Čupica sretnoo 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dala sam si cetrotide. Crveno mi je mjesto uboda i svrbi me. Jučer mi je dala tamo sestra i nije bilo reakcije. 😱
Sve je ok... 🙃I mene je tak dok sam si sama pikala ,a u bolnici nista. Sestre su ispraksane, mi nismo🙈
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Dala sam si cetrotide. Crveno mi je mjesto uboda i svrbi me. Jučer mi je dala tamo sestra i nije bilo reakcije. 😱
Sve je ok… 🙃I mene je tak dok sam si sama pikala ,a u bolnici nista. Sestre su ispraksane, mi nismo🙈
Meni je čak bilo i dok me sestra piknula!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss_Ivy hahaaha da u pravu si, ma šta za par dana, već me lagano hvataju paranoje Ja te pokušavam utješit pa ako prođe, prođe
malala - to je normalno, stavi si hladni oblog 15, 20 min na to, proći će
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Jel ima koja iskustva da smedarenjem? Svaki put kad pomislim da se smiruje ono se pojavi a obrazac je isti. Ful mirujem par sati, tragovi skroz nestanu, krenem se malo kretati po kući (doslovno par minuta ) I krene neki tupi pritisak i točno skuzim da se pojavilo nešto smeđe. To je doslovno koji milimetar veliko i nije svijeza krv nego smeđe ali svejedno brinem. Stvarno ne kuzim, uzimam utrice pojačanu dozu i dok mirujem milina a smedarim na najmanji napor. Da su to ostaci od ponedjeljka kad je išla baš prava krv, pa zar nebi smedarila u kontinuitetu dok se sve ne "ocisti" od stare krvi a ne ovako?
A možda ti ne izlazi dok miruješ jer ležiš, pa kad prošetaš izađe van sve što se nakupilo… Jedino za taj tupi pritisak ne znam što bih rekla, jel se možeš javiti nekom od dr. pa da ipak s njima provjeriš? Ja sam od hematoma preko 50 dana krvarila/uglavnom smeđarila, dok se nije skroz iscijedio van… Tako da to zna trajati. Ali bolje provjeri da si sigurna. Nadam se da će ti uskoro
Jučer sam se čula s ginom i rekla mu za to i uputa je opet samo strogo mirovat. Da je hematom ne bi bilo tog tupog pritiska (pretpostavljam) a u pon na uzv nisu ništa vidjeli ..zato me to brine. Ta tupa nelagoda bude u trbuhu i u donjem dijelu leđa .
Aha već si se čula s ginom.. Imala sam i ja jedno krvarenje kad nije bilo hematoma, pa su ga tek poslije vidjeli. A možda ga i stvarno nemaš. Možda ta nelagoda nema veze s krvarenjem, možda je to ovako od trudnoće i rastezanja maternice. Znam da nećeš biti mirna dok ne prođe, miruj i uzimaj terapiju, ako bude kakvih promjena zovi ih opet pa pitaj, da si sigurnija.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jel ima koja iskustva da smedarenjem? Svaki put kad pomislim da se smiruje ono se pojavi a obrazac je isti. Ful mirujem par sati, tragovi skroz nestanu, krenem se malo kretati po kući (doslovno par minuta ) I krene neki tupi pritisak i točno skuzim da se pojavilo nešto smeđe. To je doslovno koji milimetar veliko i nije svijeza krv nego smeđe ali svejedno brinem. Stvarno ne kuzim, uzimam utrice pojačanu dozu i dok mirujem milina a smedarim na najmanji napor. Da su to ostaci od ponedjeljka kad je išla baš prava krv, pa zar nebi smedarila u kontinuitetu dok se sve ne "ocisti" od stare krvi a ne ovako?
A možda ti ne izlazi dok miruješ jer ležiš, pa kad prošetaš izađe van sve što se nakupilo… Jedino za taj tupi pritisak ne znam što bih rekla, jel se možeš javiti nekom od dr. pa da ipak s njima provjeriš? Ja sam od hematoma preko 50 dana krvarila/uglavnom smeđarila, dok se nije skroz iscijedio van… Tako da to zna trajati. Ali bolje provjeri da si sigurna. Nadam se da će ti uskoro
Jučer sam se čula s ginom i rekla mu za to i uputa je opet samo strogo mirovat. Da je hematom ne bi bilo tog tupog pritiska (pretpostavljam) a u pon na uzv nisu ništa vidjeli ..zato me to brine. Ta tupa nelagoda bude u trbuhu i u donjem dijelu leđa .
Dobro da si u kontaktu s doktorom za svaki slučaj. Da te utješim, moguće da tupa bol i smedarenje nisu povezani, odnosno da je smeđarenje samo slijevanje krvi koja je zaostala od hematoma, i čim je u pokretu više to mi nekako ide u prilog tome. Gravitacija i sl šta su cure već rekle. A tupa bol je možda i od rasta maternice, rastezanja tkiva, ligamenata i sl. Dobro da mirujes dok se ne očisti ta krv skroz, čisto da ne izazoves još kakvu ozljedu žilice, svježe krvarenje, novi hematom itd. Al ocu rec ja nisam nikako krvarila ni najmanje, a često imam i tupe i oštre bolove i osjećaj kao da ću dobit svaki tren.
Budi u kontaktu s dr i ako mos na pregled neki da si sigurnije, al nemoj se bojat, virujem da će bit sve u redu 🥰
Hvala ti ❤ ja se tiješim da je sve dobro dok nema svijeze krvi . Danas popodne imam kod svih gina uzv čisto da čujem srceko, da si tako nahranim dušu i preživim do ponedjeljka kad ću se vidjeti sa svojom mpo..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Miss_Ivy hahaaha da u pravu si, ma šta za par dana, već me lagano hvataju paranojeJa te pokušavam utješit pa ako prođe, prođe
malala - to je normalno, stavi si hladni oblog 15, 20 min na to, proći će
A kad ti imas uzv? I hvala ti, puno znaci. Evo vise me nit ne boli 😀😀😘
👩 40 👨 39
Maslačak, Jabuka, Monkica 😘😘😘
👩 40 👨 39
Trudnice very soon to be - part dvaKetrin2604 konzultacije 1/22
Ivy19 FET u planu
Tina26 postupak za nekoliko mjeseci
Juricka postupak za nekoliko mjeseci
PeggyFET za nekoliko mjeseci
Ribic postupak za nekoliko mjeseci
Rita_55 postupak za nekoliko mjeseciKača84/Kacushapostupak za par mjeseci
UdaUda postupak za nekoliko mjeseci
ericaapostupak za nekoliko mjeseci
Tanja79 postupak za nekoliko mjeseci
VM postupak za nekoliko mjeseci
J_B postupak za nekoliko mjeseci
Koka007 postupak za nekoliko mjeseci
Lita.1234postupak za nekoliko mjeseci
Mariaa94 postupak za nekoliko mjeseci
Mikica FET postupak za nekoliko mjeseci
Slavica85 postupak za nekoliko mjeseci
RazigranaFET postupak za nekoliko mjeseci
Malena31 FET postupak za nekoliko mjeseci
tessa1990postupak za nekoliko mjeseci
Roxy postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaka postupak za nekoliko mjeseci
Jana85- postupak za nekoliko mjeseci
Andela111postupak za nekoliko mjeseci
Leona81 postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris postupak za par mjeseci
Sofisofi postupak za nekoliko mjeseci
Marta82 postupak za nekoliko mjeseci
darlivpostupak za nekoliko mjeseci
ANKSIMORON- postupak za nekoliko mjeseci
Piky–postupak za nekoliko mjeseci
Hani postupak za nekoliko mjeseci
Koka FET za nekoliko mjeseci
LucyLou- postupak za nekoliko mjeseci
Lucka007-postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta- postupak za nekoliko mjeseci
Lucky u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Leptir5 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Zoe u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Belinda09 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Nanaj u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Nadalina6 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Hello.. Nije me bilo neko vrijeme, skupljala nalaze, uspjela sve skupit i konačno Anči imam postupak u prvom mjesecu. Pa me pliz zapiši
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Trudnice very soon to be - part dvaKetrin2604 konzultacije 1/22
Ivy19 FET u planu
Tina26 postupak za nekoliko mjeseci
Juricka postupak za nekoliko mjeseci
PeggyFET za nekoliko mjeseci
Ribic postupak za nekoliko mjeseci
Rita_55 postupak za nekoliko mjeseciKača84/Kacushapostupak za par mjeseci
UdaUda postupak za nekoliko mjeseci
ericaapostupak za nekoliko mjeseci
Tanja79 postupak za nekoliko mjeseci
VM postupak za nekoliko mjeseci
J_B postupak za nekoliko mjeseci
Koka007 postupak za nekoliko mjeseci
Lita.1234postupak za nekoliko mjeseci
Mariaa94 postupak za nekoliko mjeseci
Mikica FET postupak za nekoliko mjeseci
Slavica85 postupak za nekoliko mjeseci
RazigranaFET postupak za nekoliko mjeseci
Malena31 FET postupak za nekoliko mjeseci
tessa1990postupak za nekoliko mjeseci
Roxy postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaka postupak za nekoliko mjeseci
Jana85- postupak za nekoliko mjeseci
Andela111postupak za nekoliko mjeseci
Leona81 postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris postupak za par mjeseci
Sofisofi postupak za nekoliko mjeseci
Marta82 postupak za nekoliko mjeseci
darlivpostupak za nekoliko mjeseci
ANKSIMORON- postupak za nekoliko mjeseci
Piky–postupak za nekoliko mjeseci
Hani postupak za nekoliko mjeseci
Koka FET za nekoliko mjeseci
LucyLou- postupak za nekoliko mjeseci
Lucka007-postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta- postupak za nekoliko mjeseci
Lucky u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Leptir5 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Zoe u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Belinda09 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Nanaj u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Nadalina6 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Hello.. Nije me bilo neko vrijeme, skupljala nalaze, uspjela sve skupit i konačno Ančiimam postupak u prvom mjesecu. Pa me pliz zapiši
Hello 🤗🥰 falila si 🤭❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji