Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena000
    02. Prosinac 2021. 14:25

✨Roxy ✨

malena000

✨Roxy ✨

Malenastvarno je teško reci najbolje je izvaditi betu pa ces znati na cemu si. Sretno 🥰
    Ne znam kakav je tvoj ginekolog ali ja kod svoga mogu otici da mi izvadi krv i pogleda betu platis nekih 30 eura pa cisto da se raspitas ako ce ti trebati za sljedeci put.
    Svim curama zelim svu srecu 😊 i našim pupicama da se mrve cvrsto prime i ne pustaju 🌻✨🍀
    I da Anci pasic je preee presladaak 🥰 zasjenila ti je i bor svojom slatkocom 🐶 😊

Sestra kod moje gin. Me prvo pita kada sam dobila po planu da je vadim i dali sam je vadila u Kinderwunsch zentru i kad im kazem ne, onda mi samo kaze zao mi je morate cekat termin u Kinderwunsch Zentru, a njih sam danas uspjela izmoliti. Sto se tice privatnog laba, u krugu oko mene koliko sam uspjela vidjet na googlu nema ni jednog.
    Ma bit ce to sve ok, ako ne sada, sljedeci put.. biti cemo pozitivni i necemo misliti ruzno 😊🥰

Bas su cudni 🙈 Da ja sam tu u Ingolstadt i nema nista privatno to mi je jako cudno ovde u Njemačkoj, ne znam jeli svagdje tako ili samo u ovom mom dijelu.
    Naravno, zelim ti svu sreću 😘

Ja sam u Hessenu, predpostavljam da je svugdje ista prica. 
    Hvala ❤️

👩🏼‘94🧑🏻‘95
    👩🏼 Nemam jajovode, ostalo super
    🧑🏻Sve super
    3x vanmaternicna
    1x spontani
    1. 10/21 IVF 1 blastocista ❌
    2. 19.11 FET 2 blastociste ❌
    3. 12/21 FET 🤞🤞🙏🙏

Amelie
    02. Prosinac 2021. 14:25

Asli 🌼

petra30

malala

Petra, Miss, Monkica, hvala. 🤗 Već sam mislila zvati kliniku. Da si nisam dala pod kožu ili nešto. Ali igla je velika, i baš ide duboko. 😳

Panika je potpuno razumljiva🙃. Dok sam si sama davala svoju prvu cetrotide imala sam šou program😂🙈. Gledala sam na YouTubeu kak ide, sve napravila krivo, ostala hrpa zraka, dobila napadaj panike🙈. Na kraju sam na video poziv zvala frenda ,medicinskog tehnicara ,koj me onda vodil korak po korak. Sve vratiti iz šprice nazad u bočicu, ponovo u špricu i piknuti se😂. Uglavnom ludilo🙈🙃…

😂😂😂 Ja mislim da sam se čak rasplakala koliko sam se naživcirala nakon prvog bockanja sa cetrotide. Sve je na videu izgledalo "jednostavno", a meni sve naopako, nisam mogla skinuti iglu i sve mi se nekako zakompliciralo, mislim da je preko pola sata trajalo na kraju.

Cetrotide je i meni bio noćna mora. Samo sam si ga jednom morala sama dati srećom.. i tad nisam uspjela sve.. zraka je bilo, nemam pojma, stres i užas. A štoperica je bila posebno iskustvo. Morala sam si ju dati u pol 2 u noći.. pa sam navila valjda tri budilice.. i onda razbudi se i koncentriraj ko nikad u životu jer meni je za cca 12h bio avion za Belgiju i aspiracija tamo dan nakon.. znači nema da zajebem! 😂😱😱🙈🙈 Muž za to vrijeme hrče i nema pojma kaj se događa.. ali nisam ga budila, samo bi mi još više stresa stvorio.. i eto.. sve dobro prošlo. Poanta priče..nije lako, ali sve mi to izguramo!💪😁

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Saby13
    02. Prosinac 2021. 14:33

Pozdrav svima,
    jučer sam u poliklinici preuzela lijekove Rekovelle prema protokolu za IVF. Budući da si lijekove moram davati od 2.dana menstrualnog ciklusa, zanima me od kojega dana zapravo računam prvi dan, ako npr. danas imam lagano sukrvicu, a kasnije npr. navečer dobijem krvarenje, da li mi je prvi dan onda danas ili sutra? Jučer mi je sestra zapravo objašnjavala kada sam je pitala o tome da npr. ako prokrvarim jako do 15 sati, prvi dan mi je danas, a ako iza 15h da se prvi dan gleda kao sutra... Uglavnom, malo sam zbunjena. Pitam i zbog činjenice da prvoga dana menstrualnog ciklusa, moram napraviti i brzi antigenski test. Također me zanima vrijeme u koje je najbolje davati si lijekove? Unapred se zahvaljujem na vašoj pomoći drage borilice 

👱‍♀️ 35
    👨36

3.g. pokušavamo 👶
    Spermiogram: normospermia
    AMH: 17
    Brisevi uredni.
    Papa test uredan.
    Hormoni uredni.
    Jajovodi prohodni.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
    Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
    Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
    1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
    2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
    3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
    Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏

• iva-li13
    02. Prosinac 2021. 14:53

Saby13

Pozdrav svima,
    jučer sam u poliklinici preuzela lijekove Rekovelle prema protokolu za IVF. Budući da si lijekove moram davati od 2.dana menstrualnog ciklusa, zanima me od kojega dana zapravo računam prvi dan, ako npr. danas imam lagano sukrvicu, a kasnije npr. navečer dobijem krvarenje, da li mi je prvi dan onda danas ili sutra? Jučer mi je sestra zapravo objašnjavala kada sam je pitala o tome da npr. ako prokrvarim jako do 15 sati, prvi dan mi je danas, a ako iza 15h da se prvi dan gleda kao sutra… Uglavnom, malo sam zbunjena. Pitam i zbog činjenice da prvoga dana menstrualnog ciklusa, moram napraviti i brzi antigenski test. Također me zanima vrijeme u koje je najbolje davati si lijekove? Unapred se zahvaljujem na vašoj pomoći drage borilice

To je i mene stalno bunilo pa mi je dr. Alebić iz Podobnika rekao da dok god ide sukrvica to ne računam kao prvi dan nego tek kad krene čista krv (znači tebi bi onda tek sutra bio prvi dan- bar ja tako mislim). 
    Ja sam do sad samo pila letrozol i klomifen po 2x1 ujutro i navečer, ali sam uvijek gledala da mi razmak bude 12 sati. 

Peanut👒👼
    02. Prosinac 2021. 14:55

Saby13

Pozdrav svima,
    jučer sam u poliklinici preuzela lijekove Rekovelle prema protokolu za IVF. Budući da si lijekove moram davati od 2.dana menstrualnog ciklusa, zanima me od kojega dana zapravo računam prvi dan, ako npr. danas imam lagano sukrvicu, a kasnije npr. navečer dobijem krvarenje, da li mi je prvi dan onda danas ili sutra? Jučer mi je sestra zapravo objašnjavala kada sam je pitala o tome da npr. ako prokrvarim jako do 15 sati, prvi dan mi je danas, a ako iza 15h da se prvi dan gleda kao sutra… Uglavnom, malo sam zbunjena. Pitam i zbog činjenice da prvoga dana menstrualnog ciklusa, moram napraviti i brzi antigenski test. Također me zanima vrijeme u koje je najbolje davati si lijekove? Unapred se zahvaljujem na vašoj pomoći drage borilice

Također sam na Rekovelle, preuzela jučer  Drugi postupak mi je, ali prvi s Rekovelle. Mislim da ne treba ići u preveliku matematiku što se tiče kad krenuti pikati. Predlaže se 2. ili 3. dan. Primjerice, dobila sam menstruaciju 30.11. u 15h (pravo krvarenje) te sam jučer oko 18h dala prvu injekciju. Službeno sam u 2. danu. Ali da sam krenula davati i danas (3.dan), ne bih zakasnila (pitala sam doktora). Najbolje je davati između 17 i 18h, ako je moguće. I po mogućnosti se držati istog vremena (e to je ta matematika koje se treba držati navodno). SRETNO 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

Asli 🌱
    02. Prosinac 2021. 14:55

Saby13

Pozdrav svima,

Hej, meni su sestre rekle do 17 sati ako bude svježa krv da se računa taj dan da je prvi dan ciklusa. Smeđi iscjedak se ne računa kao pravo krvarenje. Nekom kažu do 17, nekom do 18 sati, tebi su rekle do 15 pa najbolje onda poslušati njih. Ja sam isto uvijek mozgala o tome kad će doći, najviše zbog testiranja na koronu, ali nadaš se da će doći ujutro ili navečer, neće valjda baš u 15 sati na pola 😂 Za lijekove isto pitaj sestre u svojoj bolnici, meni su u Petrovoj rekle mislim da je ok sve do 17 ili 18 sati. Ja sam se bockala u 17 svaki dan kad bi došla s posla doma, jer sam u prvom postupku si davala u 13 sati, po zimi, u autu na parkingu jer mi u wc-u na poslu nije bilo praktično 😅😅
    Sretno 🤞🏼🙂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Ruska1986
    02. Prosinac 2021. 14:57

Anchy, samo da ti javim da je nasa Meto rodila 12.11.🥳🥳🥳🥳 Na svijet nam je dosao predivan frajercic Ante! 😊😊😊😊😊  Nasa Meto je pravi zmaj od zene! 🥰 Pa eto, prebaci ju sa liste trudnica na onu drugu 🙂 pozdrav svim tetkama od mene i Kate i navijamo za sve vas 🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤
    https://ibb.co/2F9Q1Cx

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Saby13
    02. Prosinac 2021. 15:04

Hvala svima, puno ste mi pomogle, sada mi je jasnije. Najvjerojatnije je onda sutra taj prvi dan, ali vidjeti ćemo još malo. Sretno svim dragim ženicama u ostvarivanju trudnoće, a koje se još nisu ostvarile kao majke. Držim nam svima palčeve 

👱‍♀️ 35
    👨36

3.g. pokušavamo 👶
    Spermiogram: normospermia
    AMH: 17
    Brisevi uredni.
    Papa test uredan.
    Hormoni uredni.
    Jajovodi prohodni.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
    Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
    Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
    1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
    2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
    3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
    Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏

Peanut👒👼
    02. Prosinac 2021. 15:09

Saby13

Hvala svima, puno ste mi pomogle, sada mi je jasnije. Najvjerojatnije je onda sutra taj prvi dan, ali vidjeti ćemo još malo. Sretno svim dragim ženicama u ostvarivanju trudnoće, a koje se još nisu ostvarile kao majke. Držim nam svima palčeve

Puno sreće, Vjerujem da će biti uspješno i nadam se da te čeka božićno iznenađenje!  U istom smo postupku, Rekovelle, skoro isti dan pikanja. Slobodno se javi s bilo kojim pitanjima. 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

Koka33
    02. Prosinac 2021. 15:11

Lila13 kako su ti dijagnosticirali T shaped maternicu?

Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
    On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
    2godine pokušavanja
    AIH 10/20 -
    AIH 11/20 -
    01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.