Sani, žao mi je 🙁, neka idući put bude dobitan ❤️
Michelle, čestitam na beti, sad smo u istom košu čekanja prvog ultrazvuka.
Danas sam nazvala Vinogradsku, javila se neka sestra koju ne poznajem. Uglavnom, izvijestila me je da napravim ultrazvuk u ponedjeljak nakon Božića, 27.12. (valjda da si biram gdje, oni ne rade). Niš mi nije rekla za poslije, a ja smotana nisam niš pitala više, kad se vraćaju s kolektivnog i kamo se sele…
Imate kakvu preporuku za privatnog ginekologa u Zagrebu? Moj socijalni mi sigurno neće htjeti sa 6 tjedana raditi ultrazvuk.
Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali...
Ja sam počela krizirati, hvata me panika , sutra je UZV za srčeko, sto scenarija si vrtim po glavi. Eto samo sam to došla reći
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Sani, žao mi je 🙁, neka idući put bude dobitan ❤️
Michelle, čestitam na beti, sad smo u istom košu čekanja prvog ultrazvuka.
Danas sam nazvala Vinogradsku, javila se neka sestra koju ne poznajem. Uglavnom, izvijestila me je da napravim ultrazvuk u ponedjeljak nakon Božića, 27.12. (valjda da si biram gdje, oni ne rade). Niš mi nije rekla za poslije, a ja smotana nisam niš pitala više, kad se vraćaju s kolektivnog i kamo se sele…
Imate kakvu preporuku za privatnog ginekologa u Zagrebu? Moj socijalni mi sigurno neće htjeti sa 6 tjedana raditi ultrazvuk.Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali…
Ja sam počela krizirati, hvata me panika, sutra je UZV za srčeko, sto scenarija si vrtim po glavi. Eto samo sam to došla reći
Dobro je, to si i prognozirala 😀 bit ce sve ok, kada ti je pregled? Kako se ti osjećaš inače?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Jesam svaki dan! 😂😂 Ali pravo da vam kazem, pozitivni su svi, ali ne vidim neku razliku, mozda maaaaaaalo bude svaki dan tamnija, a mozda bi i umisljala. Pozalila sam sta sam ih radila jer bi se samo zivcirala jel tamnija ili ne, pa gledaj na ovo svitlo pa na ono, pa izadji vani.. sludila sam se 😅
A od kojeg dana si krenila raditi testove :)
10dnt sam napravila prvog, tada je beta bila 37, a crtica jeeedva vidljiva, moguce da sam je i umislila, ove iza su se vidile jasno ali su bile dosta blage, pokusat cu stavit sliku
Ajme onda postoji šansa 😇😇😇
A jesi li imala kakve simptome?
Znaci taj 10dnt me cilo popodne i vecer bolilo ka da sam procurila, a posebno me bolilo s desne strane sve do ledja, uzas, cak sam i pisala ovde jer nisam znala jel to normalno. Bol je prestala tokom veceri i tako sam zaspala, od tada vise nista, tu i tamo osjetim ka da me nesto malo zigne. Nikakvih drugih simptoma nisam imala.
Mislim da imas jos sanse jer bi i meni 9dnt sigurno bija neg.test.
Ajme bas sam sretna sad, dala si mi bar malo nade 😇
Bas ti hvala!!!! 🥰🥰
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali…
Ja sam počela krizirati, hvata me panika, sutra je UZV za srčeko, sto scenarija si vrtim po glavi. Eto samo sam to došla reći
Dobro je, to si i prognozirala 😀 bit ce sve ok, kada ti je pregled? Kako se ti osjećaš inače?
Sutra u 09:30 Inače se osjećam normalno, sve ok, jedino sam jučer i danas malo više aktivnija nego inače (čišćenje stana, shopping poklona...) pa me dolje zateže, i to je sve. A kako je kod tebe, nisi ni ti daleko od svog UZV nema panike ili... ?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Slavica pa odi kod Bolanče privatno, Poliklinika Bolanča? Jedino ako i oni tamo ne budu radili zbog blagdana, ako su si spajali…
Sutra u 09:30Inače se osjećam normalno, sve ok, jedino sam jučer i danas malo više aktivnija nego inače (čišćenje stana, shopping poklona…) pa me dolje zateže, i to je sve. A kako je kod tebe, nisi ni ti daleko od svog UZV nema panike ili… ?
Super da je ujutro! Ma vjerujem da će sve biti odlično i da ćeš izaći presretna od tamo!
Ali naravno, lako govoriti drugome 😀
Ja ću sutra krizirati, danas je tvoj dan 🤣😘
👩 40 👨 39
Cure, kak vama ove godine uspjeva psenica? Evo mi se taman preselili u novi stan i ja sva nadobudna posijala. Tak je sva jadna na parove razbroj da ju je presmijesno za gledat. Cak mi i psenica govori o mojoj plodnosti i niskom amh🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, kak vama ove godine uspjeva psenica? Evo mi se taman preselili u novi stan i ja sva nadobudna posijala. Tak je sva jadna na parove razbroj da ju je presmijesno za gledat. Cak mi i psenica govori o mojoj plodnosti i niskom amh🙈
Ja sam svoju pšenicu jučer posadila 🙈 vidjet cemo sta ce biti!
👩 40 👨 39
MissIvy Tebe briga. Ti za iducu god mirna jer stize bebica😂😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
...curke ja cu samo prijaviti negativnu betu, testovi su bili negativni beta je samo potvrdila
...citam vas, svo vrijeme ali nemam snage pisati jer se osjecam poprilicno izgubljeno i prazno
...saljem zagrljaje
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Anemona hvala sto pitas ja izlazim 22.12 iz izolacije dobro sam dosao mi je muz pa sam sretna 🤭🤭🥰🥰mali je dns izasso iz izolac.a baka je za sad dobro.A kako si ti? Muz i ja se veselimo i jedva cekamo prvi mj tranferic nase male 🐧🐧🤭🥰
Drago mi je to čuti, neka ostane sve dobro 🙏🤞
I ja sam dobro, sutra idem na uzv, pa sam i ja za nekih 2 tjedna pupo 😊🙏 tako da smo i mi uzbuđeni i odbrojavamo 😍
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji