Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monkica24 🍀
    20. Prosinac 2021. 16:10

Slavica83

Sani, žao mi je 🙁, neka idući put bude dobitan ❤️
    Michelle, čestitam na beti, sad smo u istom košu čekanja prvog ultrazvuka.

Danas sam nazvala Vinogradsku, javila se neka sestra koju ne poznajem. Uglavnom, izvijestila me je da napravim ultrazvuk u ponedjeljak nakon Božića, 27.12. (valjda da si biram gdje, oni ne rade). Niš mi nije rekla za poslije, a ja smotana nisam niš pitala više, kad se vraćaju s kolektivnog i kamo se sele…
    Imate kakvu preporuku za privatnog ginekologa u Zagrebu? Moj socijalni mi sigurno neće htjeti sa 6 tjedana raditi ultrazvuk.

Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali...

Ja sam počela krizirati, hvata me panika , sutra je UZV za srčeko, sto scenarija si vrtim po glavi. Eto samo sam to došla reći

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Prosinac 2021. 16:12

Monkica24 🍀

Slavica83

Sani, žao mi je 🙁, neka idući put bude dobitan ❤️
    Michelle, čestitam na beti, sad smo u istom košu čekanja prvog ultrazvuka.

Danas sam nazvala Vinogradsku, javila se neka sestra koju ne poznajem. Uglavnom, izvijestila me je da napravim ultrazvuk u ponedjeljak nakon Božića, 27.12. (valjda da si biram gdje, oni ne rade). Niš mi nije rekla za poslije, a ja smotana nisam niš pitala više, kad se vraćaju s kolektivnog i kamo se sele…
    Imate kakvu preporuku za privatnog ginekologa u Zagrebu? Moj socijalni mi sigurno neće htjeti sa 6 tjedana raditi ultrazvuk.
    Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali…

Ja sam počela krizirati, hvata me panika , sutra je UZV za srčeko, sto scenarija si vrtim po glavi. Eto samo sam to došla reći

Dobro je, to si i prognozirala 😀 bit ce sve ok, kada ti je pregled? Kako se ti osjećaš inače? 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Sanjarka
    20. Prosinac 2021. 16:48

michelle

Sanjarka

michelle

Sanjarka

michelle

Jesam svaki dan! 😂😂 Ali pravo da vam kazem, pozitivni su svi, ali ne vidim neku razliku, mozda maaaaaaalo bude svaki dan tamnija, a mozda bi i umisljala. Pozalila sam sta sam ih radila jer bi se samo zivcirala jel tamnija ili ne, pa gledaj na ovo svitlo pa na ono, pa izadji vani.. sludila sam se 😅

A od kojeg dana si krenila raditi testove :)

10dnt sam napravila prvog, tada je beta bila 37, a crtica jeeedva vidljiva, moguce da sam je i umislila, ove iza su se vidile jasno ali su bile dosta blage, pokusat cu stavit sliku

Ajme onda postoji šansa 😇😇😇
    A jesi li imala kakve simptome?

Znaci taj 10dnt me cilo popodne i vecer bolilo ka da sam procurila, a posebno me bolilo s desne strane sve do ledja, uzas, cak sam i pisala ovde jer nisam znala jel to normalno. Bol je prestala tokom veceri i tako sam zaspala, od tada vise nista, tu i tamo osjetim ka da me nesto malo zigne. Nikakvih drugih simptoma nisam imala.
    Mislim da imas jos sanse jer bi i meni 9dnt sigurno bija neg.test.

Ajme bas sam sretna sad, dala si mi bar malo nade 😇 
    Bas ti hvala!!!! 🥰🥰

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

Monkica24 🍀
    20. Prosinac 2021. 16:51

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali…

Dobro je, to si i prognozirala 😀 bit ce sve ok, kada ti je pregled? Kako se ti osjećaš inače?

Sutra u 09:30 Inače se osjećam normalno, sve ok, jedino sam jučer i danas malo više aktivnija nego inače (čišćenje stana, shopping poklona...) pa me dolje zateže, i to je sve. A kako je kod tebe, nisi ni ti daleko od svog UZV nema panike ili... ?

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Prosinac 2021. 16:57

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

Sutra u 09:30 Inače se osjećam normalno, sve ok, jedino sam jučer i danas malo više aktivnija nego inače (čišćenje stana, shopping poklona…) pa me dolje zateže, i to je sve. A kako je kod tebe, nisi ni ti daleko od svog UZV nema panike ili… ?

Super da je ujutro! Ma vjerujem da će sve biti odlično i da ćeš izaći presretna od tamo!
    Ali naravno, lako govoriti drugome 😀
    Ja ću sutra krizirati, danas je tvoj dan 🤣😘

👩 40 👨 39

• ribic
    20. Prosinac 2021. 17:46

Cure, kak vama ove godine uspjeva psenica? Evo mi se taman preselili u novi stan i ja sva nadobudna posijala. Tak je sva jadna na parove razbroj da ju je presmijesno za gledat. Cak mi i psenica govori o mojoj plodnosti i niskom amh🙈

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Prosinac 2021. 18:08

ribic

Cure, kak vama ove godine uspjeva psenica? Evo mi se taman preselili u novi stan i ja sva nadobudna posijala. Tak je sva jadna na parove razbroj da ju je presmijesno za gledat. Cak mi i psenica govori o mojoj plodnosti i niskom amh🙈

Ja sam svoju pšenicu jučer posadila 🙈 vidjet cemo sta ce biti! 

👩 40 👨 39

• ribic
    20. Prosinac 2021. 18:30

MissIvy Tebe briga. Ti za iducu god mirna jer stize bebica😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ZuzaLu
    20. Prosinac 2021. 18:58

...curke ja cu samo prijaviti negativnu betu, testovi su bili negativni beta je samo potvrdila
    ...citam vas, svo vrijeme ali nemam snage pisati jer se osjecam poprilicno izgubljeno i prazno
    ...saljem zagrljaje

🤷‍♀️ PCOS 🤷‍♂️ lošiji spermiogram
    04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
    07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
    10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
    12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
    02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️

Anemona
    20. Prosinac 2021. 18:58

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Anemona hvala sto pitas ja izlazim 22.12 iz izolacije dobro sam dosao mi je muz pa sam sretna 🤭🤭🥰🥰mali je dns izasso iz izolac.a baka je za sad dobro.A kako si ti? Muz i ja se veselimo i jedva cekamo prvi mj tranferic nase male 🐧🐧🤭🥰

Drago mi je to čuti, neka ostane sve dobro 🙏🤞
    I ja sam dobro, sutra idem na uzv, pa sam i ja za nekih 2 tjedna pupo 😊🙏 tako da smo i mi uzbuđeni i odbrojavamo 😍

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.