…curke ja cu samo prijaviti negativnu betu, testovi su bili negativni beta je samo potvrdila
…citam vas, svo vrijeme ali nemam snage pisati jer se osjecam poprilicno izgubljeno i prazno
…saljem zagrljaje
Zao mi je 😔, trenutno smo u istim g……
Ja ti mogu predlozit jedino da provjeris razinu D vitamina u krvi i ako je nizak da ga podignes, jedino tu mozes utjecat , jer jedino on dokazanoutjece na implantaciju. Ja isto nemam sta vise napravit od pretraga, uvijek dobijem jako nahvaljene embrije i sipak na kraju, svi nalazi uredni dosad, jedino cu trazit histeroskopiju prije iduceg FETa, da i to skinem s liste… Saljem 🤗
…bas si dobro rekla ista g….
…pocela sam pit vitamin d na pocetku ciklusa, jer je neko od cura napisao da pcos ima manjka skoro uvijek, pa sad jedino da mozda prestanem i napravim svu obradu
…ja bas i nisam nesta od pretraga radila, osim onih basic krvna grupa i "djecije" bolesti😅
…a na 12 jajnih stanica mislila sam da necu ni trebati, koji zajeb😅
Problem i jest sto nas dr salju na detaljnije pretrage tek nakon ponavljajucih neuspjeha ili nedajBoze ponavljajucih spontanih umjesto da te "prosirene" pretrage budu u sklopu prve obrade, pa da se na vrijeme reagira , jer realno rijetki su slucajevi da se uspije bas od prve, ali ne ajmo mi prvo probat onako vulgaris pa ako uspije uspije, tocno budem ljuta na takav pristup.. Ja sam realna i znam da ako embrij nije dobar nece se implantirat, u suprotnom moze jedino jos bit do imunologije i tu cu se fokusirat prije iduceg postupka, mada ja nemam nijednu autoimunu bolest, ali nisam prosla imunolosku obradu a mozda tu nesto steka, ali o tom potom, dok malo dodjem k sebi..
Sani, točno tako i sama osjećam oko tog njihovog stava. Pa jel bi tako i da se radi o tebi ili nekom tvom?
Samo iskontrolirala D vitamin nakon 3 neuspješna transfera, bio jako nizak, uveli mi onaj D Vital i sljedeći ciklus uspješan! Poludi čovjek od toga 🤦
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Užasna je ta politika s pretragama nakon metoda pokušaja i pogreške 🤯 Bilo bi u konačnici jeftinije za javno zdravstvo da se što prije nađe uzrok...
Nego, cure koje su prošle i stimulirani i prirodni fet, može iskustva? Kako ste podnosile Estrofem (mene je glava ubijala od Novynettea koji isto ima estradiol pa se bojim) i kakvi su vam bili ciklusi iza stimuliranog feta ako je bio neuspješan? Dobila sam danas protokol prema kojem bi se išlo u stimulirani fet - ne znam zašto jer uredno ovuliram i endometrij je dobar 🤷 tražila sam sutra razgovor s dr da čujem objašnjenje, ali me zanimaju i vaša iskustva :)
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Užasna je ta politika s pretragama nakon metoda pokušaja i pogreške 🤯 Bilo bi u konačnici jeftinije za javno zdravstvo da se što prije nađe uzrok…
Nego, cure koje su prošle i stimulirani i prirodni fet, može iskustva? Kako ste podnosile Estrofem (mene je glava ubijala od Novynettea koji isto ima estradiol pa se bojim) i kakvi su vam bili ciklusi iza stimuliranog feta ako je bio neuspješan? Dobila sam danas protokol prema kojem bi se išlo u stimulirani fet - ne znam zašto jer uredno ovuliram i endometrij je dobar 🤷 tražila sam sutra razgovor s dr da čujem objašnjenje, ali me zanimaju i vaša iskustva :)
...ja mislim da sam ti vec pisala o svom stimuliranom, za mene vise nije opcija to (doc mi govorio da na moje duge cikluse ja nemam ovulaciju, na kraju senuspostavilo da imam)
... od estrofema nisam imala glavobolje ali sve drugo jesam dobila kile, nakupila vodu, noge su me bolile ali kao da me tkivo boli ( mozda cak i vene) i imala sam sve skupa tri pripreme za fet
...u prirodnom nista, samo napuhnuti trbuh od utrica, ali i njih smo smanjili na 3×1, sad ocekujem mengu
...nakon svakog stimuliranog feta menga dosla 7 dan nakon prekida terapije (negativna beta + 7 dana)
...eto, ukratko ako je ikako moguce glasam za prirodni fet, ali ne znaci da svatko ovak reagira na estrofem (jer ja na gonal od 150 otisla u hiper u 41 godini😅), ocigledno nisam bas za prckanje po i s hormonima😅
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Zuza, žao mi je. 😔 Treba se nadati da će jednom uspjeti. Znam da je teško.
Ja se naručila vaditi hormone u četvrtak, 5.dc.
Pijem glucophage, dala mi dr u Beti da skinem koju kilu. Muka mi od njih. Mučim se par dana već i ne bih odustala, ali ne znam koliko ću moći s mučninom.
...uf, drzim 🤞 da izdrzis i da ode koja kila, ja cu se sad pozabavit s ovim natucenim kilama u fetovima, dok rjesavam nalaze🤗
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
meni je endo u prirodnom 14. dc (ovulacija je bila 16. dc) bio 10,1, dakle nije da je to problem, ovulacija potvrđena svaki ciklus, nije ni to indikacija za stimulirani 🤷 ne bih se bespotrebno filala hormonima, posebno jer su mi sad stvarno odlično izbalansirani... Vidjet ću što će dr reći, ima li kakav konkretan razlog za to
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Pozdrav svim curama, moje iskustvo sa neuspjesima je slijedece. Tri neuspjeha od toga zadnja dva biohemijska, nakon toga predlozen kariotip koji je uredan kod oboje a nakon toga genetsko ispitivanje embrija, gdje nazalost nalaz nije dobar ( aneuploidija) doktor kaze da to moze biti objasnjenje za prethodne neuspjehe a sto ja u svojoj glavi bas i ne mogu prihvatiti nikako😔 trombofiliju imam ali sam koristila samo aspirin 100 a druge dodatne nalaze nije mi niko trazio da uradim😔slazem se naravno da bi trebala u startu detaljna obrada svakog od nas ali kako citam vasa iskustva svugdje je isto.ZuzaLu broj blastica je top🤞🤞👏👏
Pijem glucophage, dala mi dr u Beti da skinem koju kilu. Muka mi od njih. Mučim se par dana već i ne bih odustala, ali ne znam koliko ću moći s mučninom.
Malala, nema iskustva s tim, ali već sam pisala da sam skinula 10 kg izbacivanjem bijelog brašna i šećera i gotovo svakodnevnom šetnjom 5-8 km... U stimulaciji nisam dobila ni kile sad...
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Lucija saljem zagrljaj i od srca ti zelim da nakon svega budes u onoj kategoriji malenih cuda koja se događaju ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
meni je endo u prirodnom 14. dc (ovulacija je bila 16. dc) bio 10,1, dakle nije da je to problem, ovulacija potvrđena svaki ciklus, nije ni to indikacija za stimulirani 🤷 ne bih se bespotrebno filala hormonima, posebno jer su mi sad stvarno odlično izbalansirani… Vidjet ću što će dr reći, ima li kakav konkretan razlog za to
...ja bi probala uzicat prirodni, to je njima teze za odradit pa guraju stimulirane
...ali teze samo zato jer moraju pratiti ovulaciju
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
Pozdrav svim curama, moje iskustvo sa neuspjesima je slijedece. Tri neuspjeha od toga zadnja dva biohemijska, nakon toga predlozen kariotip koji je uredan kod oboje a nakon toga genetsko ispitivanje embrija, gdje nazalost nalaz nije dobar ( aneuploidija) doktor kaze da to moze biti objasnjenje za prethodne neuspjehe a sto ja u svojoj glavi bas i ne mogu prihvatiti nikako😔 trombofiliju imam ali sam koristila samo aspirin 100 a druge dodatne nalaze nije mi niko trazio da uradim😔slazem se naravno da bi trebala u startu detaljna obrada svakog od nas ali kako citam vasa iskustva svugdje je isto.ZuzaLu broj blastica je top🤞🤞👏👏
...blastice top i tu smo stali😅, ja mislila na taj rezultat to od prve bude +, a kad ono ne ne ne, rasteglo se i sad moram vratiti vjeru🤔
...probaj si slozit potpis da te lakse pratimo😘
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
Sortiraj odgovore
Najstariji