…curke ja cu samo prijaviti negativnu betu, testovi su bili negativni beta je samo potvrdila
…citam vas, svo vrijeme ali nemam snage pisati jer se osjecam poprilicno izgubljeno i prazno
…saljem zagrljaje
Zao mi je. Drzi se❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Zuzalu bas mi je zao. Proći će sve to jednom! U ovom trenutku te nista ne moze utješiti znam, ali uvijek imaš tu iskaliti svoju negativne osjećaje.
A vezano za pšenicu, moja je prvu godinu kako smo se doselili u stan bila super, druga malo gora, ove godine uzasna! Samo se nadam da mi neće biti takva nova godina kakva je psenica hahahahaha
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Gpgirl❤, Sanjarka❤
...obzirom da je meni ovo prvi postupak i da imam dobar rezultat sa stimulacijom ocigledno je implantacija problem, jer ima tko od cura s slicnim iskustvom i jer ima nesto sto bi trebala napraviti prije vracanja preostalih blastica (pretrage ili nesto trece😔)?
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Lucka Nemam riječi, drži se <3
Michelle odlična beta, čestitam!
ZuzaLu jako mi je žao, mislim da je kod mene isti problem i ne znam što se tu može napraviti...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Monkice sretno sutra, sve bude dobro <3
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Zuzalu zao mi je zbog negativne bete.. znam kako ti je nazalost. Ja imam odlican odgovor na stiluaciju i svaki put se obe oplode,ali imaplntacija steka. Meni je tsh na gornjpj granici za mpo i imam povisenu anu zbog psorijaze i mogucnost za razvoj psorijaticnog artiritisa pa ptetpostavljam da je nesto imunolosko u podlozi zbog neuspjeha. Vidjet cemo. Ja ti mogu poslat sto je meni dr. P za neuspjesne transfere dao da izvadim
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
https://ibb.co/2Y0nWXP
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Rainbow-Hope drzim fige za sljedeci transfer🤞❤ i nadam se da cemo uspjesno implantirati ostatak❄️
Joka95 bas ti hvala na odgovoru, skinula sam si sliku, proucit cu je detaljno pa s Lucijem iskomentirati, Lana je mislim na prvom transferu rekla da na neke detaljne pretrage idu tek nakon treceg neuspjelog pokusaja, e pa sad je ta kvota ispunjena
...sreca u svemu je sto ovaj fet nisam dobila kile vec skinula, jer od estrofema sam bila +8kg, sad sam +6kg, mislim da ce s mengom i pola toga otici
...svakim neuspjelim fetom sve se vise divim curama koje imaju dugogodisnju pricu u MPO vodama, svaka cast cure na hrabrosti, ustrajnosti i zelji🤭🙏🤗
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
…curke ja cu samo prijaviti negativnu betu, testovi su bili negativni beta je samo potvrdila
…citam vas, svo vrijeme ali nemam snage pisati jer se osjecam poprilicno izgubljeno i prazno
…saljem zagrljaje
Zao mi je 😔, trenutno smo u istim g……
Ja ti mogu predlozit jedino da provjeris razinu D vitamina u krvi i ako je nizak da ga podignes, jedino tu mozes utjecat , jer jedino on dokazanoutjece na implantaciju. Ja isto nemam sta vise napravit od pretraga, uvijek dobijem jako nahvaljene embrije i sipak na kraju, svi nalazi uredni dosad, jedino cu trazit histeroskopiju prije iduceg FETa, da i to skinem s liste… Saljem 🤗
...bas si dobro rekla ista g....
...pocela sam pit vitamin d na pocetku ciklusa, jer je neko od cura napisao da pcos ima manjka skoro uvijek, pa sad jedino da mozda prestanem i napravim svu obradu
...ja bas i nisam nesta od pretraga radila, osim onih basic krvna grupa i "djecije" bolesti😅
...a na 12 jajnih stanica mislila sam da necu ni trebati, koji zajeb😅
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
…saljem zagrljaje
Zao mi je 😔, trenutno smo u istim g……
Ja ti mogu predlozit jedino da provjeris razinu D vitamina u krvi i ako je nizak da ga podignes, jedino tu mozes utjecat , jer jedino on dokazanoutjece na implantaciju. Ja isto nemam sta vise napravit od pretraga, uvijek dobijem jako nahvaljene embrije i sipak na kraju, svi nalazi uredni dosad, jedino cu trazit histeroskopiju prije iduceg FETa, da i to skinem s liste… Saljem 🤗
…bas si dobro rekla ista g….
…pocela sam pit vitamin d na pocetku ciklusa, jer je neko od cura napisao da pcos ima manjka skoro uvijek, pa sad jedino da mozda prestanem i napravim svu obradu
…ja bas i nisam nesta od pretraga radila, osim onih basic krvna grupa i "djecije" bolesti😅
…a na 12 jajnih stanica mislila sam da necu ni trebati, koji zajeb😅
Problem i jest sto nas dr salju na detaljnije pretrage tek nakon ponavljajucih neuspjeha ili nedajBoze ponavljajucih spontanih umjesto da te "prosirene" pretrage budu u sklopu prve obrade, pa da se na vrijeme reagira , jer realno rijetki su slucajevi da se uspije bas od prve, ali ne ajmo mi prvo probat onako vulgaris pa ako uspije uspije, tocno budem ljuta na takav pristup.. Ja sam realna i znam da ako embrij nije dobar nece se implantirat, u suprotnom moze jedino jos bit do imunologije i tu cu se fokusirat prije iduceg postupka, mada ja nemam nijednu autoimunu bolest, ali nisam prosla imunolosku obradu a mozda tu nesto steka, ali o tom potom, dok malo dodjem k sebi..
...potpisujem sve sto si rekla, meni isto treba odmor iscrpilo me emotivno i fizicki i ne bi htjela preostale dve blastice "ubacit" pa sta bude bez ikakvih pretraga, jer ne znam kak cu opet u novu stimulaciju, sto financijski, sto s poslom (jer sam ga promjenila) a sama pomisao na novo bockanje me uzasava, jer sam jedva podnjela prvo (inace padam u nesvijest od igle🙈)
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
Sortiraj odgovore
Najstariji