Nakon 100 godina sam tu i vidim da ima punoo lijepih vijesti
Lucija zelim ti svu srecu 😍😍 zasluzila si
Bozma iskrene cestitke od ❤ uzivaj sa svojim bebicana
Pozdrav staroj ekipi,hvata me noatalgija kad sam tu
Aurora, Maslacak ,Anchy 😍😍
Sretno svima koji su u postupku 🥰
Ajme vec 4 mj 😍
Kako ste vi? Jel uzivate, setate i tako to 😍💙
Daaa,nadoknadili smo u ovih skoro 5 sve sta smo lezali u trudnoci, uzivamo!
Kako si ti,u kojoj fazi?
Bas mi je drago 🥰
Pozdravi ostalu ekipu ako se cujete 🥰❤️
Ja sam u fazi gubljenja kila, krkanja dodacima i paničarenja na momente jer krenu scenariji sta ako 🙈 ali sve u svemu jako sam uzbudena i jedva cekam 🥰
Da,vidim da je postupak u 3.mj proletit ce to,na dobrom si putu,samo se ti kljukaj svim i svacim
Meni je pomoglo
Sretno ❤🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Nikkita procitala sam tvoju priču, tj.novi zivot,nadam se da se oporavljas i da si bolje ❤
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Nakon 100 godina sam tu i vidim da ima punoo lijepih vijesti
Lucija zelim ti svu srecu 😍😍 zasluzila si
Bozma iskrene cestitke od ❤ uzivaj sa svojim bebicana
Pozdrav staroj ekipi,hvata me noatalgija kad sam tu
Aurora, Maslacak ,Anchy 😍😍
Sretno svima koji su u postupku 🥰
Ajme vec 4 mj 😍
Kako ste vi? Jel uzivate, setate i tako to 😍💙
Daaa,nadoknadili smo u ovih skoro 5 sve sta smo lezali u trudnoci, uzivamo!
Kako si ti,u kojoj fazi?
Bas mi je drago 🥰
Pozdravi ostalu ekipu ako se cujete 🥰❤️
Ja sam u fazi gubljenja kila, krkanja dodacima i paničarenja na momente jer krenu scenariji sta ako 🙈 ali sve u svemu jako sam uzbudena i jedva cekam 🥰
Da,vidim da je postupak u 3.mj proletit ce to,na dobrom si putu,samo se ti kljukaj svim i svacim
Meni je pomoglo
Sretno ❤🙏
Hvala ti ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ludakopatka💖
Joj… Hvala ti♥️
Nisam jedino to probala jer.. Morala bih ici tamo i u postupak a ja zbilja nemam vise zivaca…
I iskreno Podobnik mi se ne svidja bas, bila sam tamo na kiretazi i ne, ne mogu ga niti zamisliti da mi bude mpo lijecnik…
Ne volim one lako cemo samo mi dodite (s novcima) , naslusala sam se ja tih bajki…
Mozda se jednom predomislim no opet.. Ako mi nije uspjelo s 31 kako ce npr s 40 ako odem 'dok malo odmorim'… Ne znam…
Da.. L mi je to rekao.. I koliko me sokiralo toliko mi je i bilo potrebno to cuti jer su mi do tad svi doktori gledajuci moje nalaze i stanje na ultrazvuku govorili da 'samo ne odustanem' …
Doslovno mi je kad je bio spontani hvatajuci se za glavu rekao da on vise nema ideju sta samnom, da sam manje vise sve probala i da mu nema smisla vise me filat i šopat kad je ocito problem u necemu sto on ne vidi i ne zna, ne moze mi pomoći….
Da bi mi vece sanse bile negdje gdje se radi bar PGD i/ili donacija….
A najljepsa je ova tvoja recenica sa sretnim krajem i carobnom djevojcicom💖
A da li se išta može dobit preko zdravtsvenog u vezi PGD?
Neka sića. Mislim da hzzo sufinancira 1000eura (to je sica kad sam gledala koliko bi me to sve kostalo) no ja ni to nemam pravo jer sam iskoristila sve postupke preko hzzoa, a za postupak vani tj tih njihovih velikodusnih 1000eura mora se imati bar 1 postupak slobodan.. Ja sam svoje ispucala…
Kad imas dijagnozu HZZO pokriva jako velik dio.. samo moras platiti za dio puta i smještaj. Ali kad ides bez dijagnoze mislim da ne pokrivaju ništa, ali ispravi me ako griješim..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ludakopatka💖
Joj… Hvala ti♥️
Nisam jedino to probala jer.. Morala bih ici tamo i u postupak a ja zbilja nemam vise zivaca…
I iskreno Podobnik mi se ne svidja bas, bila sam tamo na kiretazi i ne, ne mogu ga niti zamisliti da mi bude mpo lijecnik…
Ne volim one lako cemo samo mi dodite (s novcima) , naslusala sam se ja tih bajki…
Mozda se jednom predomislim no opet.. Ako mi nije uspjelo s 31 kako ce npr s 40 ako odem 'dok malo odmorim'… Ne znam…
Da.. L mi je to rekao.. I koliko me sokiralo toliko mi je i bilo potrebno to cuti jer su mi do tad svi doktori gledajuci moje nalaze i stanje na ultrazvuku govorili da 'samo ne odustanem' …
Doslovno mi je kad je bio spontani hvatajuci se za glavu rekao da on vise nema ideju sta samnom, da sam manje vise sve probala i da mu nema smisla vise me filat i šopat kad je ocito problem u necemu sto on ne vidi i ne zna, ne moze mi pomoći….
Neka sića. Mislim da hzzo sufinancira 1000eura (to je sica kad sam gledala koliko bi me to sve kostalo) no ja ni to nemam pravo jer sam iskoristila sve postupke preko hzzoa, a za postupak vani tj tih njihovih velikodusnih 1000eura mora se imati bar 1 postupak slobodan.. Ja sam svoje ispucala…
Kad imas dijagnozu HZZO pokriva jako velik dio.. samo moras platiti za dio puta i smještaj. Ali kad ides bez dijagnoze mislim da ne pokrivaju ništa, ali ispravi me ako griješim..
Jel mozda hzzo pokriva i donaciju sperme u inozemstvu 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ludakopatka💖
Joj… Hvala ti♥️
Jel mozda hzzo pokriva i donaciju sperme u inozemstvu 🤔
Ne znam za sigurno ali u slučaju kada se zna da je partner potpuno neplodan mislim da bi trebao pokriti. Samim time što koliko znam nemamo banku davaoca sperme kod nas.
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ludakopatka💖
Joj… Hvala ti♥️
Da, tako nekako dok sam citala.. Moras imati dijagnozu, sad da li bi moji ponavljajuci pobacaji ulazili u tu kategoriju unatoc svim urednim nalazima i kariogramima ne znam, no nisam znala da je to velik dio koji sufinanciraju, znam da sam citala da zene pisu 1000eura preko hzzoa tako nesto, naravno sve su isle zbog neke dijagnoze van.. Iskreno davno sam citala jer sam tu opciju totalno prekrizila….
Iskreno mislim da samo ponavljajući pobačaji nažalost nisu dostatni da te uzmu u obzir. Ali da, financira se puno više i to valjda imaš 3x pravo ići.. Sad ja ne znam kako je bilo prije par godina.. možda su tad i davali samo 1000 eura. Sad je to ok pokriveno jer postupak je stvarno skup.
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
https://ibb.co/7J1J3rk
Ja tu vidim samo riječ donacija.. i za to nemam pojma kak je regulirano kod HZZO-a. Znam samo za PGD.
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
https://dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/hrvati-po-spermu-i-jajne-stanice-odlaze-u-cesku-i-belgiju-20-tak-lijecenja-u-inozemstvu-placa-hzzo---558825.html
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Zuzujalica draga moja susjedice s drugih tema🥰❤️
I moj muzic ti je dobio slicnu dijagnozu u 7. mjesecu, bio nam je to šok, koncentracija je bila 3 mil. spermija, 6% p. pokretnih. Pio je suplemente redovno, bas se trudio. Za tri mjeseca dijagnoza asthenozoospermia, ostala je losa pokretljivost no koncentracija skocila s 3 na 30 milijuna spermija, morfologija s 4% na 13%. Tako da ne gubite nadu.🙏🏻
Mi smo bili kandidati za ICSI, a sad nam je na zadnjem nalazu rekao doktor da mozemo probat i s inseminacijom.🙌🏻
No mi ju planiramo preskocit🙊 cim se vratimo u Hrvatsku, u 6. mjesecu krecemo u postupak🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji