadnja dva dana 🤦🏻♀️
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Bettyhvala sto si podijelila. Ti si dokaz da moze fizicki bezbolno. No svi se trebaju s emocionalno psihickim dijelom nositi…ne kazem da je tebi bilo lakse, ali ako vec mozes izbjeci taj grizni fizicki dio i to je nesto.
Meni osobno je to sve skupa bilo jako traumaticno. Bio mi je prvi postupak i sreca u pocetku sto je iz prve “uspjelo” je na kraju zavrsila tako da sam zaronila u crnu rupu svega cega sam se najvise bojala. Kao sto vidite iz mog potpisa, mom tijelu je trebalo 8 mjeseci da dode k sebi (ciklusi i endometrij nisu bili dobri)…i tako prode godina, a da se nisi ni okrenuo u svemu ovome…bez rezultata u koji mozes uprijeti prstom.
Upravo to, psihička bol je nemjerljiva s fizičkom... Ja sam čekala da dođe menga da se počnem pikati prvi put i menga nije došla, od te sreće do potpunog ponora, baš mi je bilo teško to sve prihvatiti... MPO dr je htjela da idemo u postupak i ranije, ali ja jednostavno nisam mogla, sad sam došla zbilja psihički odlično pripremljena pa te svejedno neuspjeh pogodi...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
S tim da sam ja radi trudnoce dobila i kasni OHSS koji me sada, zbog primjene decapeptyla (da izbjegnemo ohss) kostao broja jajnih stanica. Na moj amh i broj antralnih dobiti 4 stanice je jako razocaravajuci rezultat. No sto je tu je. Sutra cu saznati jesu li se oplodile i da li se razvijaju…od muke sam sad popila dvije pive da se malo opustim jer se od aspiracije patim od bolova (a i prije nje mi je svaki korak bio bolan zbog velikog broja folikula).
Leia zato smo tu i mogu razumjeti tvoje razočaranje, ovaj cijeli proces je toliko stresan da se svakih par dana moraš nositi s nečim novim, sabirati se i ići optimistično dalje, tko nije probao, ne može razumjeti
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Bettyhvala sto si podijelila. Ti si dokaz da moze fizicki bezbolno. No svi se trebaju s emocionalno psihickim dijelom nositi…ne kazem da je tebi bilo lakse, ali ako vec mozes izbjeci taj grizni fizicki dio i to je nesto.
Meni osobno je to sve skupa bilo jako traumaticno. Bio mi je prvi postupak i sreca u pocetku sto je iz prve “uspjelo” je na kraju zavrsila tako da sam zaronila u crnu rupu svega cega sam se najvise bojala. Kao sto vidite iz mog potpisa, mom tijelu je trebalo 8 mjeseci da dode k sebi (ciklusi i endometrij nisu bili dobri)…i tako prode godina, a da se nisi ni okrenuo u svemu ovome…bez rezultata u koji mozes uprijeti prstom.
Leia3.0 biti će,biti će!!dok se imamo snage boriti ,biti će..meni je isto bio prvi postupak i mislila sam kako mogu biti sretna,od prve..samo tako ..ali nije bilo samo tako...to je bilo prije 2g,oporavak od pobačaja,operacija mioma,artritis,terapija...sad opet miom..ali opet navodno ne bi trebao smetati..opet uspjelo..sta će biti dalje vidjeti ćemo ..svi mi imamo nešto zbog čega smo u postupku..ali sve imamo jednu zajedničku stranu,a to je želja i snaga za borbu..padamo i dižemo se i idemo dalje
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Čisto sumnjam da je ovdje itko tko bi ti bilo sta zamjerio,i ja kukam pa me utješe,ohrabre ..
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Curke šaljem dobru vibru , ja nisam ni upola prošla toga što ste vi i divim vam se na ustrajnosti i hrabrosti. Stvarno ste lavice🤗
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Draga, kukaj, zato smo tu. Ja ne znam kak je vama, ali ja nemam nikog u životu tko me razumije osim vas. Necu zaboraviti tvoju pricu dok sam ziva jer sam tek dosla na forum tada. Želim ti od srca sretnu pricu sada i bebicu u buši. Tebi i svima ovdje ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Zato smo ovdje sve mi. Da kukamo, žalimo se jedna drugoj. ❤️ A i veselimo. 😊 Držim ti palčeve na najjače da bude ovaj put to. ❤️
Nika, super za rezultat aspiracije, nek se divno razvijaju sad. ❤️
Sanjass, mora biti sve dobro, drugi tjedan bude čula junačko ❤️ 😊😊
Miss_Ivy, jedva čekam pon da nam javiš da ipak ideš sad u FET. 😉
Ostale cure, čestitam na vijestima lijepim. 😊❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Zato smo ovdje sve mi. Da kukamo, žalimo se jedna drugoj. ❤️ A i veselimo. 😊 Držim ti palčeve na najjače da bude ovaj put to. ❤️
Nika, super za rezultat aspiracije, nek se divno razvijaju sad. ❤️
Sanjass, mora biti sve dobro, drugi tjedan bude čula junačko ❤️ 😊😊
Miss_Ivy, jedva čekam pon da nam javiš da ipak ideš sad u FET. 😉
Ostale cure, čestitam na vijestima lijepim. 😊❤️
😘😘😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Nikitta baš mi je drago što si konačno dočekala operaciju i riješila problem. Želim ti brz oporavak i da se konačno riješi bolova te okreneš novu stranicu u životu. Javi nam kako si.
Ssanjass idući put ćeš čuti srčeko. Sretno!
Nika odlična brojka! Sretno dalje!
Rainbow žao mi je zbog negativnog testa i zbog Seke. Drži se! Navijam da vam iduća trudnoća bude uspješna.
Ja sam prošla i kiretažu i Medikamentozni. I drugi put sam tražila kiretažu,ali su me doktori uvjerili da su bolje tablete pogotovo što sam bila trudna 11 tj. i kažu da medikamentozni ne ostavlja posljedice na maternicu.
Ne znam jesam li pogriješila i da li sam trebala ići na kiretažu . Kiretaža je puno brža i bezbolnija. Medikamentozni boli kao jači menstrualni bolovi. Krvarenje je trajalo skoro mjesec dana .Ja sam odmah nakon medikamentoznog dobila polip ( prije prve menstruacije), možda ne bi imala polip da sam išla na kiretažu,ali aj znaj. Prvo su sumnjali na ostatak tkiva pa sam stalno išla po doktorima i pregledima i imala dodatni stres.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji