Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    02. Prosinac 2021. 10:47

Anči 💕

❤️J_b😺

Anči 💕

Trudnice very soon to be - part dvaKetrin2604 konzultacije 1/22
    Ivy19 FET u planu
    Tina26 postupak za nekoliko mjeseci
    Juricka postupak za nekoliko mjeseci
    PeggyFET za nekoliko mjeseci
    Ribic postupak za nekoliko mjeseci
    Rita_55 postupak za nekoliko mjeseciKača84/Kacushapostupak za par mjeseci
    UdaUda postupak za nekoliko mjeseci
    ericaapostupak za nekoliko mjeseci
    Tanja79 postupak za nekoliko mjeseci
    VM postupak za nekoliko mjeseci
    J_B postupak za nekoliko mjeseci
    Koka007 postupak za nekoliko mjeseci
    Lita.1234postupak za nekoliko mjeseci
    Mariaa94 postupak za nekoliko mjeseci
    Mikica FET postupak za nekoliko mjeseci
    Slavica85 postupak za nekoliko mjeseci
    RazigranaFET postupak za nekoliko mjeseci
    Malena31 FET postupak za nekoliko mjeseci
    tessa1990postupak za nekoliko mjeseci
    Roxy postupak za nekoliko mjeseci
    Ivanaka postupak za nekoliko mjeseci
    Jana85- postupak za nekoliko mjeseci
    Andela111postupak za nekoliko mjeseci
    Leona81 postupak za nekoliko mjeseci
    iris_iris postupak za par mjeseci
    Sofisofi postupak za nekoliko mjeseci
    Marta82 postupak za nekoliko mjeseci
    darlivpostupak za nekoliko mjeseci
    ANKSIMORON- postupak za nekoliko mjeseci
    Piky–postupak za nekoliko mjeseci
    Hani postupak za nekoliko mjeseci
    Koka FET za nekoliko mjeseci
    LucyLou- postupak za nekoliko mjeseci
    Lucka007-postupak za nekoliko mjeseci
    Amaranta- postupak za nekoliko mjeseci
    Lucky u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Leptir5 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Zoe u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Belinda09 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Nanaj u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
    Nadalina6 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija

Hello.. Nije me bilo neko vrijeme, skupljala nalaze, uspjela sve skupit i konačno Ančiimam postupak u prvom mjesecu. Pa me pliz zapiši

Hello 🤗🥰 falila si 🤭❤️

I vi ste meni falile..
    Samo se nikako vratit na forum, malo sam stavila glavu van teme potpomognute,. Vidim da se dosta toga promjenilo, imamo novih trudnica.. Čestitke svima što očekuju! ☺️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

petra30
    02. Prosinac 2021. 10:47

malala

Petra, Miss, Monkica, hvala. 🤗 Već sam mislila zvati kliniku. Da si nisam dala pod kožu ili nešto. Ali igla je velika, i baš ide duboko. 😳

Panika je potpuno razumljiva🙃. Dok sam si sama davala svoju prvu cetrotide imala sam šou program😂🙈. Gledala sam na YouTubeu kak ide, sve napravila krivo, ostala hrpa zraka, dobila napadaj panike🙈. Na kraju sam na video poziv zvala frenda ,medicinskog tehnicara ,koj me onda vodil korak po korak. Sve vratiti iz šprice nazad u bočicu, ponovo u špricu i piknuti se😂. Uglavnom ludilo🙈🙃...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Monkica24 🍀
    02. Prosinac 2021. 10:48

⭐ Miss_Ivy ⭐

Monkica24 🍀

Miss_Ivy hahaaha da u pravu si, ma šta za par dana, već me lagano hvataju paranojeJa te pokušavam utješit pa ako prođe, prođemalala - to je normalno, stavi si hladni oblog 15, 20 min na to, proći će

A kad ti imas uzv? I hvala ti, puno znaci. Evo vise me nit ne boli 😀😀😘

Eto vidiš  UZV je u utorak u 11h 🍀

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Asli 🌱
    02. Prosinac 2021. 10:51

petra30

malala

Petra, Miss, Monkica, hvala. 🤗 Već sam mislila zvati kliniku. Da si nisam dala pod kožu ili nešto. Ali igla je velika, i baš ide duboko. 😳

Panika je potpuno razumljiva🙃. Dok sam si sama davala svoju prvu cetrotide imala sam šou program😂🙈. Gledala sam na YouTubeu kak ide, sve napravila krivo, ostala hrpa zraka, dobila napadaj panike🙈. Na kraju sam na video poziv zvala frenda ,medicinskog tehnicara ,koj me onda vodil korak po korak. Sve vratiti iz šprice nazad u bočicu, ponovo u špricu i piknuti se😂. Uglavnom ludilo🙈🙃…

😂😂😂 Ja mislim da sam se čak rasplakala koliko sam se naživcirala nakon prvog bockanja sa cetrotide. Sve je na videu izgledalo "jednostavno", a meni sve naopako, nisam mogla skinuti iglu i sve mi se nekako zakompliciralo, mislim da je preko pola sata trajalo na kraju.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Hrabrica
    02. Prosinac 2021. 10:56

malala

Dala sam si cetrotide. Crveno mi je mjesto uboda i svrbi me. Jučer mi je dala tamo sestra i nije bilo reakcije. 😱

Joj tak je i meni bilo i sad se ne sjećam najbolje Al mislim da je bila neka fora da se pika izvadi iz frizidera na sobnu temp par minuta prije pa nema tih tegoba

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Monkica24 🍀
    02. Prosinac 2021. 10:58

zaboravila sam vam napisati što su mi na akupunkturi još savjetovali, pa za cure koje idu na transfer: ako možete tražite da gledate na uzv monitoru svoj transfer. Neke su možda to i gledale, ja recimo prva dva puta nisam, u Vinogradskoj su ga radili bez uzv navođenja. Ovaj put sam tražila i gledala, vidjela sam taj trenutak kad je blastica izašla iz cjevčice i zabljesnula Navodno i to pomaže da se primi, na psihičkoj bazi se radi ta povezanost... 

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Iman
    02. Prosinac 2021. 10:59

malala

Dala sam si cetrotide. Crveno mi je mjesto uboda i svrbi me. Jučer mi je dala tamo sestra i nije bilo reakcije. 😱

Draga malala isto je bilo i kod mene, crvenilo i svrbez odmah po aplikaciji, i pojavio bi se otok poprilicno veliki, i kasnije bi proslo.. bez brige i sretno 🤞🤞❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

petra30
    02. Prosinac 2021. 11:00

Asli 🌼

petra30

malala

Panika je potpuno razumljiva🙃. Dok sam si sama davala svoju prvu cetrotide imala sam šou program😂🙈. Gledala sam na YouTubeu kak ide, sve napravila krivo, ostala hrpa zraka, dobila napadaj panike🙈. Na kraju sam na video poziv zvala frenda ,medicinskog tehnicara ,koj me onda vodil korak po korak. Sve vratiti iz šprice nazad u bočicu, ponovo u špricu i piknuti se😂. Uglavnom ludilo🙈🙃…

😂😂😂 Ja mislim da sam se čak rasplakala koliko sam se naživcirala nakon prvog bockanja sa cetrotide. Sve je na videu izgledalo "jednostavno", a meni sve naopako, nisam mogla skinuti iglu i sve mi se nekako zakompliciralo, mislim da je preko pola sata trajalo na kraju.

Oooo da plač se podrazumijeva 😂🙈! Mislim da sam tog frenda izludjela u postupku, zvala sam ga svako malo za svaku sitnicu. I dok sam si trebala dati štopericu, natjerala sam ga da dođe k meni u pol 11 navečer i gleda me kak se pikam da ne bi nekaj ukakala😂.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Peanut👒👼
    02. Prosinac 2021. 11:03

Monkica24 🍀

zaboravila sam vam napisati što su mi na akupunkturi još savjetovali, pa za cure koje idu na transfer: ako možete tražite da gledate na uzv monitoru svoj transfer. Neke su možda to i gledale, ja recimo prva dva puta nisam, u Vinogradskoj su ga radili bez uzv navođenja. Ovaj put sam tražila i gledala, vidjela sam taj trenutak kad je blastica izašla iz cjevčice i zabljesnulaNavodno i to pomaže da se primi, na psihičkoj bazi se radi ta povezanost…

Na mom prošlom transferu (prvi transfer) mi je medicinska sestra govorila: "Peanut, srećo, gledaj ovamo..." Nisam se snašla što govori  Mislila je na ekran UZV. Na sljedećem transferu ću (sad znam kako transfer izgleda), svakako pratiti na UZV 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

Asli 🌱
    02. Prosinac 2021. 11:07

malala

Asli 🌼

petra30

malala

Ja nisam mogla skinuti zaštiti s igle, nego mi se sve čupalo van. 🤦 Pa sam zaštiti skinula prije nego sam iglu našarafila. 🤷 Idem opet sutra. Tko zna što ću još dobiti. 😔

E, da, zaštita se teško skida, sad si me sjetila. Ja sam mislila da ću slomiti onu staklenu bočicu prstima dok to skinem i da ću ostat bez injekcije 😅😩

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.