Negu cure jedno skakljivo pitanje 🙈, kakav je vas libido u stimulaciji? Jer ja ne znam sta se sa mnom dogadja, iskre frcaju na sve strane ako me kuzite🙈 . Jajnici su mi sigurno uvecani jer ih osjetim dok hodam, dok sjedim a ima i folikula, al evo npr ja sam sinoc imala takav orgazam da sam uvjerena da sam zvjezde ugledala ⭐⭐🙈, a i danas me ne popusta 🙈, pa si sve razmisljam jel ona akupunktura juce imala kakav utjecaj jer mi je iglice stavljala i oko maternice , a ipak samo jedan tretman… ili me jednostavno pucaju hormoni ovaj puta na najace
Od pocetka pa do danas libido mi je 0, jadan MM ali valjda stres radi svoje.
👩🏼‘94🧑🏻‘95
👩🏼 Nemam jajovode, ostalo super
🧑🏻Sve super
3x vanmaternicna
1x spontani
1. 10/21 IVF 1 blastocista ❌
2. 19.11 FET 2 blastociste ❌
3. 12/21 FET 🤞🤞🙏🙏
Transfer je gotov 😀 16.12 beta.
Nek se uhvate 🤞🤞 jao pa imas i 🐧 😍😍
Hvala, da ja sam jos uvijek u soku kako dobar rezultat s obzirom na cijeli ovaj postupak.
Hvala vam cure 😘
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Pitanje za trudnice koje su se cijepile protiv korone ili ako netko drugi ima info od dr.
Zanima me jesu li vam doktori nakon cijepljenja preporučili uzimanje kakvih lijekova preventivno (andol, aspirin, lekadol ili slično)?
Pa pretpostavljam da opet samo Lupocet ili nešto drugo na bazi paracetamola. Tako su rekli kad nisam bila trudna. Brufen nikako ne jer kao da nešto može utjecati na cjepivo. Meni je jedan Lupocet tada bio ok. Ja planiram po booster idući tjedan.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Transfer je gotov 😀 16.12 beta.
Nek se uhvate 🤞🤞 jao pa imas i 🐧 😍😍
Hvala, da ja sam jos uvijek u soku kako dobar rezultat s obzirom na cijeli ovaj postupak.
Hvala vam cure 😘
😍😍😍😍😍😍 čestitam PUPO. I imate 🐧 🥳🥳🥳🥳🥳
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav.
Evo nakon skoro 3 godine "hodanja po doktorima", dvije neuspješne potpomognute i svih urednih nalaza, danas su mi ustanovili T-shaped maternicu.
Je li ima tko iskustva s tim ili je čuo za to? Navodno se može operirati...
Kakve su šanse za trudnoću bez zahvata?
Malena stvarno je teško reci najbolje je izvaditi betu pa ces znati na cemu si. Sretno 🥰
Ne znam kakav je tvoj ginekolog ali ja kod svoga mogu otici da mi izvadi krv i pogleda betu platis nekih 30 eura pa cisto da se raspitas ako ce ti trebati za sljedeci put.
Svim curama zelim svu srecu 😊 i našim pupicama da se mrve cvrsto prime i ne pustaju 🌻✨🍀
I da Anci pasic je preee presladaak 🥰 zasjenila ti je i bor svojom slatkocom 🐶 😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Negu cure jedno skakljivo pitanje 🙈, kakav je vas libido u stimulaciji? Jer ja ne znam sta se sa mnom dogadja, iskre frcaju na sve strane ako me kuzite🙈 . Jajnici su mi sigurno uvecani jer ih osjetim dok hodam, dok sjedim a ima i folikula, al evo npr ja sam sinoc imala takav orgazam da sam uvjerena da sam zvjezde ugledala ⭐⭐🙈, a i danas me ne popusta 🙈, pa si sve razmisljam jel ona akupunktura juce imala kakav utjecaj jer mi je iglice stavljala i oko maternice , a ipak samo jedan tretman… ili me jednostavno pucaju hormoni ovaj puta na najace
Haha.. slabo se sjećam ali mislim da me nije pralo🤭🙈 Moguće fkt da je akupunktura.. znam samo da me je pri kraju stimulacije toliko sve već bolilo da s.. nije dolazio u obzir.. uživaj dok možeš;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Dobro jutro! Sretno danas curama 😊🙏. Iako je prvi dan od transfera, već sam si umislila da mi se nešto dešava. Noge teške..neki čudan osjećaj samo bi ih protezala. Donji dio leđa kao da me boli i trbuh neki osjecaj ne mogu opisati ne boli me ali kao da se nešto dešava valjda zato što znam da je unutra ili tijelo reagira na nešto što do sada nije bilo tu. Noge hladne, a imam dva para čarapa.
Evo jedne da ti kaže da je moguće i da (nadam se🤞🤞) ne umišljaš! Ja sam tako drugi ili treći dan od transfera osjetila te neke specifične grčiće.. nježne skoro kao da me netko škaklja i sjećam se da sam rekla mužu.. e ovdje se nešto događa! Ja sam imala FET i bila sam skroz ok od stimulacije. Inače nemam nekih reakcija na utriće tako da mislim da sam fkt osjetila implantaciju.. sljedeći simptom koji je došao brzo bila je blaga vrtoglavica i slabost.. i to samo jedan dan mislim. Sve je to bilo prije bete. Ovisi naravno i koliko poznajes svoje tijelo.. ja sam točno kužila da ovo nije nikakav PMS. Sretno!!💪🥳🥳
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Malenastvarno je teško reci najbolje je izvaditi betu pa ces znati na cemu si. Sretno 🥰
Ne znam kakav je tvoj ginekolog ali ja kod svoga mogu otici da mi izvadi krv i pogleda betu platis nekih 30 eura pa cisto da se raspitas ako ce ti trebati za sljedeci put.
Svim curama zelim svu srecu 😊 i našim pupicama da se mrve cvrsto prime i ne pustaju 🌻✨🍀
I da Anci pasic je preee presladaak 🥰 zasjenila ti je i bor svojom slatkocom 🐶 😊
Sestra kod moje gin. Me prvo pita kada sam dobila po planu da je vadim i dali sam je vadila u Kinderwunsch zentru i kad im kazem ne, onda mi samo kaze zao mi je morate cekat termin u Kinderwunsch Zentru, a njih sam danas uspjela izmoliti. Sto se tice privatnog laba, u krugu oko mene koliko sam uspjela vidjet na googlu nema ni jednog.
Ma bit ce to sve ok, ako ne sada, sljedeci put.. biti cemo pozitivni i necemo misliti ruzno 😊🥰
👩🏼‘94🧑🏻‘95
👩🏼 Nemam jajovode, ostalo super
🧑🏻Sve super
3x vanmaternicna
1x spontani
1. 10/21 IVF 1 blastocista ❌
2. 19.11 FET 2 blastociste ❌
3. 12/21 FET 🤞🤞🙏🙏
Malenastvarno je teško reci najbolje je izvaditi betu pa ces znati na cemu si. Sretno 🥰
Sestra kod moje gin. Me prvo pita kada sam dobila po planu da je vadim i dali sam je vadila u Kinderwunsch zentru i kad im kazem ne, onda mi samo kaze zao mi je morate cekat termin u Kinderwunsch Zentru, a njih sam danas uspjela izmoliti. Sto se tice privatnog laba, u krugu oko mene koliko sam uspjela vidjet na googlu nema ni jednog.
Ma bit ce to sve ok, ako ne sada, sljedeci put.. biti cemo pozitivni i necemo misliti ruzno 😊🥰
Bas su cudni 🙈 Da ja sam tu u Ingolstadt i nema nista privatno to mi je jako cudno ovde u Njemačkoj, ne znam jeli svagdje tako ili samo u ovom mom dijelu.
Naravno, zelim ti svu sreću 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore